2016-ban szeretnék szülni (beszélgetés)
Na pont ettől félek :D Párom nem bírja, ha szenvedek, hogy itt fáj és ott fáj :D Nagyon kíváncsi vagyok, hogy most mi lesz :D Mennyire fogok panaszkodni :D
Tök őszintén rettegek, hogy nehogy baj legyen a picúrral :( Győzködöm magam, hogy minden oké lesz, de bennem van a rettegés :S
Néha rámjön a napközbeni rosszullét, de semmi komoly és lényeges. Ha nem tudnám mizujs, fel sem tűnne :D
Sziasztok!
Én is itt vagyok,olvasgatom a hozzászólásokat,ahogy időm engedi...Üdv.az újaknak.€n is várakozó státuszban vagyok,okt.11-re nem várom.Addig teázgatok és szedem a barátcserjét.Kipróbáltam az ovu tesztet,25-én volt peteérésem a teszt alapján,és éreztem is a tüneteket.23,25 és 27-én reggel voltunk együtt.Remélem eredményesen.😃
Szívesen!:)
Nincs azzal baj hogy jól vagy,nekem se sok tünetem volt az elején,se hányinger se émelygés,csak a mellfeszülés.Szerencsések közé tartozol te is,és ez lehet sokáig így is marad.Aztán persze ahogy nő a babád,jönnek az itt ott fáj napok.Mire megszoknád,meg a karjaidban lesz.:)
Majd írd meg mi volt a dokinál!:)
Ez jól esett, jó volt ezt olvasni :) Köszi
Én tök jól vagyok ami picit furcsa is :) A cicibimbóm nagyon érzékeny és fáj, esténként mindig felkelek arra, hogy fáj :D mert pl éppen úgy fordulok...Amióta tudom, hogy babát várok, nem aludtam végig egyhuzamban egy éjszakát sem :( És ez csak rosszabb lesz igaz? :D
A fáradtságon kívül egyéb tünet nincsen :( Ma vagyok 5+1 :D:D
Holnap pedig doki, teljes izgalomban vagyok :)
Köszi! :)
Te hogy vagy mostanság,mint egyetlen kismamánk? :)
Igen,megtapasztaltam a császárt,és a sima szülést is.:)
A terhességeket elég jól viseltem,persze a végét már bálna üzemmódban.:D
Nana, egy 3. Gyerkoc? Ez szuper :) jo hallani errol :)
Akkor neked mar tenyleg minden rutin lesz ;)
Akkor együtt izgulunk.:)
Mi nem vagyunk együtt 2 naponta,egyszerűen a párom munkája miatt van hogy nem tudunk a megfelelő időben együtt lenni.nekünk már van 2 kisfiunk.:)
Szia Kupido1412 és littlebiscuit!
Üdv. itt!
Sajnos a fórumról sokan eltűntünk már, de örülök, hogy itt vagytok :)
Szurkolok :)))
Nekem sem állandóan fájt, csak néha-néha... :)
Sziasztok!!
Csatlakoznék..
Ahogyan te, Anee én is október 8-ra nem várom.
Első baba lenne, első próbálkozós hónap és nagyon izgatott vagyok..
Végig a teljes hónapban nagyjából 2 naponta együtt voltunk.
A peteérésem viszont az a gyanum ebben a hónapban pár nappal előbb volt mint a kalkulátorok szerint.. Ezek alapján már most egy hete menne odabent a 'meló' :D Hát reméljük.. Vannak érdekes alhas táji érzések, kicsit olyasmik mint a menstruációs fájások..
Türelmetlenül várom hogy teljenek ezek a napok :)
Igen,érzem a méhem, és olyan nehéz,de nem egész nap.naponta többször,rövid ideig.
8.-án kéne jönnie..vagy nem.:)
Szia Anee39!
Izomlázat így kimondva nem :S Bár ha azt érzed, hogy "nehéz" a méhed, akkor lehet egyre gondolunk :) Igen, azt éreztem :)
A sok szurkálás, görcs és keményedés is megvolt :)
Egyébként furi, de éreztem, hogy ez más. Nagyon bizonytalan voltam mert, nem akartam elbízni magamat, de éreztem, hogy ilyen még nem volt... :)
Mikor kell megjönnie?
Szia D 11!
Mielőtt teszteltél,éreztél olyan fura izomláz szerű érzést a méhedben?
Nekem pár napja van,és nagyon fura.
Sztem nem felesleges.:)
Mindenki azt hiszi, hogy csak akkor kell menni, ha már van szívhang. Hát pedig szerintem nem. El kell menni egész korán, meg kell, hogy megfelelő helyre ágyazódott-e be a petezsák stb és korábbi vetélések esetében minél korábban el kell kezdeni szedni a hormonpótlást.
Soha nem értettem miért csak akkor mennek, ha már van szívhang.:OOO
Én is a magánjára járok, egyszer voltam a Kórházban beutalóért :)
Sok sikert Neked! Jobb végig járni az utat, mint idegeskedni és aggódni, hogy mi a baj...
Köszönöm szépen :) Még csak 4 hetes és 2 napos vagyok, így még a dokihoz is "fölösleges" menni, de 1-jén azért meglátogatjuk :) Kukkantsunk be, nézzük meg mizujs, meg persze beszélgessünk, sok kérdésem van.
Dr. Lintner Balázs az esélyes... most a magánjába megyünk, de ha nála leszek, akkor SOTEII lesz...:)
Köszi az infókat, fel fogom keresni a doktornőt, valószínűleg a magánrendelésén, mert területileg nem a Szent Imre Kórházhoz tartozom. De először megkérdezem a nőgyógyászt, hogy mit gondol, szükség van-e hormonvizsgálatra (bár tartok tőle, hogy igen).
Gratulálok egyébként a babához! :) Melyik kórházba jársz terhesgondozásra? És ki az orvosod? (Ha gondolod, írj privátban)
Női ciluszavarokkal a toppon van, mint láthatod:
Jelenleg a Szt. Imre Kórházban dolgozom belgyógyász-endokrinológusként. Fő érdeklődési területem az endokrinológián belül pajzsmirigybetegségek, női cikluszavarok, policisztás ovárium szindróma, hipofízis betegségei, magasvérnyomás betegség.
Rendelési idő: Szerda 17-20 óráig
Időpont foglalás: (1) 784 1931; +36705049576
Árak:
Első konzultáció:12000Ft
Kontroll: 10000Ft
Persze, egyszerűbb ott, de a vérvételt kérd egyben....
Nem tudom merre laksz, de a Szent Imre Kórházban (22.ker) Dr. Koppány Viktória nagyon jó doki!!!! Nekem is ő a dokim és rengeteg ismerősömnek!
Van magánja is, a Menta Egészségközpontban : [link]
A kórházba nagyon nagy a várólista, de ha telefonon beszélsz vele, akkor előbb be tud hívni, de lehet kell hozzá beutaló a házidokitól, de így csak beutalót ad, elemzést szeretnél vagy elmész a magánjába vagy kivárod a 2-3 hós várólistát :(
De csak annak tud beutalót adni, aki a kórházhoz tatozik.
Hormonra ad egészen biztos! Nekem is nézett már nődoki...
IR-re nem tudom, elvileg adhat! Tény, hogy egy endo doki jobban kielemzi. Nem minden nődokinak van képesítése az endokrinologiához :S
Tényleg célszerűbb ha egyszerre lecsapolnak.... Lehet endokrinologust kellene keresni...
Úgy tudom, hogy ezt csak úgy nem szeretik elvégeztetni.
Egy kis kegyes hazugság: A családodban van IR-es :) és kiváncsi vagy....
Szia!
Nekem sosem jött meg fogigátló nélkül... PCOS-em van.
Olvasgass utána, hátha tudod, merre menj. Nem kívánom neked, ne értsd félre, csak nekem nem mondta sokáig senki és nem tudtam mi van :(
nődoki, hormonvizsgálat + kérj hozzá Inzulinrezisztenciát. Ha már csapolnak, akkor legyél tul rajta egyébként sem hülyeség...jó tudni róla ha van. Sosem gondoltam, hogy nekem lenne és kiderült, hogy de!
Sajnálom,rossz lehet ez a bizonytalanság.
Reméljük a doki mond valami biztatót!