2017. júliusi babák (beszélgetés)
Igen meg lassan mindenki 😊
Menzi szerint 15 hetes de szerintem addig van még vagy 2 napos.
A kisfiamnál végülis 16 betöltött hét nem volt még. Eleinte őt is csak akkor éreztem mikor pl félig hason vagyok vagy felhúzom a lábam.
Hmm nem bírtam ki... rendeltem használtan szívhang figyelőt (AngelSound) 4500 volt.... mondom ennyiért velem jön xD Bár megakartam várni a 12. heti uh-t... na de mindegy :D
Jaj de jó neked :) lassan egyre többször fogod :)
Mennyi idős vagy most ? 😃
Éreztem a babát! Ez tuti ő volt! Semmi köze nem volt a bélmozgáshoz. Amúgy is elmúltak már pár napja. El se hiszem. ❤😍
Én felhúzom a lábaimat olyankor, néha jobb úgy. A babának nem okoz gondot.
Én is ezt gondolom. Elég gyakori, ártalmatlan de ijesztő gubanc. Legalább idővel fejjebb szokott kerülni a lepény.
Örülök, hogy megtaláltad. 😊 biztosan ő volt! Mondjuk igen ilyenkor lassul a szívverés már náluk.
Eleinte ez ilyen. A kisfiamnál nálam is ez volt. De a durva puffadás kb 6 hós korában alakult ki nálam tavasszal szóval ennél a terhességnél ilyen gondom nincs, simán jó rám már most.
örülök, hogy megtaláltad!:-) remèlem most kicsit megnyugodtál! holnap pedig minden rendben lesz!:-)
Jaja lányok, 3 olyat hapciztam, hogy még a szemem is majdnem kijött úgy befeszült az egész méhem :( Ugye a babát ilyenkor nem "bántjuk"? Csak az izom görcsöl be ugye? Nagyon nem volt jó :S Pedig most csak ültem... hát hogy a francba tüsszentsen az ember? XD
Tuti ő volt :) örülök,hogy reggel óta semmi:)
Nekem is ez a tippem nála 😊
Ügyes vagy 😊 Holnap pedig rendben lesz minden,majd mondd azért mit mondott az orvos. Pihenj sokat 😊
Jaj ez olyan jó :D
Remélem holnap a doki is jókat fog mondani :)
Én a fejem teszem rá, hogy lent van a méhlepény és csak annyi a gubanc... De az se gubanc :)
Az enyém nem írja ki, de nem baj, nagyjából sikerült megszámolni.
Nem írja ki a szívverés számát? 😊 Biztos hogy jó helyen kerested és Ő volt az! 😍
Azt hiszem megtaláltam. :)
A köldök vonalában, egészen lent a bugyinál, olyan volt, mintha lovak futottak volna, próbáltam számolni de nehéz volt, túl gyors, de kb. 140 és 150 között volt 1 perc alatt.
A susogás meg a vonathoz hasonló valami...
De holnap majd kiderül, hogy jó helyen kerestem-e...
A múltkor én is felvettem de állandóan csúszott le. Lassan megint próbálkozok vele mert az a múltkor már 3 hete volt 😂
Micsoda hírek 😁 Látod minden kedvez most neked 😁😉
Nyugodj meg az a jó hogy elmúlt! 😊 A babát meg biztos megtalálod,csináld úgy ahogy Diana mondja 😁
Nagyon lent keresd bugyivonal körül vagy alatt. Gyors a szívverése 160 körüli, ha susogó hangot hallasz, az a köldökzsinór.
Reggel óta semmi, nem értem ezt az egészet. :-(
Dolgozni nem mentem es holnap se megyek...
Holnap negyed 12-re kaptam időpontot az orvosomhoz, remélem ő tud majd valamit mondani és remélem csak jót.
Megjött a szívhangfigyelőm, azt sem tudom hol kell keresnem a babát es mit kell hallanom. Szóval nem, nem nyugodtam meg, sőt...
Cicanadrágot a kínaiba szoktam venni. A legtöbb kényelmes még 39 hetes kismamaként is. 😏
Cicanacit a H&M-ben is láttam 3000 Ft ért 😉
Azt a cicagatyót én is megnézem majd, meg az ágynemű huzatot :)
További ajánlott fórumok: