Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2015 nyara - Babatervezés fórum

2015 nyara - Babatervezés (beszélgetés)

5627. mimike001
2015. júl. 14. 22:06
sziasztok, én is jelentkezem, nálam sincs még menzi...holnap reggel újratesztelek, hátha vasárnap óta fejlődött már valamit, ill. termelődött e elégséges hcg...ha egyáltalán babaa végett késik a menzim...
5626. lilura (válaszként erre: 5624. - Maku2434)
2015. júl. 14. 21:45

:) :) igazabol nem tudom, hogy mi a kulonbseg a 3d es a 4d kozott :) amikor kerestem a helyeket, akkor mindenhol mar 4d-t ajanlottak :) amugy Mi Fehervaron voltunk a Hepinet rendeloben es szivbol tudom oket ajanlani mindenkinek :)

Es kb mult hettol erzem ot, vagyis a 18. hettol, van, aki mar korabban szerencses :)

5625. lilura (válaszként erre: 5582. - Bibi22.)
2015. júl. 14. 21:43
En ugye nagyon aktiv voltam mar teherbe-eses elott is, igy nyugodtan folytathattam ott, ahol voltam, kisebb moderaciokkal. Viszont, ha kevesbe vagy hozzaszokva a terheleshez, akkor babaval nem erdemes rogton tulhajtanod magad. Figyelni kell majd a pulzust, pl egy eroteljesebb gyaloglas, vagy padon kisebb emelkedon gyaloglas tokeletes lehet. Tornabol szerintem a kulonbozo kismama-tornak is szuperek lehetnek. En spec trx-ezem, de ehhez kell egy eszkoz-ismeret, En eleg jol banok mar vele, korabban a konditeremben szinte mindig edzonek hittek :) :) igy tudom mit hogyan kell es mit nem kell eroltetni. Itt ugye a gyakorlatok helyes kivitelezese a legfontosabb. En meg futok is, de mogottem van egy maraton mar...szoval az lett volna rosszabb, ha megallok teljesen :) kivanom, hogy minel hamarabb valoban a kismama edzesek utan kelljen kutakodnod, addig pedig egeszseges eletmodra fel :) :)
5624. maku2434 (válaszként erre: 5623. - Lilura)
2015. júl. 14. 21:43
De jó neked hogy te már érzed ahogy bent mocorog 😊mit meg nem adnék ha én érezhetném.már 😊 hu a 4D ultrahang nagyon profi lehet😊 en azt hiszem egyszer 3Dset lattam egyik,ismerősömnek a babáját,de mar az nagyon jo minőségű volt..olyan szépen lehetett latni 😊
5623. lilura (válaszként erre: 5580. - Moncsicsa)
2015. júl. 14. 21:31

A 20 hetesen, avagy a felidos uh-n elvileg azt nezik, hogy rendben fejlodik-e, merik a combcsontot, fejkormeretet es amit ilyenkor szoktak. Nezik a szivet, hogy minden pitvar ki van- e fejlodve, az agyat, a gyomrot, azt, hogy a szaj es az orr kozott ossze van nove-e mar, es hasonlok. Nekunk ugye otthon a 14. heti 4d is genetikai volt mar, es mindent csekkoltak es minden a legnagyobb rendben volt, igy annyira nem izgulok :) csak varjuk, nagyon :)

Most ettem eppen sutotok-kremlevest, szerintem nagyon birta, mert mokazott utana bent egy sort :) :)

5622. anya4005 (válaszként erre: 5616. - Nini55)
2015. júl. 14. 21:30

Nekem csak holnap fog letelni az 1 hét :D!

Tünet: hát,a nemvárt napján baromira szédültem,kb.,mintha másnapos lennék,de aznap meg is szünt. Azóta hébe-hóba feszül a mellem,és szombaton nagyon fájt a hasam (de nem mensi szerű görcsök,inkább,mintha nagggyon pukizni kéne-már bocsánat).

És,ami érdekes,mert eddig nem tapasztaltam: esténként olyan,mintha a hasamon és a mellemen égne a bőr...Hülyeség,előszőr én is azt hittem,csak bebeszélem magamnak,de ahogy lefekszem,és nyugi van,olyan,mintha kigyulladnék. Kb. fél órán át érzem ezt,és lehet,megvan egész nap,de,ugye,a két gyerek mellett nem érek rá magamat figyelni napközben. Láz vagy ilyesmi nincs,és nem önt el az izzadtság sem,szóval nem is hőhullám.

