2023 tavaszi babák (beszélgetés)
Ezt vettem meg :)
Uhh Gratulalok :) nekem novemberbe lesz
Ruhat keressek meg :D vettem egyet de az megsem kell 😅
Milyen harisnyát találtál? Én amit vettem a boltban, nagyon vékony, nem is tudom hordani majd. Megpróbálom holnap visszavinni. Ha nem veszik vissza, jó lesz a legings alá később...
Viszont keresek nagyon jó 60-as harisnyát, szombaton lesz az esküvőm!!! 😱
Ma teszteltem a h&m es harisnyat. Zsenialis. Nagyon tetszik
Rendelek is mas szinbe :)
Nem tudom, mert csak a védőnő szokta mérni, vagy a terhesgondozónál nézik. Egyiknél sem voltam már egy hónapja. Addig híztam kb 3 kg-t, most az arcomon vettem észre, hogy kissé puffadt lett. Egyébként sem voltam soha vékony, inkább a hasamon volt mindig súly, világ életemben az ellen küzdöttem. :)
Most vagyok 25 hetes, de csak onnan tudom, hogy ránéztem az alkalmazásra. 😅 Más is van így, hogy fogalma sincs, hol jár?
Én 11+6 hetesen -1 kilónál járok. Étvágytalanság és diéta miatt.
Te hogy híztál/fogytál eddig?
En az elejen fogytam ugy kb 7 kilot. Azota egy visszajott 😆 azota se semmi..
de en alapbol nehezen hizok.. :/ meg jo hogy volt rajtam plusz kilo ami az elejen letudott menni igy nem nezek ki csontvaznak
Sziasztok!
Ki mennyit hízott/fogyott eddig a terhesség alatt?
Lányok, kismama gatya tapasztalat: Megérkezett a H&M rendelésem. 36-os gatyát hordok alapból, így olyat rendeltem. Nem azt mondom, hogy nagy, de van benne még hely ha netán híznék egy kicsit a pocakot leszámítva.
A leggingsek rendben vannak.
Tegnap levették a vért. Gondolom 2 hétvégére kétségek közt hagynak, aztán várhatom már az eredményt :D
Igyekszem nem gondolni rá.
Gratulálok a kisfiúhoz! 😊 Akkor neked "bejött" a kínai fogantatási naptár, nem? 😁
Gyönyörű kisbaba! 😍
Ma voltunk UH-n :) 18.hetben jarunk:)kisfiu lesz :D en sejtettem.. mindenki annyira lanyt mondott hat a baboca racafolt hogy o marpedig nem kislany 😃 nagyon rendes volt a doki
Mindent megmutatott alaposan
Parom vegig sirta az egeszet. O most latta eloszor es mikor doki mondta hogy focista a baba na az meghatotta :) minden rendben van :)))
Köszönöm! <3
Hát igen, ez logikus, amit írsz.
Nagyon örülök neked! Sokat nőtt :)
Én csak az alapot fogom megcsináltatni. Úgy voltam vele a másik 2 nagyon súlyos betegségek és elvileg nem bujnak el a genetikai ultrahangon.
Aztán vannak olyan kromoszóra rendellenéssek, amiről azt se tudni pontosan mit okoznak, annyira nem fordulnak elő.
Ezzel ellentétben a down kór sajnos elbújhat ultrahangon észrevétlenül, ezért akartam valamit mindenképpen.
Köszi. :) Olyat írt, hogy mekkora a kockázat a korom alapján, és emellé, hogy a panorama teszt alapján mekkora. Mindegyik paraméterre kisebb, mint 1:10 000
És ezek alapján nagy betűkkel összesítve, hogy alacsony kockázat.
Megjártam a genetikait :D minden rendben április 25 a kiírt dátum és 60%, hogy kislány.
Holnap megtudom mikor és hol veszik le a vért a prenához. :D
Aggódás. Igen, főleg a munkaidőm utolsó órái telnek izgulósan. Első babával ez 2 nap volt, 2. babával csak aznap, de úgy tűnik már most az utolsó 2-3 óra aggódós, pedig ugyanannyira várjuk a picit is, mint a másik kettőt :D
Hat nem tudom Ti hogy vagytok vele de mikor megyek orvoshoz en mar elotte nap picit ideges vagyok.
Oke egy kontrollra megyek de remelem javult a verkepem. :)