2017 május-júniusi babák! (beszélgetés)
igen szerencsére kiderült :) már kint virít a fényképe egy szép keretbe :)
Írj majd h mi volt :) 4D-re mentek? hova?
Megjöttüüünk :)
tettem fel egy képet, azt mondták kislány :o)))
Köszi. :)
Áhh nincs még nevünk, van több ami tetszik, de még gondolkodunk melyik megy legjobban a vezetéknévhez.
jajj de jó h minden rendben, gratulálok :)))
nevetek van már?
Szerencsére jól látszott minden, egész délelőtt rugdosott, a váróban is. Most szépen feküdt, mindent látott a dokim, szívét is. Minden ok. Megerősítette, hogy egyértelmű kislány.
Képzeljétek, most kisebbre mérték a súlyát, mint hétfőn. :( Minden értéke nőtt, de a hasát (AC) kisebbre mérte, de ott láttam is, hogy nem teljesen húzta a poci széléig a vonalat, úgyhogy papíron egyhetes lemaradásban van.
Hétfő (19+6h): BPD: 4,65cm, AC: 14,48cm, becsült súly: 318g (mért kor: 19+3h)
Péntek (20+3h): BPD: 4,78cm, AC: 13,95cm, becsült súly: 290g (mért kor: 19+3h)
850. Humor Helga
Apa nem tudott jönni, itt látogatási tilalom van, meg emiatt nem akartunk volna most amúgy sem szabit elhasználni, hétfőn este voltunk 4D-n , a költözés és a baba születése után vegye ki inkább. :) Majd a 30. hetire jön. :) A klinikán az UH ~11-13 óra között van sajnos.
na akkor lehet én is fogok :)
jajjj de nagyon izgulok már ...már csak 3,5óra ...
Ti h vagytok a fürdéssel?
Mármint amióta megtudtam h babó van azóta zuhanyzom, de olyan jól esne beleülni egy kád vizecskébe(nem forróba mert azt régen se bírtam..)
Jaaajj Tee, vigyázz nagyon, örülök azért h a hasad nem ütötted meg! Még csak az kellett volna!!!!
Akkor most du-ig szigorú pihenést írok elő Neked :)))
Igen,de mondjuk sokat is iszok.meg éjszaka is.
Jaj,én olyan szerencsétlen vagyok.:(pont most estem el az előbb az udvaron.a hasamat nem ütöttem meg,de mind a két terdemet igen, úgyhogy most sánta vagyok.:(egyszer megyek ki és akkor is ez van.
Négyen megyünk. :) Én is ma megyek. A két héttel ezelőtti kötelezőt ismételi (mert ugye elbújt a drága akkor).
Mindenkinek szurkolok, hogy jól lássák a babáját.
:o) annyira jó hallani ezt a csiripelést
fúú képzeld olyan pocsék éjszakám volt... rég nem volt ilyen
Este Nagynéném elmesélte h unokahúgom és a párja szétmentek(valszeg ezen azért rágtam magam) aztán este lefeküdtünk elaludtunk, és 2körül felkeltem és csak forgolódtam, aztán rájöttem h éhes is vagyok akkor ettem, és 5körül tudtam csak visszaalduni, és amikor férjem ébresztője csörgött.. azt hittem sírva fakadok h fel kell kelni :D azóta is csak kóválygok :DDD
Nálunk reggel csiripeltek a madarak :o))) talán már tényleeg jön a tavasz?! :)
Ma 4D ;)