2016 márciusi babák (beszélgetés)
Gratulalok a kis pocsoshoz! :) Apa ma megint azt almodta hogy kislany es kisfiu lesz. Haat mostmar egyre kivancsibb kezdek lenni.En 2 cunisra tippelek aztan rohognek ha 2 nudlis lenne :D
Igen 13+2 :) es twiiiins :) :)
Szia, szupi 😊 Nekem szombaton derült ki, hogy kisfiú lesz 😍 17 Hetes. Akkor 13 hetes vagy?
Mi jol koszi! TI?Nekem tegnap jott meg a kombi teszt eredmenye,egeszsegesek a babaim! :) :) :)
Sziasztok kismamik! Hogy vagytok?
Sziasztok! Szeretnék csatlakozni én is, ha lehetséges. :-) Mi március 29-re várjuk az első babánkat.
Sziasztok! Én is szeretnék csatlakozni a csoporthoz :-) március 22-re várjuk első babánkat.
Szio! :) Udv itt.Sokan facebookra átbutoroztak,en itt is,ott is vagyok.En jobban birom a hoxat! :)))
Ohhhh,de csak nem lesz baj!En eppen nathatval harcolok... :/ Remelem nem lesz laz estere belole. :(
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni, márc elejére várjuk első babánkat :)
Sziasztok! Köszönöm a kedves fogadtatást, szeretnék a FB-on is csatlakozni Hozzátok.
Gratulálok Mindenkinek és örülök, hogy Rátok találtam, mert jó megbeszélni a babavárással kapcsolatos dolgokat. : )
Köszi. Neked is nagy gratula :D Én már túl vagyok a vérvételen, még a down-os vérvétel van hátra. Én amúgy is nehezen viselem az éhezést, reggel ahogy kinyitom a szemem már korog a gyomron, na ez most a terhesség miatt még durvább :D Nekem már megjött az eredményem, minden tökéletes kivéve, hogy a vizeletben sok a baktérium. Most vihetek még1-et. Ha ebben is sok akkor kitenyésztik és gyógyszer. Mindig van valami amin agyalhatok.
Juhuu,hat gratulalok! :) :)
Mi is ma voltunk uhun.Mi 31 es 30mm-esek vagyunk. :) Holnap megyek vv-re,doki kerdezte is,higy kibirom kaja nelkul?Felelotlenul ravagtam,hogy hat persze... elfelejtettem,hogy mostmar azert mas lesz a szitu mint regen egy szimpla rutin vv-nel... :D Na holnap majd kiderul... :D
A facebook csoportotok lathatatlan. :(
Sziasztok kedves újak 😊 mindenkinek gratuláluk a babához. Akinek van kedve csatlakozzon a fb csoporthoz 😊
Sziasztok :) Én is csatlakoznék. Két vetélés után el sem hiszitek, hogy mennyire boldog vagyok :D Bár még nem élem bele magam teljesen, bennem van a félsz. Ma voltam uh-n és minden ok 26 mm a bogyónk :D Március 26. Ha előbb jön megkapom a legszebb születésnapi ajándékot amit kaphatok :D
Sziooooo! :) Gyulekezunk szepen! :) Nem is irtam:gratulalok minden kismamanak.En eppen az uh-ra varok! :))
Sziasztok! Szeretnék csatlakozni Hozzátok, március közepére vagyunk kiírva. : )
Szio.Haaat,kitartas! :) Meglesz a gyumolcse... :) ♡
Sziasztok! Mi is marciusra varjuk..19-24, meg nincs pontositva..apukam 60. Szulinapjara kap egy unokat! 😃
Viszont nem tul rozsaszin ez a terhesseg. Gyakorlatilag egy honapja folyamatosan rosszul vagyok. 😞 De ha minden igaz, nemsokara jobb lesz! 😊
Sziasztok!En is csatlakoznek... :) Ikreket varok,tehat elofordulhat hogy hamarabb jonnek,de elviekben marcius 23 a datumunk.Hetdon megyek legkozelebbi uh-ra,makd ott lontositunk a dokimmal.Mar most nagyon izgukok.Minden uh elott ezt csinalom.Felek mert az elmult par napban nem ittam tul sok folyadekot,valahigy mar nem megy le a sima asvanyviz...bubisat meg nem akarok,ugy tudom azt inkabb kerulni kellene.
Szia! Látom ezt nem mostanában írtad. Ugyanígy vagyok én is. Nincs étvágyam. Amit megkívánok abbol pár falat, darab, aztán többé nem kell. Gyakran van hányingerem 9. Hetben járok azt hiszem eddig 3-4 szer hánytam. Szerintem fogyok. 58.1kg-al indult a várandósság. Csak azért írtam hogy nem vagy egyedül. És én sem.
Sziasztok! Csatlakoznék én is hozzátok, márc.1-re vagyunk kiírva, de 1 héttel nagyobbak a méretei, így esélyes a február. Tegnap voltam uh-on 41 mm, cuki baba 😊💗
Sziasztok, szeretnék csatlakozni. Márc 31-re várom, netes kalkulátor alapján. Még doki keresőben vagyok, újra a szent imrében szülnék. Jelenleg gyeden vagyok itthon a 11 hós lánykámmal. :)
Sziasztok! Szeretnék csatlakozni a csoporthoz. Netes kalkulátor alapján március 11-re várjuk a kistesót (a doki még nem hirdetett céldátumot). Köszi.
Sziasztok! Én is szeretnék csatlakozni, mert nekünk is 2016 márciusra érkezik a baba :)
Szia, üdv köztünk :) ha van kedved lejjebb megtalálod a klub kinkjét, csatlakozz te is :)
Sziasztok!csatlakoznék én is :-) 7 hetes km vagyok.. 5 hetesen pozitivat teszteltem rohantam is a dokihoz hogy igazolja a tesztet.Petezsák látszott akkor, 2 hét múlva vissza hívott.Szívhang rendben,egyenlőre minden ok, első baba ,nagy a boldogság. Március 5 -re vagyunk kiírva :-)
gratulálok a többi kismamának is :-)
További ajánlott fórumok: