2019 februári babák. (beszélgetés)
Köszönöm mindannyiótoknak ❤❤
Mi csak az alapot csináltattuk meg. A többire olyan kicsi az esély hogy azokat nem kértük.
Egylány32 milyen papírokat? Nekem semmit nem kellett kitöltenem, csak vinnem a papírokat amik megvoltak.
Nagyon jó lesz a 12 hetes uh, én igazából ott fogtam fel h igen, ott van egy kis emberke ❤❤
Jajj de jó Amanda, szívből gratulálok.😍
Lehet már írtad, de melyik Prenát választottátok?
Gratulálok Amanda :) Mindenki egy ilyen jó hírre vágyik ;)
Én pont ma kaptam egy emailt onnan, ahova megyek majd a genetikaira, hogy mi fog rám várni, meg milyen papírokat vigyek kitöltve magammal. Kezd komollyá válni a dolog :)
Nagyon izgulok, hogy mi lesz... :)
Nagyon gratulálok, ez csodás hír :) :)
Indulhat a vásárlás, ház átalakítás. :P
háát, szerintem én sem fogok kockáztatni, pedig kacsa és hal keveréke vagyok..kacsa mert ilyen melegben a 4 l víz simán meg van,hal mert imádom a vizet :D
A hematomák miatt én sem ültem kádban, mondjuk akkor el is tiltottak tőle, (már lehetne, de nem fogok).
Szerintem locsolni fogom magam vízzel :D
Nekem is vigyáznom kell, mert én amúgy is imádok vásárolni.. Meg tudok vadulni szabályosan :D
Én nem vagyok egy nagy pancsolós, de élővízbe bemernék menni. Ott eddig sem volt semmi baj, viszont allergiás vagyok a klórra nagyobb mennyiségben, szóval nekem a medencék alapból felejtősek.
Orvos nekem azt mondta, hogy medencébe ne menjek, de élő vízbe, ahol az Antsz által engedélyezett a fürdés, oda lehet menni.
Én nagyon szeretek vízbe lenni, úszkálni, de idén inkább kihagyom. Nem adom meg a fertőzés esélyét se. Nehéz lesz, mert másfél hétig lent leszünk a telken, ami vízpart mellett van és ilyen időben pláne jó csobbanni...
Még az otthoni kádba se merek befeküdni, mióta tudom, hogy terhes vagyok, pedig tényleg imádok fürdeni.
hihi, én a 20. hétig nem veszek semmit :) Mi az októberi bababörzét néztük ki, még nem voltam, kíváncsi vagyok :)
Én elég nyűgös vagyok, fáradékonyabb mint szoktam lenni, de megyünk a Balatonra, ott majd lehűlök :)
Ti mentek medencébe/élő vízbe? Zárt a méhszájam, és a védőnő szerint lehet..de nem tudok dönteni...
Sziasztok,
Nekem 13-án lesz és nagyon várom..
Megfogadtam, hogy addig nem veszek semmit, de nem sikerült betartanom :D Szoktam nézegetni a neten a kis ruhákat, olyan cukik vannak :) Meg néztem, hogy lesz majd bababörze, nem tudom milyen lehet. Esetleg valaki volt már ilyenen? Megéri?
Hogy vagytok a nagy melegben?
Hát én biztos nem fogom kibírni addig😂😂
4 hét után nem hiszem, hogy ártana vagy igen?🤔
Az igazság az, hogy már nem izgulok annyira..3 évet vártunk a picire, ráadásul Apukámmal helyet cseréltek..az uh-n látszódott az orrcsontja, a nyaki redője rendben. Szóval csak jól lehet a picuri :) És olyan kis eleven volt..szóval csak jól lehet..na jó, lehet hogy izgulok :D Remélem hívnak holnap...
Medlin, a dokid is a Czeizelben van?
Én is a Czeizelben voltam most kedden, azt mondták jövőhét végéig lesz eredmény és azonnal hívnak.
Próbálj megnyugodni, szerintem holnapig meg kellene lennie.