Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Tanácsokat kérek! Hogy lehet (pár hónapig) havi 20 ezerből négy embernek kijönni? fórum

Tanácsokat kérek! Hogy lehet (pár hónapig) havi 20 ezerből négy embernek kijönni? (beszélgetős fórum)

1 2 3 4 5
136. grizus
2013. aug. 1. 03:28
Finom, szerintem nem drága étel a ludaskása. Abba is mindenféle húscafatkák mehetnek, a liba nyakáról, máshonnan. Aztán finom még a hagymás ecetes krumplisaláta, csak azt persze nagyim még kifliburgonyából csinálta, ma meg már nem nagyon lehet olyat kapni. A sült hagymát is nagyon szeretem.
2013. júl. 27. 07:43
varázslattal,égi mannával:(
2012. febr. 2. 18:31

" RETTENETES A KÍSÉRTÉS A JÓRA "

Bertold Brecht

133. d771568264 (válaszként erre: 131. - A14deb9047)
2010. okt. 5. 11:24

"nincs a portálon."

reméljük megoldódott a problémája és nem azért nincs itt mert eladta a gépét.

132. mandella (válaszként erre: 131. - A14deb9047)
2010. okt. 4. 20:04
igen, láttam én is...
2010. okt. 4. 19:58
burgonya már sajnos nincs a portálon...
130. d771568264 (válaszként erre: 126. - Andi6020)
2010. okt. 4. 19:51

"Gyurkinak mondd, én értem!"

Én is értem de mindent meg kell tenni az előtt,hogy ilyen helyzetbe kerülnénk.

Itt csak átmeneti nehézségekről van szó és van remény.

2010. okt. 4. 19:47
egyébként én is valamilyen alkalmi munkát ajánlanék...bármit.
128. andi6020 (válaszként erre: 123. - D771568264)
2010. okt. 4. 19:46

"Tartalékot pedig mindenképpen kell létre hozni."


Kellene. Ezt mindenki tudja. De tisztában vagy vele, hogy hány ember él napról-napra?

Akinek gond az, hogy mit egyen, vagy hogy be legyenek fizetve a számlái, annak szerinted hogy sikerül tartalékot létrehozni?

Komolyan azt gondolod, hogy aki olyan vacak helyzetben van, hogy elindít egy ilyen fórumot, annak van tartalék bankszámlája? Bár lenne! De szerintem a helyzet ennél sokkal nehezebb!!

127. spinneli (válaszként erre: 10. - Tamianyu)
2010. okt. 4. 19:45

nem fog kapni.

Ha az összjövedelem jönne ki fejenként húszra, akkor kapna, de ez a rezsi plusz hitel mellett marad fent.

126. andi6020 (válaszként erre: 125. - Mandella)
2010. okt. 4. 19:41
Gyurkinak mondd, én értem!!
125. mandella (válaszként erre: 122. - Andi6020)
2010. okt. 4. 19:37
hát ez az, hogy nincs mibő félretenni ilyen helyzetekre... sajnos.
124. mandella (válaszként erre: 61. - 0ca6f8eb1b)
2010. okt. 4. 19:36
lassan már arra sem elég :(
123. d771568264 (válaszként erre: 122. - Andi6020)
2010. okt. 4. 19:27

"rendelkezik megcsappantható bankszámlával??"

Gondolom mert a problémái csak nem rég jelentkeztek

és reméljük már megoldódott.

Tartalékot pedig mindenképpen kell létre hozni.

AMIKOR LEHET AKÁRMILYEN KICSIT DE FÉLRE KELL TENNI,GONDOLVA AZ ILYEN ESETEKRE.

122. andi6020 (válaszként erre: 121. - D771568264)
2010. okt. 4. 19:14

Remek ötlet!

De gondolod, hogy akinek ilyen problémája van, az rendelkezik megcsappantható bankszámlával??

2010. okt. 4. 19:09

Ilyen esetben hozzá kell nyúlni a tartalékhoz.

Kicsit megcsappan a bankszámla de később pótolni lehet.

