Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » 29 évesen olyan ősz a hajam, mit egy 50-60 éves embernek. Vélemények? fórum

29 évesen olyan ősz a hajam, mit egy 50-60 éves embernek. Vélemények? (tudásbázis)

1 2
2008. dec. 30. 13:35
Isten hozott a hajfestő klubban!Sajnos ezt örökölted+lelki tényezők is rásegítenek.Én is kb ekkor őszültem meg aztán a lelki trutyik szóval 14 éve festem a hajam.Ne hagyd így fesd be!
2008. dec. 21. 06:42

Valahol olvastam egy ismeretterjesztQ könyvben régebben, sajnos már nem tudom mi volt a cime, ki volt az Írója :(

Valami nagy lelki-érzelmi megrázkódtatástól lesz a haj, bajusz,szakáll-Qsz

14. dus
2008. dec. 20. 23:58

Szia.

Sajnos én is ugyanebben a cipőben járok. Anyukámtól örököltem, így már elég rég óta kénytelen vagyok festeni, hogy kinézzek valahogy!

Anyósom egészen addig nem hitte el, hogy nem hobbiból festem, míg nem egyszer ő kente a fejemre a masszát! Ájultam mondta:

"Hogy te mennyire őszülsz??!!!!"

Szóval adottság kérdése, de ha zavar, fesd be! Én az eredeti színhez hasonlót használok, így kevésbé feltűnő. De ha úgy érzed, légy bátor és próbálj ki valami új színt! :)))

13. emagdi
2008. dec. 20. 18:58

ha nem szeretnél idősnek látszani 29 évesen, akkor marad a festés.. esetleg kímélőbb tartós színezés, és akkor azt alkalmazhatod 2 hetente is akár...

szerintem keress egy jó fordászt, és beszéld meg vele mit tanácsol! (esetleg melír segíthet, akkor nem annyira kontrasztos a lenövés)

12. Yulcsy
2008. dec. 20. 17:56
Sajnos az én hajam 75% ősz.Ráadásul sötét hajam van.Persze évek óta festetem.A fodrászom remek festéket használ, kb.5 hét után látszódik, hogy van 1-2 ősz szál,mivel göndör a hajam, így a tövénél nem olyan látványos.Hát ez van.Irigyelni tudom azokat az embereket, akiknek nem kell festetniük...
11. supin
2008. dec. 20. 13:51
Tegyél fel képet magadról. Ugy jobban tudunk segteni!!!!!!!!!!!!!
2008. dec. 20. 13:46
Köszi nektek az írásokat: Ari
2008. dec. 19. 00:44
Én pedig irigylem a hajadat,mert én meg nem őszülök ugy ahogy kellenne a szőke séróhoz,nekem 6 hét után látszik a lenövés,de az sem vészes,mert a tövénél jó bevan tupirozva,fekete taft hajlakkot használok és nem esik szét,eredeti hajszinem sötétbarna!!)))
2008. dec. 18. 22:00
Szerintem nem kell szegyelni.Nekem es az ocsemnek 11 eves korunkban kezdett oszulni a hajunk,mindkettonknek hoferhajunk van.A nagyanyam 77 eves koraban tavozott el kozulonk es nem volt egy osz szal haja.Sokan kerdik hol veszem a hajfesteket.
2008. dec. 18. 21:54
Ha szőkével van melírozva akkor sokkal kevésbé látszik. És nem ajánlatos nagyon fehér hajat feketere meg sötét színekre festeni mert nagyno kontrasztos a lenövés. Egyébként a schwarzkopfnak van mostmár olyan cucca ami visszaállítja az ősz haj eredeti színét ha világosbarnánál nem sötétebb volt. Rossmannban láttam. Van férfi meg női változat. És akkor még ott vannak a színezősamponok is válaszéknak.
6. tücsimücsi (válaszként erre: 5. - Aranka vagyok)
2008. dec. 18. 21:48

Attól függ milyen fizurát csináltatsz magadnak.

Én is őszülök, de nem feltűnő csak a festést követő 6.héten amikor már időszerű a következő festés. Nagyon jó a fazonja azért nem látszik.

Beszéld meg a fodrászoddal!

2008. dec. 18. 21:43

Már volt festve, nem sok értelmét láttam, 2 hét és "gyönyörű" a lenövésnél.

Hát ez van, kíváncsi vagyok csak milyen vélemények, hozzászólások jönnek a témához.

Ja, 21 évesen kezdődött az egész folyamat

2008. dec. 18. 21:41

Szia Aranka!

Szerintem ez öröklődési dolog. Nekem is elég korán kezdett őszűlni a hajam. A lányom 22 éves és már elég sok ősz hajszála van!

Nekem mikor elkezdett őszűlni - nem szégyeltem az ősz hajat - de azóta festem!

Gabi

2008. dec. 18. 21:40

Hát akkor eljött az idő a megújulásra! :)

Fesd be a hajad valami olyasmi színre, mint amilyen volt, hogy ne legyen túl kontrasztos az átmenet. Ha sötéthajú voltál, megpróbálhatod a mélyvöröset, nagyon szép árnyalatokat lehet kapni belőle. Ha világos voltál eredetileg, akkor egy melírszőkét kipróbálhatsz! Jót fog tenni az egódnak a változás! :)

2008. dec. 18. 21:39

Az ősz haj nem fáj...

Nagymamám 18 évesen teljesen fehér hajú volt.

Be kell festetni és nem rágódni rajta.

2008. dec. 18. 21:37
29 évesen olyan ősz a hajam, mit egy 50-60 éves embernek. Vélemények?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook