2018 márciusi babát várók, gyertek! (beszélgetés)
Igen
Elo jon pár naponta 1-2 félelmem
Ilyesmi is,mint nekedf meg szules, anyasag stb
Nálunk falun kis boltok vannak , iszonyu reggel a tomeg a szomszédos üzletbe reggel.. ma enis már nehezen kaptam levegot , maskor elvagyok.. be is engedek magam ele olyat aki nagyon oreg vagy kicsivel van. De ma az oregasszonynak mondtam h bocsanat de nem, mert sietek kismama vagyok és szédülök.
Aztan mondta a boltosno, h ha reggeliért megyek olyankor szoljak neki adja ami kell es nem kell sorba állnom.
Ez a mindjárt elájulok, hirtelen kiszárad a szám érzés rám is inkább sorban álláskor jön. Főleg nagykabátban, boltban min. 24fok... De minimálisra kell csökkenteni a boltozást lassan, nagy tömeg, sok baci, nem túl nyerő kombó.
Így is tegnap torokfájásra keltem, pedig előtte nap sehol nem voltam. De mára sem múlt el, vettem Homeogene9 szopogatós tablettát, hátha ez segít majd. Meg most kevertem be egy Citromos-gyömbéres Mecsekteát, rendes gyömbérrel, egy citrom levével és egy naaaagy kanál mézzel. Most egy kicsit nyominak is érzem magam, de más tünet nincs. Remélem nem szedtem össze semmit.
Nàlam még a Beba pro junior reklám sirat meg. Terhesség előtt is mindig énekeltem de amióta baba van azóta megsirat 😊
Törődve szeretni
ha morcos nevetni,
sérülést ápolni,
a pocakját simizni. Mindent megtennénk a csöppségünkkel,
hogy boldogságban nőjön fel 😍
Nekem hullámokban jönnek a sírós időszakok, most ismét jellemző😂
Sokszor nem tudom megmagyarázni mitől, de pl ma érkezett kaárcsonyi képeslap, és a megszólításon bőgtem: Kedves Viki,István és a pocakban növekvő Kincs!😂😂😂
De jó.:)
Ajandekba enis kaptam, az is ilyen fotós h lehez bele ragasztgatni.:)
Jaj
-🙄
Az is van. De ezt most küldték. Ennek: Hamarosan érkezem a neve. Egy fekvő füzet.Ebbe fotókat is lehez tenni. A terhességtől az első napjáig lehet kitölteni az oldalakat.
Ajándékba kaptam pár napja egy A5méretű Babanaplót (Corvina kiadó tipúsut)szerintem szuper lesz. Láttam mondjuk valahol csillámporos A4 méretű naplót is már. Na az valahogy nem jött be.
Most elővettem a Promoboxos kis bőröndöt,abba rakosgattam el az ilyen kiváltott dolgokat. Olyan jó a pici pelus és cumi között turkálni. 😁 A múltkor vettem egy csomag Libero newborn 1.es csomagot,ajándékba járt hozzá egy csomag popsitörlő. De most nézem van több márkából is 1-2db.os minta a kiváltott ingyenes csomagokból. Majd kiderül mi válik be a babapopsinak. Előre nem tárazok be semmiből azért.
Nekem az első spontàn bőgős időszakom a 13.-16. hét között volt. Volt, hogy azért sírtam mert nem volt kényelmes a pulóverem, vagy mert megfőztem amit megkívántam de mire elkészült már nem akartam azt enni 😄
Utána ez elmùlt, de 2-3 hete megint sírós vagyok csak most "igazibb" okok miatt sírok. Híradón, cuki filmeken, facebook bejegyzésen...
Pár napja megkíséreltem megnézni az oroszlán királyt. Hát, régen is sírtam rajta amikor meghalt a Mufasza, de konkrétan most már a főcímnél bőgtem azért mert hogy később meg fog halni, aztán a hakunamatata alatt még mindig bőgtem ùgyhogy feladtam 😳
De volt, hogy azért sírtam mert éjjel kimentem pisilni a férjem meg inni és amikor elment mellettem a folyosón akkor nem ölelt meg. Megkérdezte mi a baj, montam, hogy azt akartam, hogy megölelj. Azóta nem mer ùgy elsétálni mellettem, hogy meg ne ölelne. 😄😄😄
Nekem is 2,5 jott fel
49,4 kg vagyok.:)
Olyan nekem is van. Matrica is van benne. Meg mindent bele lehet irni. Alig varom😂😂 nemtudom a siras nalam alap ilyeneken😣😣😣😂😂
Én a femibiont 2 naponta tervezem szedni
Vigantol cseppet szedem még. Ami babáknak van,doki ajanlotta. Sokkal jobban felszivodik.
Heti maximum 2x3csepp kell belole. Én felváltva szoktam.:)
Nekem jó volt a vasam a vérkép szerint, de a 12.héttől szedem a Neo-Ferro-Folgammát. Igaz van amikor elfelejtem.Én is tartottam a mellékhatástól, de egyenlőre nincs baj.
Gravidát is úgy szedem, hogy hébe-hóba. De nincs vele gondolom. Amúgy én is céklát eszek többet. Nagy favorit lett.
Ma kaptam egy Dm-es kis babanapló szerű füzetet postán. Beleolvastam és beindultak a hormonok...😭😭😆😆 Kezdődik az -elsírom magam egy kutyásreklámon is- időszak? Ti hogy vagytok ezzel?
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik most tudták meg, hogy babát várnak, gyertek...
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2020 márciusi babát várók