Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2015 nyara - Babatervezés fórum

2015 nyara - Babatervezés (beszélgetés)

767. manono
2015. márc. 4. 08:21

Jo reggelt! :)

Szonnny, hogy vagy, mit erzel?:)

Hajra azoknak, akiknek most van pé! Jol elkapni apat;) :D

766. Szonnny
2015. márc. 4. 07:36

Sziasztok!

Lilura, itt mást nem nagyon tudunk, csak támogatni egymást! :D Mióta próbálkoztok?

Regcsi, most hol tartasz a ciklusodban?

765. lilura
2015. márc. 3. 22:27
Koszonom :) Nekem nem volt egyertelmu az ovuteszt, emiatt is hagytam inkabb abba, csak stresszeltem, meg betegsegeket kepzeltem be...jobb a bekesseg :). En egyebkent novemberben hagytam abba a gyogyszert,29 napra jott meg, azota is kb ez a ciklusaim hossza.
2015. márc. 3. 21:35

Szia Lilura :) itt lesz sok biztatás számodra is.

Nekem még mindig amőbás az ovu tesztem,pedig van nyák, nem értem én ezt.

763. lilura
2015. márc. 3. 20:44

Sziasztok,

idejet nem tudom mikor irtam utoljara forumba ide, de hatha jol jon masnak is a tamogatas :) ( Na meg Nekem is :) ) Mi ketto honapja probalkozunk, eppen szombaton jott meg, megint. Oszinten, ugy kepzeltem, hogy belevagunk, es jon is...:D erre tessek, meg meg sem szuletett, de mar most turelemre tanit Minket :) elso honapban En ovu-teszteltem, de Nekem stresszforras, ugyhogy inkabb hagyom. Most elkezdtem homerozni, meglatjuk meddig tart a kitartasom :) egyebkent a peteerest azt hiszem, hogy megerzem. Nagyon gorcsolok olyan tajban. Szoval hajra Mindenkinek :) Babakat a Fa ala :) :)

762. manono (válaszként erre: 750. - 08246b2968)
2015. márc. 3. 20:10

Egye fene,akkor miattatok,de csak mert rolatok van szo, vigyazok picit magamra :) h legyen vmi izgi is a heten :) (persze csak Szonnny mellett)

Sutyi,kitartas,ugyan nem alakultak tökeletesen mostanaban a dolgok,de te kimondhatatlanul szerencses leny vagy ezen a Földön:babocat hordasz a szived alatt!!:) szoval csak pozitivan:)

761. Fülemüle1984 (válaszként erre: 755. - 37403e3af4)
2015. márc. 3. 18:38
Sutyi, kitartás, minden rendben van biztos:) Csak pozitivan!!!
760. annie22 (válaszként erre: 755. - 37403e3af4)
2015. márc. 3. 16:44

Sutyi ne izgulj, nálatok minden oké :-)

gondolj arra, hogy legközelebb már a szívhangot is hallani fogod :-)

759. 37403e3af4 (válaszként erre: 758. - 08246b2968)
2015. márc. 3. 15:17
Igen, normalis a 8mm az 5 hetes terhesseghez, az meg, hogy van szikholyag kifejezetten jo. Reménykedem es varok türelmesen :) vettem egy digitalis tesztet, aszerint is legalabb 5 hetes vagyok. Szoval irany a jovo het :)
758. 08246b2968 (válaszként erre: 755. - 37403e3af4)
2015. márc. 3. 15:10

Így van ahogy Szonnny mondja, voltatok együtt a peteérés után is, mert akkor simán lehet.

Ne légy szomorú, minden okés :)

Ha szabályos és látható akkor az jó nem? Mit mondott a doki, normális méret ez egyébként 5 hetesen?

757. Szonnny (válaszként erre: 755. - 37403e3af4)
2015. márc. 3. 14:49

Lehet, hogy később fogant? 5 hetesen még csak peteszsákot kell látni, nem?

Nehogy elkeseredj itt nekem!!! várj még pár hetet, mindig rendben van! ;)

2015. márc. 3. 14:45
Többiek hogy vagytok, manono remelem nem tört el a terdkalacsod vagy valami :/
2015. márc. 3. 14:42
Hát csajok, ma sem lettem sokkal boldogabb mint tegnap. Az uh-n 8mm-es szabályos petezsák és szikhólyag látható. És Ennyi. Senki más egyelőre. Olyan 5 hetesnek mondtak. Szóval vagy később fogant ( bár nem tudom akkor hogy tesztelhettem pozitívat 13.án) vagy valami baj van :( egy hét múlva kell visszamenni.
754. Szonnny
2015. márc. 3. 14:29

Manono és én vagyunk a hetesek... :D (márc.5.)

Veled mi újság? Hányadik ciklusnapodon tartasz?

2015. márc. 3. 13:11

Sziasztok csajok!

Bocsika de rossz volt a gépem és csak ma tudtam feljönni.

Kivel miújság?

Kik a heti tesztelők?

Manono neked jobbulást kivánok, remélem minél hamarabb rendbe lesz a lábad.:(

Fülemüle megy a drukk neked:)

752. Szonnny (válaszként erre: 751. - Annie22)
2015. márc. 3. 08:58
úgy van, már lehetne vasárnap mondjuk! :)
751. annie22 (válaszként erre: 746. - 37403e3af4)
2015. márc. 3. 08:57

Ne is törődj vele, ma minden rendben lesz (lehet, hogy már volt is :-) )várjuk a fejleményeket :-)

Nagyon izgalmas most Neked, de mi se maradunk ám le, hiszen MÁRCIUS van :-D

2015. márc. 3. 07:35

Manono próbálj meg életben maradni - legalább miattunk :)

Márcsak pár nap Nektek Szonnnyval, mind izgulunk :)

749. Szonnny
2015. márc. 3. 07:35

Sziasztok!

Fülemüle, Annie meg a drukk! ;)

Sutyi ez tök gáz. fél 12-kor már nincs sorszám egy 2-ig tartó rendelésre? Hihetetlen és egyben felháborító, hogy csak akkor foglalkoznak veled meg akkor jutsz meg időben mindenhová, ha fizetsz? Akkor a tb-t mia ló...f...nak fizetjük? Szörnyű.... ezenk mindig úgy fel tudom húzni magam, mondjuk alapból sem vagyok egy nyugodt ember. :D Már előre féle ezektől a vizsgálatoktól...De ma mindig rendben lesz és látni fogod a kisbabádat és ez szuper! :) Milyen érzés hogy már ott van?

748. 08246b2968 (válaszként erre: 746. - 37403e3af4)
2015. márc. 3. 07:33
Jaj Sutyi, ez tényleg felháborító,( nem értem hogy engedhetnek meg maguknak ilyet az orvosok) de azért ne kenődj el- ma pedig gyere és mondd el milyen csodás érzés volt hallani a szívverését :)
747. 08246b2968 (válaszként erre: 739. - Fülemüle1984)
2015. márc. 3. 07:32
Ez a PG53-as ovu teszt csakis az ovu napján páfrányos, vagy már előtte is? Mert ugye a papíros ovu teszt már előtte lévő napokban is mutatja halványabban a csíkot, de nekem ez még ma is csak tiszta amőbe, pedig holnap - holnaputánra írja az ovu-t a telefon.
2015. márc. 3. 05:21
Tegnap kiakadtam a dokinál. Az időponthoz kepest 20perccel kesobb behivtak, meg sem vizsgált a doki keg semmi, az okos kerek naptaraval kiszámolta higy kb 6+2 hetes vagyok es irt egy beutalót az uh-ra. Az uh kb két utcával odébb volt egy masik épületben. Oda mentünk, ekkor volt kb fel 12. A rendelés kettőig tartott de mar nem volt sorszám! Megkérdeztem ilyenkor mi a teendő erre azt mondta a no hogy haat ha nincs sorszám akkor nincs sorszám, holnap reggel 8-ra kellene jonni.. Szoval hazajöttünk es ma megyunk vissza 8-ra. Kifejezetten felháborítónak talalom az egeszet. Ma nyolcra visszamegyünk, meglesz az uh, az eredménnyel vissza a dokihoz ahol valami 4oldalnyi kockazatelemzeses papírt kell kitölteni. Szuper..de legalabb láthatom a babucimat-nagyon remélem - es orulnek ha lenne szívhang.
2015. márc. 2. 20:53