Azt hiszem,kb ennyi tünet,egyenlőre! :D

5621. nini55 (válaszként erre: 5620. - Bibi22.)
2015. júl. 14. 18:09

Bibi22, aztaaa :) Én most vagyok a 38. napomon. :)

Kitartást neked!!! No stressz,és fő a pozitív hozzáállás! :)

5620. Bibi22. (válaszként erre: 5618. - Nikletty)
2015. júl. 14. 18:02

Remelem igazad lesz. Az is baj, hogy mar nagyon rastresszeltem, de remelem legkesobb csutortokon megjon :)

Csak a vizsgalatok miatt akarom ennyire. :)

Jajj en olyan szomoru vagyok, hogy ebben a ciklusban szunetet fogunk tartani :(

Nekem most kb az osszes baratnom terhes :( persze orulok nekik, csak kicsit rossz.

Nini- az egyik ma tesztelt pozitivat, 40. Napon lett pozi a teszt.

Kb mar 20at megcsinalt. :) szoval kitartast :)

5619. nikletty (válaszként erre: 5616. - Nini55)
2015. júl. 14. 17:33

nekem a kislányomnál 6napos késésnél pozit teszttel mentem a dokimhoz, és láttuk hogy hol van, tény hogy akkor egy picike fekete folt még csak, de hogy jó helyen van-e azt már láttuk :D

Személyes véleményem: hogy szerintem mivel nem pozi a teszt azért sem hívott uh-ra, mert pl lehet későbbi fogantatás, s tényleg nem látna semmit... ill. nagyon doki (milyen tapasztalt) és gép függő, hogy mit/mennyit lát.

5618. nikletty (válaszként erre: 5604. - Bibi22.)
2015. júl. 14. 17:31
lehet kell még 1-2nap hogy meg jöjjön rendesen, nekem fordult már elő ilyen, ilyenkor a rózsaszíntől számolt az első napot
5617. Bibi22. (válaszként erre: 5607. - Moncsicsa)
2015. júl. 14. 16:36

En ugy tudom, hogy teszt elott 2 oraval nem lehet inni :-)

Es igen delutan kell csinalni vagy inkabb keso delutan, mindig ugyanabban az idoben lehetoleg :)

Megy a drukk 😉

5616. nini55 (válaszként erre: 5614. - Anya4005)
2015. júl. 14. 16:33

1 hónapja egy fiatal srác a gyógyszertárban a Gólyahírt nevű tesztet ajánlotta, tegnap azt csináltam. Van itthon még 1 Gabriel tesztem, azt majd bevetem pénteken. :)

Neked is hasonló tüneteid voltak anya4005, úgy rémlik.:) Miután letelt a kb. 1 hét, és nem érezted úgy, hogy meg akarna jönni, utána volt bármilyen egyéb tüneted?

5615. anya4005 (válaszként erre: 5598. - Nini55)
2015. júl. 14. 16:14

Nekem annó csináltak Uh-t,mikor mentem,rögtön,de annyira picike,korai volt még a terhesség,hogy semmit nem láttak. Ezért pl. most nem sietem el,majd 2-3 hét múlva megyek csak dokihoz.

Szóval,a szokás doki kérdése,de,ha korai a terhesség,akkor lehet,semmit nem lát!

Megy a drukk!!!

5614. anya4005 (válaszként erre: 5598. - Nini55)
2015. júl. 14. 16:12

Milyen tesztet csináltál?

Csak azért,mert nekem az olcsó negatív volt,a drágább már pozitív másnap,a nem várt után 1 nappal. Szóval,lehet,hogy csak másik tesztet kéne próbálni. (x-epil: negatív,clear blue: pozitív)

5613. nini55 (válaszként erre: 5602. - Szonnny)
2015. júl. 14. 14:32
Szonnny, el se hinném, ha pozitív tesztem lenne :)) Jajj, olyan jó lenne! :) Köszi a drukkot! <3
5612. Szonnny (válaszként erre: 5611. - 08246b2968)
2015. júl. 14. 14:24

tényleg!!! :D :D :D

Moncsi, akkor tuti úgy van, ahogy írtuk! ;) :D

2015. júl. 14. 14:19
Ezt nagyon egyszerre és ugyanazt írtuk Szonnny : D
5610. 08246b2968 (válaszként erre: 5607. - Moncsicsa)
2015. júl. 14. 14:18

Igen délutániból jó csinálni. Ilyenről nem hallottam hogy nem lehet előtte pisilni addig- pl én ki se bírnám :D

A nyállal működőnél van hogy előtte egy óráig ne egyél.

5609. Szonnny (válaszként erre: 5607. - Moncsicsa)
2015. júl. 14. 14:18
igen, semmiképpen sem reggeli vizeletből, én is leginkább meló után szoktam délután (tegnap is ott volt már halványan a második csík). Meg asszem még annyi volt nekem ráírva, hogy tesztelés előtt egy órával már csökketeni kell a folyadék bevitelt. Pisire nem emlékszem, de én pl. nem bírnám ki, hogy 3 órán keresztül nem pisilek! :D :D
5608. 08246b2968 (válaszként erre: 5605. - Nini55)
2015. júl. 14. 14:17
Én nem jártam órákra, csak megvettem a könyvet. Ott szépen le van minden írva. Igazából annyi hogy nem zenére csinálom, de látod így is hatásos. Dávid is csinálta, meg kértem tegnap hogy ma meg holnap is tornázzon, hagy segítsünk még rá a dologra.
5607. Moncsicsa (válaszként erre: 5589. - Szonnny)
2015. júl. 14. 14:09

Elvileg jövő hét keddtől kell elkezdeni tesztelni a használati utasítás szerint, az lesz a 10. napom, és a naptárom szombatra írja az ovut.

Jól olvastam valahol, hogy délutáni pisiből kell megcsinálni a tesztet? És hogy 3 órával előtte nem szabad pisilni? Ez nincs leírva a papírjában.

5606. nini55 (válaszként erre: 5600. - Drhega1215)
2015. júl. 14. 14:08
Gabi, jó kérdés! :D Lehet, hogy inkább várok péntekig... és akkor tesztelek egyet pénteken, meg tesztelek egyet jövőhét kedden. Majd csak lesz valami :)) De ez a bizonytalanság a legrosszabb! :D
5605. nini55 (válaszként erre: 5599. - 08246b2968)
2015. júl. 14. 14:03

Regcsi, köszi a tippet. :) Az avivával annyi a "bajom", hogy addig nem akarom elkezdeni, amíg nem voltam betanuláson. Már foglaltam időpontot egyszer a Tóth Julihoz, de közben az akkori óra elmaradt, és úgy néz ki hogy augusztusban végre eljutok hozzá. :) Rosszul meg nem szeretném csinálni, és terhesek pl. nem is csinálhatják azt hiszem. (Tudom, hogy nem lehet tudni, de azért ha mégis..) Már az előző ciklus előtt elkezdtem szedni a pajzsmirigyemre a gyógyszert, mégis megjött, csak 2 napot késett.

Lehet, hogy nincs semmi ott bent, de a nemvárt mensi napja óta görcsölgettem, émelyegtem kb 1 héten keresztül (végig azt hittem, hogy megfog jönni, csomó tampont elhasználtam :D), és én nem vagyok egy émelygős fajta. Ez a furcsa az egészben... ja, és tegnap este olvasgattam ezekről a negatív tesztekről, és hogy mennyien vannak, akiknek több hét(!) után lett pozitív a tesztje. És nem ilyen 1-2 hetekre gondolok, hanem 4-6-8 hét után. Érdekes dolgok ezek.. de jövőhéten tuti hogy megnézetem magam, bármit is mondd a doki. ;)

5604. Bibi22.
2015. júl. 14. 14:00

Nini55- szerintem is azert nem akart uh/t, mert ilyenkor csak egy megvastagodott mehfalat lat vagy petezsakot. Mast sajna nem tudsz tenni csak varni :) de ne idegeskedj, lehet az is keslelteti.

Moncsicsa- sajnalom, ami veletek tortent. Fel a fejjel. Tudom, hogy nezeh, de minden jora fog fordulni ebben a honapban :) vagyis ebben a ciklusban :) 😉

Szonny- neked is megy a drukk holnapra, remeljuk jo sok kis pete lesz ott 😉

Kepzeljetek- en tuti megorulok. Nekem meg elallt a mensi. Hajnal 4kor ebredtem arra, hogy fajdogal a hasam. Elmentem pisilni, de semmi nem volt, nem is gondoloztam csak visszamentem aludni. reggel hasfajas nelkul volt egy kicsi, de ennyi. Azota elallt. Tegnap barnaztan kicsit.

