2018 márciusi babát várók, gyertek! (beszélgetés)
Az enyém a 19.héten hirtelen nagyott nőtt. Szó szerint egyik nap még nem látszott a másikon meg már gömbölyödött. A 20.hétre már egyértelműen kerek pocim lett. Egy kis súlyt is magamra kaptam ebben a pár hétben 🙄
Ma vagyok 21+3 és nagyon látványosan kerek hasam van. Le se tegadhatnám, hogy terhes vagyok 😋
De szerintem ne aggódj, egyénenként változik.
Csak ha hetfoi vervetel szerint kell. Meglatjuk
:/
Sajnálom 🙁
De fogsz rá gyógyszert kapni?
Nekem terhesseg alatt alakult ki mert veteles utan 1 hónappal nézve lett hátha amiatt történt! Mire jott eredmeny ami.tokeletes lett, addigra újra terhes lettem.
Sokaknak terhességgel alakul ki. Pl nekem.:/
És milyem veszélyei vannak ha pl kiderul h gond van de eddig nem kezelték?:/
Remelem csak vaklárma.. majd kiderul h igaz e az orvosom sejtése.
Igeeen nalunk is így van..
Es en ezert se kertem kepet regota.:) nemsokara ugyis latja más is rajtunk kívül
Vhogy en 10-12 hetig nem birnam
Jo tudni h rendesen hizik fejlodik.:)
De jó neked h hatso fali.:)
Az én védőnőtől kapott listámon úgy van, hogy 12-13. héten van kötelező genetikai Uh. Aztán 18-20. a második genetikai Uh. Ez a kettő kórházi volt. Mi utána voltunk 4D-én külön, hogy még egyben látszódjon a Pici. Nekem hátsó falon tapadt így szépen látszott minden. Most egy hét múlva megyek a cukorterhelésre.Annak az eredményét viszem a nődokinak és leveszi a kenetet is. Aztán a 30-32. hét között van újabb Uh. Ezt majd magánba csináltatom szerintem és akkor lesz hozzá 4D is megint, hogy láthassuk a kis husis pofiját még. Majd 36-38.hét közöttre van írva még Uh a terhes tanácsadóban a kórházban.
Nagyon hosszú ez a középső szakasz, 10-12 hétig nincs kötelező Uh. Az én nőgyógyászom meg nem csinál vizsgálatot ha csak nincs panasz. Azt mondja elég a kórházi vizsgálat. Valahol igaza van, minden rendben, érzem is ahogy mozog már rég óta, egyre intenzívebb és most már kiszámítható hogy mikor fog felélénkülni.
A lombik után 2 orvos is csinált Uh-ot, majd a kórházban a 3. és a4D-én a 4. orvos nézte meg, és mindenki rendben találta a dolgokat, így már nyugodtabb vagyok én is :)
Amíg nem érzi mozogni az ember, addig szerintem sokkal jobban izgul és parázik, nem?
Hüvelyit enyém is próbáld de semmi. Zero.:/
Nekem.is van minden vizsgálatnál UH ennyi pénzért elis várom.
Nekem sincs a 13.hét óta képem azon se látszik teljesen. A doki ilyenkor ad képet a szívéről meg ilyenekről, mindig mondja, hogy azért legyen valami az archivumba 😊
Én most megyek a 21. héten megint UH-ra. Vagyis vizsgálatra de nekem minden vizsgálatnál csinál UH-t. Legutóbb is mondta, hogy reméli mostanra jobban fogjuk látni a hasi UH-n. Hüvelyit is csinál mindig biztos ami biztos de azon már nem látszik, nagyon fent van.
Jaj dehogyis. Remelem láttok majd mindent
:))
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik most tudták meg, hogy babát várnak, gyertek...
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2020 márciusi babát várók