2015 nyarára babát várók (beszélgetés)
Igen,ezért írtam neked,hogy ritka mint a fehér holló az ilyen őszinte és lelkiismeretes doki.Egy idős kolléganőm egyszer azt mondta egy nőgyógyászról aki a sintér fajtához tartozott és ő pont hozzá került (sajnos szebben nem tudom írni):
"Én megértem,hogy esetleg már unja a p@n@t,de akkor menjen el hentesnek."
Nálunk ez azóta szállóige lett :D
Megértem az aggodalmad,és látom te is tudod hogy egy lelkiismeretes orvos aranyat ér.Én is jártam sintérhez!ÉVekig.Csak a pénztárcánkat apasztotta és szinte semmit nem tett.Majd mikor szültem átpasszolt másnak,mert neki épp konferenciája volt.
Aki most van,az édesanyámnak kollégája,igaz fiatal,de kora ellenére több szorult belé,mint bármelyik másikba.
Ez el is szomorít,hogy másokkal így "játszadoznak"
Felelősségvállalás 0. Gondolom nagy problémája nem lett az embernek belőle,hogy elszámolt valamit.Nálam is a terhesség elején amikor az orvoshoz mentem,hogy nagyon vérzek az volt rá a válasza: a terhességek 40%-a vetéléssel végződik!Ennyi! Hát ne haragudj,de az ilyen nem orvos!Ráadásul mondtam neki,hogy 4 éve várunk erre a pici babára.Ezek után mentem a 3. jelenlegi orvosomhoz,aki lelkiismeretesen állt az egészhez,rögtön UH,mondta a pici jól van,gyógyszer+szigorú fekvés.Neki köszönhetjük,hogy a picurkánk már 22 hetes :)
jol van, te tudod.
csak akkor szurhatnak hasba, ha te abba beleegyezel!
hat van veteles, 1 %-nyi, tehat nyilvan letezik.
es az 1 bizony abszolu tobb, mint a 0. :-)
Akkor sajnos te vagy rá a példa,hogy ez létezik :(
Ezért írtam,hogy a 0-nál igenis több.
Szia!
Üdv a csapatban :)
Sajnos a kérdésedhez nem tudok hozzászólni,de hátha a többiek tudnak róla valamit.
hat persze, remhirek azok konynen terjednek. :-)
irok privit.
Lehet,hogy nem sok az 1% de több mint a 0.
A neten tiszta rémhírek terjengtek róla.
ez nem igaz!
a vetelesi % 1 %, es ez is leginkabb akkor kovetkezik be, ha nem atrtjak be az utasitasokat. :-(
Pedig fogsz! Addig amíg ki nem bújik és át nem számolod az összes ujjacskáját,stb...
Én is mindig találok valami nagyon aggasztót:D Na majd a másodiknál már rutinos leszek.
a masik meg, az, ha megsz rontgenre, akkor a nemi szerveket takarniuk kell! ez szabaly. a mellkasrontgennel is tud takarni, csinalja fekve.
mert azt fogja mondani a rontgenes, hogy hogy takarjon be, ha allsz...
barcabo, neked is takarniuk kellet volna a genitaliakat. :-(
hat nekem valaszthato volt.
ezt fol kene ajanlani tudtommal, hogy valasszon a kismama. a nogyogyaszom engem igy tajekoztatott...
Sziasztok :)
Még csak most találtam Rátok,ha
megengeditek,csatlakoznék...
Magunkról röviden annyit,hogy jelenleg 3 fiunk van,2 nagy (17 és 15 éves) és a kicsi áprilisban lesz 2 :)
Június 15-re várjuk a legkisebbet,aki szintén kisfiú :D
Ha lehet,rögtön feltennék egy kérdést,hátha van valakinek tapasztalata e téren.
Múlt héten voltunk 18 hetes uh-n,ahol minden teljesen rendben lévőnek látszódott,egy dolgot kivéve : a baba jobb (agyi) oldalkamrája tágultabb,mint lennie kellene.Hétfőn egy másik kórházban is meg fogják nézni,aztán szerdán lesz a kontroll uh,de addig is jó lenne néhány megnyugtató tapasztalat...
(12 hetesen méhlepény mintavételen voltunk,a genetikai eredmény minden tekintetben teljesen jó...)
a rontgensugar fejlodesi rendellenesseget okozhat.
miert pont a beagyazodas erdekel::: :-o