2017 május-júniusi babák! (beszélgetés)
Edina070:nagyon édes a pici.Majd mesélek,hogy mi volt.
gümi1988:remélem jobban vagy,én beleestem ebbe a hasmenéses,hányós dologba még 13 hetesen.Akkor kaptam B6 szurit,meg negyed óránként ihattam egy korty colát+széntablettát kaptam.Tudom egészségtelen,de kb 2dl segített.Utána más is bentmaradt.Beutalóm nekem is volt a sürgire,de nem használtuk fel szerencsére.Pont másnap mentem uh-ra és minden rendben volt a babával.
gümi1988: jajjj ez nagyon nem hangzik jól, remélem azóta jobban vagy és legalább a tea bent maradt. Ha meg nem akkor meg a kórházban ápolgatnak Titeket!!!! Vigyázz nagyon magadra!!!!!!!!
ildesz27: üdv köztünk :) igen ahogy Edina is mondja a 4D nagyon nagy élmény :) mi is pénteken voltunk :)
Edina070: ha sikerült rávenni magad a holnapi terheléses vércukorra akkor kitartást és gondolok Rád h jól viseld :)
Huu csajok, ma nagyon gázul vagyok.
Egész délelőtt ügyet intéztem.
Reggel már hasmenéssel indítottam, 0 étvágy. Délben elkezdtem rosszul érezni magam (fejfájás, hidegrázás, fáj a "bőröm"), hőm 36.5-37 között, kettőkor hánytam, hasmenésem is volt újra, semmi nem marad meg bennem.
A nőgyógyászhoz elmentem most 5-re, mert úgy voltam vele, hogy nem vagyok lázas, tegnap nagyon bepalacsintáztam, hátha amiatt.
Mondta, hogy ma sokan panaszkodnak rossz közérzetre, remélhetőleg csak az, ha nincs szerencsém a hányás-hasmenés vagy influenza. Ha nem marad meg bennem semmi, akkor irány a sürgősségi, kapok infúziót, de hívjam mindenképp (nőgyógyászati ügyeletre nem mehetek, ha fertőző).
Ha felmegy a hőm vegyek be Panadolt, és szedjek C-vitamint.
Babóval minden ok, most épp ülő pozícióban van, azért nem érzem olyan intenzíven. :)
Amióta hazajöttünk újra hánytam.
Most a párom csinált teát, hátha ez bejön (a hideg víz kiment), ha nem, megyünk az ügyeletre. :(
Ráadásul csütörtökön újra kell mennem a laborba, mert találtak valami antitestet vagy antigént vagy nem tudom mit, és nem kaphatok akármilyen vért, ha netán arra kerülne a sor. A vércsoportom amúgy A+, anyukám negatív.
Majd március 13-án megyek a terheléses vércukorra és a laborra, szerencsére egyben lesz a kettő, ez szülészeti és nőgyógyászati klinika, van külön laborja, bízom benne, hogy nem lesznek sorbaállásos dolgok, nekem a nőgyógyász intézi az időpontot a beutalóval pedig nem találkozom, ő házon belül intézi. Annyit mondott még a dokim, hogy ugye éhgyomorra kell menni, és citromlét lehet vinni a cukros löttybe, utána se enni, se inni nem lehet.
Uhh, ez nagyon idegesítő lehet. Én is kikészülők a "buta"kérdésektől, olyanokat tudnak mondani egyesek, hogy felmegy az agyvizem tőle.
Bánom, hogy elmondtuk az esélyes neveket, mert mindenki elmondja, hogy SZERINTE, melyik SZÉP, melyiket válasszuk. Szerintem abszolút a mi döntésünk.
hát igen sajnos a pénz is nagyon nyomós indok meg tudlak érteni.
Nálunk szerencsére amivel kevesebb lett a fizum (az egyébként is lófütty fizum..) kb az majdnem visszajön a családi adókedvezménnyel meg az első házasoknak járóval
Na most totál ki vagyok akadva... egy barátnőm kérdezi h akkor mi is lesz a Babó neve, mondom Flóra v Lilla.
Válasz: uuncsiii
....
bakker mondunk ilyet?!?! mármint persze nem kell mindenkinek tetszenie... de ilyet azért már mégse, nem?
nem mehetsz be soron kívül???? Nekem mindig azt mondja a dokim h odamegyek és bemehetek a kövi pácienssel.
Jajj ez a része olyan szívás a terhességnek .... nem is értem miért kell pl a háziorvosnak részese lenni?! mármint a nődoki miért nem adhat beutalót? meg miért nem írhat ki??
Tényleg azon nem gondolkodtál h kiíratod magad?? Nem lenne békésebb otthon?
Én pénteken megyek a vérvételre, jövő héten vmelyik nap terhelésre.
Ajj, ma nagyon kivagyok :(( Lehet az tette be a kaput, hogy az orvosnál 45 percet kellett várjak a beutalókra betegek között persze (pedig külön szóltam az asszisztensnek)...talán front is van, mert ugyanazt érzem, mint múlt héten, hogy szétvesz az ideg és legszívesebben csak sírnék. Sok a feszültség, munka, vizsgálatok, lakást veszünk, vendégek jönnek, kb nem lesz egy szabad hétvége 2 hónapon belül. Most hétvégén megyünk Egerbe férjemmel babymoonra, de már ennek is alig tudok örülni, kb elrontja az egészet, hogy pénteken (kapóra jön h szabi) megyek akkor vérvételre, utána papírokat intézünk (szintén csak szabikor tudjuk) a lakáshoz, majd utána vmikor vonat és így lesz. Még a szabiját is tele kell szervezni az embernek :( persze a munkában is jobbnál jobb dolgok, sajnos nem mindig tudom lesz*rni, most tényleg nagyon sok megint, és úgy érzem, szétrobban a fejem is. :(
hát egy biztos enni nem :D (bocsánat :D )
lehet h csütörtökön ráveszem magam! semmi kedvem sincs megint oda menni ... blőő
hát akkor tényleg ahány hely annyi szokás!
Végül holnap mész?
jajjj ez nagyon dúrva, nálunk külön sorszám van a kismamáknak!!!
Sztem szóljál majd h Te nem tudsz állni és le kell h üljél! Nehogy rosszul legyél!!!
Akkor ez nem csak újpesten van így ... nem örülök, pedig drukkoltam Neked, mert Te még dolgozol. Nekem annyiból könnyebb h itthon vagyok, legalább nem megy a szabim.
Nem tudom lehet h nincs olyan "gyors cukor mérőjük" vagy nem tudom, nem is értem. És azért a terheléses az sok időt elvesz.
De legalább előre veszik a kismamákat. Ugye ez mindenhol így van?
na de jó :) örülök :)
uhhhhh nekem ez a nagyon látszik kívülről h mozog még egy kicsit bizarr :DDDDDD még szoknom kell :DD
viszont elmentünk a véreredményemért és az éhgyomri vércukrom 4,5 uh nagyon remélem a terhelésen se lesz majd gáz.