2010. szept. 22. 17:04
Önálló vacsorának is jó teával...
119. mandella (válaszként erre: 113. - A14deb9047)
2010. szept. 22. 17:03
nálunk ezt vadhalnak hívják, és szeretjük! amikor elköltöztem egy másik városba, ott még hírből sem hallották, sőt azóta ismerőseim elborzadva látják, ha a panírozás végén ezt csinálom, ők nem szeretik, de szerintem meg sem kóstolták. szerintem a titka egyébként, hogy lágyra kell hagyni viszonylag, hogy sütés után se keményedjen meg. no, persze ez nem a diétás ételek közé tartozik, de finom!
2010. szept. 22. 16:59

Helló!

Kíváncsi lennék, hogy alakultak a dolgaitok?

Mi az amit a sok tanácsból tudtál hasznosítani?

117. bige (válaszként erre: 12. - Sleepin)
2010. aug. 21. 23:16
lehet szüneteltetni
2010. aug. 16. 20:37

Császármorzsa!!


Három tojás sárgáját elkeverjük 1 púpozott evőkanál porcukorral, 3 dl rétesliszttel, 3 dl tejjel (szódavízzel oldott tejporral), egy csipet sóval, majd a tojásfehérjékből vert kemény habbal. Serpenyőben olajat/zsírt forrósítunk, és a keveréket beleöntjük. Amikor keményedni kezd, villával összetörjük, hogy morzsás legyen. (Tehetünk bele borban vagy teában áztatott mazsolát), és porcukorral meghintve tálaljuk - vagy hígított lekvárral, esetleg szörppel.

2010. aug. 16. 16:01
Ajánlom a "Mi a titka a jó bundás kenyérnek?" fórumot...
114. f758a7200f (válaszként erre: 113. - A14deb9047)
2010. aug. 12. 17:56
Emlèkszem:DDD
2010. aug. 12. 17:35

Megint eszembe jutott valami: emlékeztek rá, amikor a rántott hús után marad morzsa, tojás, liszt, és abból csináltak kicsi pogácsákat és kisütötték? Ezt én direkt szoktam csinálni, és akár savanyúsággal, akár főzelék mellé feltétnek nagyon jó (főleg zöldborsó/bab mellé szoktam).

Egy pici bors bele és még finomabb!

2010. aug. 12. 17:12

Kedves Burgonya!

Ötleteim a kaja spórolásra nekem is lennének, de ahogy olvasom a topicot, hát még én is tanulhatok.

Viszont én tudok ajánlani egy telefonmarketinges munkát, amit akár otthonról is végezhetsz. S ha ügyes vagy, nem is keveset kereshetsz vele.

Ha érdekel, írj priviben, s küldök bővebb infót.

2010. aug. 12. 17:10
Domináns lett a főzés, de a konyhában lehet szinte a legtöbbet megtakarítani. Ahogy régen mondták: az nem látszik, hogy mi van a hasban, ettől függetlenül még lehet egyszerűen, olcsón, laktatón, egészségesen és jóízűen főzni és enni.
2010. aug. 12. 16:36
Kapormártás: néhány szál kaprot apróra összevágunk, olajon/zsíron megfonnyasztjuk liszttel. Utána felöntjük vízzel/húsleves alappal és simára keverjük. Ízlés szerint só, cukor, ecet/citromlé. Tényleg különleges!
109. J.B.
2010. aug. 12. 08:56
Tudok egy másodállást, igaz nem sokat fizet. Van hogy egész hónapban semmi, de van hogy 6-8ezer is bejön, és havi pár óra. Mi ezt csináljuk kiegészítésnek. Ha érdekel, írj privit, nem akarom hogy reklámozás miatt kitiltsanak. Délután leszek, most meló...
2010. aug. 12. 07:48

Sziasztok

Remélem Burgonya már kicsit szebbnek látod a világot:)

Nem tudom mennyire olcsó desszert, de mi nagyon szeretjük. Tejbegrízt készítesz, de keményre, mármint, hogy megálljon benne a kanál. Majd szépen megformázod, prézliben megforgatod, majd olajban kisütöd. Porcukorral, lekvárral isteni finom.

Ha esetleg van kenyérsütőd, akkor azzal is sok mindent lehet kezdeni, csak liszt kell hozzá.

107. a14deb9047 (válaszként erre: 106. - 72c0c87bc6)
2010. aug. 11. 20:57
Már 4-5 évesen. Még most is tudok olyan vékony levestésztát nyújtani, hogy ha alátennék az újságot, el lehetne olvasni!!
1 2 3 4 5

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook