2015 nyara - Babatervezés (beszélgetés)
Megjártam a fogorvost..lányok én teljesen oda vagyok meg vissza a boldogságtól. Nagyon rendes a fogorvos, próbálta elterelni a figyelmemet, beszélt mindenfélét hogy másra figyeljek. Gyökérkezelés lett a dolog vége, még vissza kell mennem kétszer de szívesen is megyek.. Abszolút semmit nem éreztem :)
És a másik örömhír: Kettes lett a vizsgám reggel :)
Sziasztok, szerdán megszületett a Fiam, 3290 gr, 52 cm 💞 jól vagyunk!
Bibi, ez óriási hír, szívből gratulalok a Babákhoz 💞
Jézusom 6 bölcsesség fog húzás? Egyszerre? Nem sok egy kicsit egy alkalomra?
Drukkolok hogy minden rendben legyen! 🍀
Igazad van nyuszmó.Lehet holnap indul be.De nem vagyok ám elkeseredve mert igy legalább el tudom kezdeni a clostyt 😀😀
Forecernow kitartás.együttéezek nekem holnap este 6 bölcsesség fog huzás plussz csapos fogfelépítés. 🍀
De nem félek már amióta ennel a dokinal vagyok 😀
Nem akarlak lelombozni, de lehet, hogy holnapra beindul rendesen. Akkor azt vedd első napnak. És hajrá Closti!
Ha mégse akkor pedig jöhet egy hcg teszt.
Akárhogy is lesz drukkolok neked! 🍀
Kedves Dulche!
Neked is nagyon szorítok, hogy sikerüljön a babóca. 🍀 😃
Szerintem tesztelj :)
En a 3.naptol az 5. napig szedtem napi kettot, aztan 17. naptol utrogestant hasznaltam.
Szurkolok! Ha most nem sikerult, akkor a clostyval tuti fog 😊 Sot, az ikrek is benne van a pakliban 😉
Oh, hat akkor megint kezet foghatunk sajna 😯
En ugy tudom hogy az az elso nap mikor verzel rendesen, tehat nem eleg egy tisztasagi betet csak. Pl ha este 6 utan jon meg, azt is mar masnapra kell szamolni.
De ha nagyon aggodsz e miatt inkabb hivd fel a dokidat. Nem tudom mennyire mervadoak pontosan a napok, mert tobben az 5. napon szoktak kezdeni csak.
Neked is hasonlo sikereket mint bibinek 😚
Igen,nagyon megnyugtató,de az elmúlt 2hétben ehhez sem volt kedvem.Viszont ma már festettem...:)
Soha nem gondoltam volna,hogy én a "botkezű" - akinek csak a kézilabda állt jól a kezében:) -hogy valaha festeni fogok!Iszonyú jól kikapcsol,megnyugtat.A jövő héten szombaton lesz egy gyereknapi program,ahová meghívtak és a gyerkőcökkel fogunk ismét együtt festeni...már nagyon várom!:)
Akkor te is egy kreatív csajszi vagy!:)
Igen...megérdemeljük/csak győzzük kivárni...:)/
Nem akarom szétoffolni a fórumot, de látom, hogy te festesz. Ez egy nagyon nyugtató, stresszoldó tevékenység nem?
Én imádok ügyködni, csak nincs rá időm....
Mikor a gyerekkel leülünk kreatívkodni, ő megunja, én meg befejezem, elbütykölök vele, és tökre eltereli a gondolataimat mindenről.
Jaa, tényleg ma fényképkereteket fogok készíteni :)
Sokszor elhatároztam már, hogy veszek egy felnőtt szinezőkönyvet, olyan nyugtató lenne. De majd nyáron, nincs gyerkőc, így tudok magamra is időt szakítani egy kicsit!
Neked is sok sikert! Mert megérdemeljük :)))))
Igen, most egy kicsit visszavonultam a fórumozástól,de azért ide-oda szoktam írni:)nagyon megviselt a sikertelenség...Most egy kis feltöltődés...:)
Nagyon-nagyon szoktam szorítani mindenkinek,szerintem nincs nagyobb kincs/az egészségen kívül/,mint a gyerkőc!!!!:)
Köszi.
Sztem még semmi baj nem lesz egy gyógyszertől, érzéstelenítőtől. Inkább csak a beágyazódás után. (Szerintem!)
Nagyon kedves vagy! Ezek szerint Te a távolból figyelsz :)
Elolvastam a naplódat, hát bakker, egyrészt természetesen elbőgtem magam, annyira szorítottam a második lombik pozitív végkifejletéhez!
Másrészt, nem semmi amin keresztül mentél, mentetek...ilyenkor juta eszembe, hogy mi bajom van nekem, hisz van egy szép, jó, okos, (további szuperlativuszok természetesen :D) gyerkőcöm, másnak meg egy sincs....
Most beleláttam a lombikba rajtad keresztül is, mostmár értem, hogy miért mondta a párom, hogy neki 6 db lombik elég volt anno.... mondjuk én sosem akartam azt. Nyilván ha nem lenne gyerekem, sztem azt is megpróbálnám.
Nem derült ki nekem, hogy pontosan mi a baj, ami miatt nem lehet természetes úton gyerkőc?
vagy inkább ott kérdezősködjek? :)
Sajnálom...pedig szorítottam...:(
Új ciklus...új lehetőség!