2015 nyara - Babatervezés (beszélgetés)
Jo reggelt! :)
Szonnny, hogy vagy, mit erzel?:)
Hajra azoknak, akiknek most van pé! Jol elkapni apat;) :D
Sziasztok!
Lilura, itt mást nem nagyon tudunk, csak támogatni egymást! :D Mióta próbálkoztok?
Regcsi, most hol tartasz a ciklusodban?
Szia Lilura :) itt lesz sok biztatás számodra is.
Nekem még mindig amőbás az ovu tesztem,pedig van nyák, nem értem én ezt.
Sziasztok,
idejet nem tudom mikor irtam utoljara forumba ide, de hatha jol jon masnak is a tamogatas :) ( Na meg Nekem is :) ) Mi ketto honapja probalkozunk, eppen szombaton jott meg, megint. Oszinten, ugy kepzeltem, hogy belevagunk, es jon is...:D erre tessek, meg meg sem szuletett, de mar most turelemre tanit Minket :) elso honapban En ovu-teszteltem, de Nekem stresszforras, ugyhogy inkabb hagyom. Most elkezdtem homerozni, meglatjuk meddig tart a kitartasom :) egyebkent a peteerest azt hiszem, hogy megerzem. Nagyon gorcsolok olyan tajban. Szoval hajra Mindenkinek :) Babakat a Fa ala :) :)
Egye fene,akkor miattatok,de csak mert rolatok van szo, vigyazok picit magamra :) h legyen vmi izgi is a heten :) (persze csak Szonnny mellett)
Sutyi,kitartas,ugyan nem alakultak tökeletesen mostanaban a dolgok,de te kimondhatatlanul szerencses leny vagy ezen a Földön:babocat hordasz a szived alatt!!:) szoval csak pozitivan:)
Sutyi ne izgulj, nálatok minden oké :-)
gondolj arra, hogy legközelebb már a szívhangot is hallani fogod :-)
Így van ahogy Szonnny mondja, voltatok együtt a peteérés után is, mert akkor simán lehet.
Ne légy szomorú, minden okés :)
Ha szabályos és látható akkor az jó nem? Mit mondott a doki, normális méret ez egyébként 5 hetesen?
Lehet, hogy később fogant? 5 hetesen még csak peteszsákot kell látni, nem?
Nehogy elkeseredj itt nekem!!! várj még pár hetet, mindig rendben van! ;)
Manono és én vagyunk a hetesek... :D (márc.5.)
Veled mi újság? Hányadik ciklusnapodon tartasz?
Sziasztok csajok!
Bocsika de rossz volt a gépem és csak ma tudtam feljönni.
Kivel miújság?
Kik a heti tesztelők?
Manono neked jobbulást kivánok, remélem minél hamarabb rendbe lesz a lábad.:(
Fülemüle megy a drukk neked:)
Ne is törődj vele, ma minden rendben lesz (lehet, hogy már volt is :-) )várjuk a fejleményeket :-)
Nagyon izgalmas most Neked, de mi se maradunk ám le, hiszen MÁRCIUS van :-D
Manono próbálj meg életben maradni - legalább miattunk :)
Márcsak pár nap Nektek Szonnnyval, mind izgulunk :)
Sziasztok!
Fülemüle, Annie meg a drukk! ;)
Sutyi ez tök gáz. fél 12-kor már nincs sorszám egy 2-ig tartó rendelésre? Hihetetlen és egyben felháborító, hogy csak akkor foglalkoznak veled meg akkor jutsz meg időben mindenhová, ha fizetsz? Akkor a tb-t mia ló...f...nak fizetjük? Szörnyű.... ezenk mindig úgy fel tudom húzni magam, mondjuk alapból sem vagyok egy nyugodt ember. :D Már előre féle ezektől a vizsgálatoktól...De ma mindig rendben lesz és látni fogod a kisbabádat és ez szuper! :) Milyen érzés hogy már ott van?
Na, éppen egy órás görcsölésen vagyok túl,olyan hirtelen tört rám...érdekes...de azért beleadunk mindent ma is:)
Annie vigyázz magadra:)
Sutyi ma volt orvosnál, nem?
Drukkolunk csajok, Nektek kell megnyitni a sort.... ;-)
Nekem ma ovus görcsölgetésem volt + tojásfehérje szerű nyák + egy csomó páfrány, úgyhogy ma mi is mindent beleadunk :-D
Semmiképpen ne add fel, még nem jött meg.én sem vagyok jobb a hasfájással, de amíg nem jön meg van remény... ;) úgyhogy készüljünk a + tesztre ;)
Különben is mindenki mást érez és van olyan, aki semmit ;)
Hat nem :( nem erzek semmit :( Ez nagyon aggaszt :( En ugy szerettem volna most pozitivat tesztelni...
De nem adom fel....es meg minidg hiszek a pozitiv gondolatok erejeben... :)
Jajj Manono. Meg jó hogy nem lett nagyobb bajod. :) érzel már vmit? Nekem fáj a hasam és úgy félek. :(
Fülemüle,azért dobjatok be ma is mindent a biztonság kedvéért. ;)
Kepzeljetek csajok, mi törtent velem! Szombaton este jöttem haza melobol, mar sötet volt meg tiszta sar minden a nagy esö miatt. El voltam gondolkozva meg siettem is, igaz, de a lenyeg, h egyszer csak hopp!kirepült a labam magam alol. Basszus, elestem! Vegigtaknyoltam a saros betonon es fantasztikus modon a teremre erkeztem. Gatyam persze elszakadt, terdem sebes, folyt a ver :) Basszus ugy faj meg minidg a labam, nem tudom nagyon behajlitani, mindent olyan lassan tudok csinalni (amihez lab kell), megörülök!!:(
Es veletek mizu?
Sutyi, nagyon el vagy tünve...
Tegnap reggel leesett a hőm és este pedig pozitiv lett az ovulációs tesztem, tiszta páfrány volt:) csütörtökön, szombaton és tegnap is együtt voltunk, úgyhogy a "fiúk" már ott vártak készenlétben, hogy akcióban léphessenek:)Remélem sikerült is nekik.
Ma reggel már negativ volt az ovuteszt, de azért biztonság kedvéért ma is teszünk a dologért. Bárcsak összejönne:)
Köszi Nektek, hogy itt lehetek :)
Párom még annyira nem szeretné a babót.. :(
De mondta, ha összeköltözünk, és minden jól megy akkor majd eljegyez, és jöhet a baba :)
Bátyjának van egy másfél éves kislánya, ő annyira cuki. Olyan jó látni, hogy hogyan fejlődik, már mennyi mindent tud :))