Na, éppen egy órás görcsölésen vagyok túl,olyan hirtelen tört rám...érdekes...de azért beleadunk mindent ma is:)

Annie vigyázz magadra:)

Sutyi ma volt orvosnál, nem?

744. annie22 (válaszként erre: 743. - Szonnny)
2015. márc. 2. 20:35

Drukkolunk csajok, Nektek kell megnyitni a sort.... ;-)

Nekem ma ovus görcsölgetésem volt + tojásfehérje szerű nyák + egy csomó páfrány, úgyhogy ma mi is mindent beleadunk :-D

743. Szonnny
2015. márc. 2. 20:18

Semmiképpen ne add fel, még nem jött meg.én sem vagyok jobb a hasfájással, de amíg nem jön meg van remény... ;) úgyhogy készüljünk a + tesztre ;)

Különben is mindenki mást érez és van olyan, aki semmit ;)

742. manono
2015. márc. 2. 19:58

Hat nem :( nem erzek semmit :( Ez nagyon aggaszt :( En ugy szerettem volna most pozitivat tesztelni...

De nem adom fel....es meg minidg hiszek a pozitiv gondolatok erejeben... :)

741. Szonnny
2015. márc. 2. 19:36

Jajj Manono. Meg jó hogy nem lett nagyobb bajod. :) érzel már vmit? Nekem fáj a hasam és úgy félek. :(

Fülemüle,azért dobjatok be ma is mindent a biztonság kedvéért. ;)

740. manono
2015. márc. 2. 19:07

Kepzeljetek csajok, mi törtent velem! Szombaton este jöttem haza melobol, mar sötet volt meg tiszta sar minden a nagy esö miatt. El voltam gondolkozva meg siettem is, igaz, de a lenyeg, h egyszer csak hopp!kirepült a labam magam alol. Basszus, elestem! Vegigtaknyoltam a saros betonon es fantasztikus modon a teremre erkeztem. Gatyam persze elszakadt, terdem sebes, folyt a ver :) Basszus ugy faj meg minidg a labam, nem tudom nagyon behajlitani, mindent olyan lassan tudok csinalni (amihez lab kell), megörülök!!:(

Es veletek mizu?

Sutyi, nagyon el vagy tünve...

2015. márc. 2. 18:17

Tegnap reggel leesett a hőm és este pedig pozitiv lett az ovulációs tesztem, tiszta páfrány volt:) csütörtökön, szombaton és tegnap is együtt voltunk, úgyhogy a "fiúk" már ott vártak készenlétben, hogy akcióban léphessenek:)Remélem sikerült is nekik.

Ma reggel már negativ volt az ovuteszt, de azért biztonság kedvéért ma is teszünk a dologért. Bárcsak összejönne:)

2015. márc. 2. 17:14

Köszi Nektek, hogy itt lehetek :)

Párom még annyira nem szeretné a babót.. :(

De mondta, ha összeköltözünk, és minden jól megy akkor majd eljegyez, és jöhet a baba :)

Bátyjának van egy másfél éves kislánya, ő annyira cuki. Olyan jó látni, hogy hogyan fejlődik, már mennyi mindent tud :))

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook