2017. júliusi babák (beszélgetés)
Én is lefotóztam! Most nincs puffadás, akkor jóval nagyobb.
Igen a tied en is látszik ,hogy baba poci 😁Cukiii😍
te pocid is cuki! hát lányok ezek már összetèveszthetetlenül babapocakok!:-)
tènyleg szèpen gömbölyödik!:-) èn is raktam fel! :-)
Akkor reggel lapos lenne. Nekem a kisfiammal reggelre teljesen lapos volt a hasam. Tudtam, hogy nem ő.
Szemből látszik neked is 😍Cukii :)
Azért csak megnyugtató tud lenni.
Lista kész. Nem tudom hova rohanok. 😂 úgyse veszek még semmit 😂 majd tavasszal..
Én már nem tudom,hogy van-e köze a puffadashoz mert mindig ilyen nagy a pocim , de én erre számítottam 😅
Kösziii, várjuk a te pocis képed is 😁
Én sem tudom minek rendeltem de egyáltalán nem bánom :D Alig várom hogy hazaérjek :D
Na én pont tegnap fotóztam magam 13+4-nél :D Akkor én is felteszem, bár nem annyira látványos, inkább csak alul gömbölyödik :(
Egyébként nekem a gömbölyödés bugyivonal alatt már nem kivehető, "túlnőtt" rajta a méhem. A hasam formája megváltozott. Mint tudjátok én puffadok is, (bár mostanság bélmozgás a napi 20 helyett egyáltalán nincs) de alul kb 1-2 hete egyre kerekebb. Később én is lefotózom és feltöltöm. Nekem részben a puffadás miatt lesz csalóka, részben pedig azért, mert második baba és a kisfiam megigazította már a hasfalam.
Az vasárnap. Akkor szerintem 16-18 körül gondoltam mert hétfőn szerdán és pénteken rendel.
Én is 26-ra mentem volna UH-ra de felületesnek találom a dokit, már emlékszem, hogy miért nézelődtem másik orvos után 6-7 hetesen. Neki nagyon sok kismamája van mindig tele a rendelő emiatt nem jut sok idő a kismamákra. Plusz asszisztens adja az időpontot, ő pedig nem veszi figyelembe, hogy valaki egy 5 perces vizsgálatra megy mert mondjuk nem kismama vagy genetikai UH-ra megy.
Neked a holnap már mindjárt itt van!
Én egyébként 170 centi vagyok és nem volt a hasam túl nagy. Igaz a végére pici sem.
Szerintem cuki a hasad XD Én is felteszek most már egyet.. lássátok, hogy nekem már majdnem 20 hetes XDDDD Túlsúly miatt nem tudom mikor fog igazán babásnak látszani... egy ismimnek nem volt igazán szép babás pocakja csak simán olyan nagy volt... Azért bízom a szép pocakban :D
163 cm vagyok, de sosem hiztam hasra, szóval ez valószínű a baba 😁
Akkor az mindjárt itt van :) lehet holnap én is ranezetek ha már ott leszek a körzetinél :) legközelebb úgyis 27.-e korul megyek....
Tényleg nagy. 😁 te milyen magas vagy? Azt mondják az is számít, akit én ismerek azok közül tényleg úgy van, hogy aki magasabb jóval kisebb pocakja volt és később is látszott, mint az alacsonyabb kismamáknak. Van egy 180 centis ismerősöm, neki szülés előtt se volt nagy hasa.
Meg is lesz 😊
Szóval egy páran beszereztétek. 😊
Én 12 és 13 hetes korom között sóvárogtam utána. Aztán az UH után én nagyon megnyugodtam.
Felhívtam a kinézett dokit múlt héten, hogy 15 körül kérnék egy időpontot erre azt mondja oké, akkor majd hívjam fel előtte 2-3 nappal. Furcsa egy kicsit. Kíváncsi leszek.
Csajok raktam fel mai pocakos képet 13+4-nél, hatalmas hasam van mi lesz a végére ? Tuti gurulni fogok 😂😂😂
Úgy van, lassan itt mindenki fogja érezni. 😊
Ajj már mint ma érkezik. Nem ma jön el :D
Nekem ma jön el :D Ha hazaértem ki is próbálom, én csütörtökön töltöm a 14-et, szóval muszáj meglennie :D
Jajj de szuper gratulálok!! :) Lassan mi is!!! :D
A kisfiamat pl lehajolásnál éreztem először.
Hmmm amikor valaki ezt írja én is elgondolkozom,hogy rendeljek-e?! 😂😂
Akkor ezeket a pózokat lassan lehet probalgatnom😁
Még várom az eladó válaszát. Talán a héten megérkezik. Igen tudom, hogy nem biztos, hgoy most megtalálnám, de hamarosan igen :D MEg nyilván nem minden nap szórakoznék vele, csak, ha rámtör a kétely... tudtommal nem rajonganak érte a babák :D
Jól tetted! Mikor érkezik? Sokan megtalálják 12 hetes kor előtt is de nem biztos, hogy még meg lehet. Szóval nem kell kétségbeesni akkor se.
Jó reggelt csajok!
További ajánlott fórumok: