2016 áprilisi babák (beszélgetés)
Jajj... És kiderült, hogy mitől volt a vérzés?
De szuper, hogy minden rendben!
Az egyik barátnőm október elején szül, semmi tünete nem volt a fáradtságon kívül, és később sem lett. Még most a finisben is csak a hasa nagy, de még csak nem is vizesedik.
Szerencsés alkat.
Nekem,viszont ma reggelre felerősödött a hányingerem. Holnap töltöm Elvileg a 6. hetet.
Timcsoka23!
Nekem már 29 hónapos a kisfiam és még mindig szopizik, minden este úgy alszik el.
sziasztok!
hétfőn voltam orvosnál, 5 hetes volt a pici, most reménykedem lesz majd szívhang. csatlakoznék, remélem nem korai előre inni a medve bőrére.
Köszi :-)
Nekem meg jó, hogy kiírhatom. Segít
Majd beszámolok a Pocaklakómról is. Bár már nem áprilisi lesz
Így van. Mindenkinek úgy kell csinálnia mindent, ahogy jónak látja. Olyan bosszantó amikor kívülállók akarják megmondani mit hogyan csinálj. Én nagyon megfogadtam, hogy a pocaklakóval nem fogok idióta tanácsokat megfogadni. Csak rá figyelek majd, hogy ő mit hogyan akar. Sajnos a fiamnál időnként hallgattam másokra. Szerencsére mindig időben észbekaptam :)
Hjaj lányok, szívem szerint már mennék dokihoz, de még csak 5+1 hetes vagyok. Szept 17et néztem ki, akkor már betöltöm a 8 hetet. Nagyon várom :)
Puppi4, a fiammal én is még olyan korán voltam, hogy cdak petezsák volt. Most meg épp átrendezi a lakást ;) minden rendben lesz.
Jelentkeztem én is a klubba juhuu :)
"Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) ajánlása szerint „a csecsemőknek kizárólagos szoptatásra van szükségük életük első 6 hónapjában ahhoz, hogy az optimális növekedést, fejlődést és egészséget elérjék. Ezután, ahhoz, hogy táplálkozási szükségleteik ki legyenek elégítve, a csecsemőknek megfelelő és biztonságos kiegészítő táplálékot kell kapniuk, miközben a szoptatás folytatódjon két éves korukig vagy azon is túl.”
A Háziorvosok Amerikai Szövetsége a szoptatás folytatását ajánlja az első életévben és hozzáteszi, hogy „az egy éven túli szoptatásnak figyelemreméltó haszna van az anya és a baba számára is, és emiatt mindaddig folytatódjon, amíg az mindkettejüknek kívánatos.” Azt is megjegyzik, hogy „amennyiben a gyermek két évnél fiatalabb az elválasztáskor, akkor fokozottabb kockázatnak van kitéve a különböző megbetegedések szempontjából.” (AAFP 2001)"
Szoptasd nyugodtan, és nem foglalkozz a megjegyzésekkel! Mindenki tisztában van azzal, hogy a babának van igényük a cumizásra. Akinek lehetősége és kedve van ezt a szopin keresztül megadni, az tegye. Mások meg cumit adnak.
Nem kell egymást kritizálni, de az biztos, hogy a szoptatást a természet találta ki így semmiképp sem lehet káros/ártalmas ebben a korban! Ahogy olvashatod, kifejezetten jót tesz a hivatalos álláspont szerint az akár 2-3 éves korig tartó szoptatás!
Persze, ha az ember közben várja a babát akkor az összekuszálja a dolgokat.. van aki így is tud végig szoptatni, mások inkább abbahagyják.. vagy a gyerkőc választja le magát mert érzi, hogy megváltozott a tej.
Sziasztok!
Bagoly nagy sajnálom, ami történt. Drukkolok, hogy kiderüljön mi a gond, és hamarosan úton legyen a 2016-os babátok!
Voltam tegnap orvosnál: 5 hetes vagyok, szabályos petezsák látható, terhes méh nagysága, csaknem emberfőnyi, puha uterus. Magzatmozgás pozitív. ???? (ez mit jelent???)
Uh. lelet: Uterusban szabályos petezsák látható magzati elemek nélkül. (akkor milyen magzatmozgás pozitív?????
Amit mondott: ott a petezsák, jövő héten azért kell mennem, hogy lássuk a pulzálást. Azt ígérte látni fogjuk. Írt fel utrot, amit a 12. hétig szednem kell. Jövő szerdán 2 órára megyek vissza megnézni van e pulzálás. Ja és kiírt, táppénzre, mert a ájusi vetélésem miatt veszélyeztetett terhesnek számítok, nem dolgozhatok.
Hát mit mondjak nem nyugodtam meg.
Remélem jövő szerdán egy boldog bejelentkezést olvashattok tőlem. :)
Nagyon sajnálom :( de legalább műtét nem kellett, már ez is valami.
Drukkolok, hogy kiderüljön valami és mielőbb babázhass!