Ha 15. Napon volt eros pozi az ovutesztem, akkor kb a 16. Napon volt ovulacio, igaz? Ma vagyok a 28.napon, szoval az csak 12 nap?! Most ez mi?! 😓 nem tudok igy idopontot foglalni vervetelre 😢

Neha erzem, hogy mindjart megjon, de nem. :(

Megorulok 😔😤😲

5603. 98295a7f28 (válaszként erre: 5598. - Nini55)
2015. júl. 14. 13:52
Én azt hallottam tőlük,hogy túl korán nem akarják piszkálni az embert,hátha baba van,nem jó túl korán.
5602. Szonnny (válaszként erre: 5598. - Nini55)
2015. júl. 14. 13:51
Lehet tényleg azért nem mutatja még a teszt, mert később fogant. Gondolom azért nem is akart uhzni, mert még nem nagyon látni semmit, ilyen korai terhességnél. Reméljük már jövő héten pozitív lesz az a teszt! ;)
5601. Szonnny (válaszként erre: 5597. - 08246b2968)
2015. júl. 14. 13:44

Mindjárt péntek van! ;)

Én is kíváncsi vagyok! Nekem is csak 5 db-ot kellett beszednem, majd holnap meglátjuk milyen eredményt hozott... várom már az uht.

5600. drhega1215 (válaszként erre: 5598. - Nini55)
2015. júl. 14. 13:44

Szia Niki!

Sztem addig nem akar UH-ni meg megvizsgálni, míg nincs pozitív teszt, mert ha megfogant, akkor is még nagyon fiatal a várandósság. Nekem is azt mondta a dokim, h miután pozitívat tesztelek leghamarabb rá egy hétre vizsgál csak. Hamarabb nem szoktak. De reménykedjünk, hogy még a héten pozit tesztelsz. Drukkolunk! Holnap tesztelsz újra? Vagy így csak egy hét múlva?

2015. júl. 14. 13:29

Fogalmam nincs lehetne-e bármit is látni ilyenkor.

Nem lehet egyébként hogy ezek a gyógyszerek amiket a pajzsmirigyre kaptál is kitolják a ciklusod? Meg az is lehet hogy a fogamzásgátló után ugye kezd kiürülni szépen a szervezeted és most össze van zavarodva.

Nekem most esik le hogy májusba hagytad és máris próbálkoztatok ?

Mást egyébként nem nagyon tudsz csinálni csak várni , vagy másik dokit keresni.

Nekem 2 hete megcsinálta azonnal az uh-t mikor elmentem hozzá 2 nap késés után- jó mondjuk én nem emiatt mentem, de legalább láttuk mi a helyzet odabent. Elképzelhető hogy neked is hosszú a ciklus, netán kimaradt. Az Aviva nekem segített, meghozta 2 nap alatt a mensit, próbáld ki .

5598. nini55
2015. júl. 14. 13:13

Sziasztok! :)

Ma felhívtam a dokimat, és elmeséltem neki röviden és tömören mindent (mert március óta nem beszéltünk), azaz: hogy májusban abbahagytam a fogamzásgátlót, aztán egy vérvétel eredmény után kiderült a pajzsmirigy-alulműködésem, de már több mint 1 hónapja szedem rá a gyógyszert... és hogy ma 1 hete , hogy nem jött meg. Kérdeztem: Most mit csináljak? Egyeztessünk időpontot uh-ra? Azt mondta: először is tesztelni kéne..Erre én: teszteltem tegnap, negatív.Erre ő: Akkor 1 hét múlva is teszteljek, mert ilyen korán nem szoktak uh-t csinálni. Az utolsó mondata az volt, hogy jövőhéten hívjam megint.

Nem értem... ők nem szoktak, vagy ő nem szokott, vagy 1 hét mens. kimaradás után nem jellemző (mármint hogy uh-t csinálnak)? Vagy hogy van ez? :O Vagy lehet hogy csak azért akar várni, hátha megjön, vagy hátha pozitív lesz a teszt? (Vagy ha pl. a héten mentem volna, lehet hogy nem is látott volna semmit?)

Szerintetek?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook