2015 nyara - Babatervezés (beszélgetés)
Sutyi ez nagyon szuper <3 annyira örülök 😍 Lilura, már Ti is félidőben, de jó!
A pozitív teszteket pedig tiszta szívből gratulálok 😘
Bubby20! Így ismeretlenül is köszönöm neked! :)
sutyi, regcsi, maku! annyira boldog vagyok, hogy ti is látjátok!!! <3
Csak abban bízom, hogy az a csíkocska holnap is ott lesz :))
És, csak akkor fogom végérvényesen elhinni, ha a doki is megerősíti uh-n. Holnap délelőtt hívom is! :)
Nini en is latom! Juhhuuu
Jovoheten penteken kell tesztelnem.
Köszi,aranyos vagy:)
Sajnos nehezen tudok itt lenni,rossz a gép.
Mindenkinek drukk én is,hajrá..)
Pocakosok vigyázzanak magukra.
Többieknek még egy kis türelem és eljön az ő idejük is.
Vigyázzatok magatokra,.
Nini én simán látom halványan azt a második csíkot! 👍
Szia Bubby üdv köztünk :) szerintem a nemvárt napján már simán tesztelhetsz, akkor már nagyobb az esély a két csík megmutatkozásához ;)
Köszönöm, hogy velem örültök csajok! Sokat jelent 😙
Regcsi engem is érdeekel mikor tesztelhetsz, izgis.
Megy a drukk a soron következőknek!
Bibi és a többiek!
Képzeljétek vettem tesztet, olyan x-epil-t amit sokan dícsértetek/dícsérnek, és gondoltam du.-i vizeletből meglesem. Az érzékenysége 25ös.
Mindjárt feltöltöm és várom a véleményeket!
(Szabad szemmel látható halvány csíkot észleltünk:D)
Nagyon örülnék :)
Ti mikorra nem várjátok?
Örülök hogy végre nem csak a babaprojecten van az összes figyelmed :) hidd el igy sokkal könnyebb lesz ;)
Köszönöm érdeklődésed teljesen jól vagyok (mondjuk ma nem nagyon volt étvágyam,de ez betudható a melegnek is) , mensi még mindig nincs,viszont a mellbimbóim kezdenek egyre érzékenyebbek lenni de maga a cickóim nem feszülnek meg semmi... néha fájdogál a derekam de ennyi :)
Fogalmam sincs mikor tesztelek,nincs is itthon tesztem ugyh szerintem ha a párom megy érte valamelyik nap majd akkor :) pontos napot nem tudok mondani :) de a héten szerintem biztos.
Köszönöm a drukkot! :)
Szia
Nekem meg nem volt nodokis vizsgalat utan ilyen , siman lehet a beagyazodas.
Sziasztok csajok,
Koszonom a kerdesed mini- jol vagyok :) olyan jol lenyugodtam itthon. :) annyi mindent csinalunk egy nap, teljesen ugy erzem, hogy mar egy hete itthon vagyunk, pedig meg csak 2 napja.
Sikerult is elfelejtenem a baba temat es most eleg lazan veszem - szerintem. :)
Te hogy vagy- nagyo drukkolok :) mikor fogsz tesztelni?
Sutyi- nagyon jo hirek, Gratulalok :)
Lilura- milyen volt a 20. Hetes uh? Varjuk a kepet :)
Regcsi, Szonny- hogy vagytok? :)
Atirna nekem valami a kovetkezo nem vart napjat kb augusztus 14-re? :)
Üdv Bubby- megy a drukk neked is :)
Proballak visszaolvasni titeket- lehet elkerulte a figyelmem, de nem lattam, hogy Nini teszteltel ujra? :)
Lilura most mi a helyzet,akkor lehet nem is Luna van odabent?
Gondolom jot nevettetek :)
Sziasztok! :)
Új vagyok, úgyhogy röviden leírnám az én "történetemet":
Ma van a 23. ciklusnapom. Ez az első próbálkozós hónap, szombatra nemvárom. 19. napon voltam nőgyógyásznál, mert szúrkált a hasam jobboldalt alul, és aggódtam, hogy mi lehet. Csinált ultrahangot, de azt mondta, hogy nincs gond, legalábbis nem nőgyógyászati, és peteérésem is a baloldali petefészekben volt. (a szurkálást valószínűleg emésztési gond okozta, azóta elmúlt). Az ultrahang során azt mondta a doki, hogy 10 mm-es méhnyálkahártyám van, ami szépnek mondható :) a vizsgálattal egybekötve (ha már ott jártam) akkor megcsináltattam az éves rákszűrést is. Ezen a napon este, illetve másnap kis barnázásom volt. Örülnék, ha beágyazódás lenne, de én ezt a vizsgálatnak tulajdonítom, nem akarom beleélni magam.. vizsgálattól ilyen korábban soha nem volt, de az is igaz, hogy dokit váltottam.
Ma már nem bírtam várni, ezér teszteltem egyet, negatív lett.. remélem, hogy csak azért, mert még korai volt. De nem akarom beleélni magamat, nagyon félek a csalódástól! :(
Visszaolvastam a kommentjeiteket, gratulálok azoknak, akiknek már van csíkja, és szurkolok azoknak, akik még várják! :)
Szerintem csütörtökön tesztelek újra! :)
Gratula Sutyi!!! :-) ez tényleg boldogság :-)
Lilura, csodás lehet érezni mocorogni, most már nem csak tudod hanem érezheted is hogy ott van :-)
hát igen, a pasik tökre másként élik meg mint mi,én se nagyon szoktam direkt felhozni témába (max.1-2hetente) és így is azt mondta anyumnak,hogy milyen nagyon rá vagyok kattanva a témára.... mi lenne ha annyiszor beszélnék róla ahányszor eszembe jut???? :-)pedig észre se veszi,hogy mostanában ő beszél róla többet :-)
Ez remek hír Sutyi :)
Örülök Nektek, mikor kell legközelebb menni?
Örülök h minden rendben van.
Problémamentes terhességet kívánok neked :)
Lehet holnap veszek egy érzékenyebb tesztet.
Igen a fiúknak is biztos rossz, hogy ha nem sikerül egyből, csak nem mondják.
Kell nekik a férfiasságuk visszaigazolása, ami ebben az esetben az, hogy elmodhatják, hogy igen ezt is megcsináltam. ;-)
Jó éjt!:-)
Kitartást a jövőhétre mindenkinek! 🌞 🍦
Vegyél érzékenyebbet ha kapsz.Szerintem az már kimutatná :)
Hát azt h izgul nem mondanám :) Figyu!Én nem is "terhelem" ezzel.Megpróbálom befogni a szám mert egy párszor már megjártam h mondtam neki h na most tuti van valami mert 1napja késik,tök örült aztán másnap megjött.Ma csak annyit mondtam neki hogy jövöhéten el kellene menni tesztért.meg hogy "zárójelben elmondanám neked h 2napja késik" :D
Ezt el kell fogadnunk h ők másképp élik ezt meg,nem ők várják a menstruációt és igy nem tudják mi zajlik le bennünk, ők már a kész tényekre gyúrnak szerintem :D
Rendben,köszönöm :)
Egy hèt hamar elrepül, ès máris megcsodálhatjátok a kiscsodátokat :) ❤
Nekem 25-ös érzékenységű tesztem volt itthon. Vagy túl koran teszteltem, vagy nincs semmi. De erre az utóbbira próbalok nem gondolni.
Allítólag az elmaradt mensi első napja utani napon mar 99%-os biztonsaggal kimutatja a terhességet.
Viszont lehet, hogy ha középidőnél később fogan a bébi, akkor lehet, hogy később kezd el termelődni elég hcg.
Amúgy rossz ez a bizonytalansag. Lehet erékenyebb teszetet kelleme vennem.
Mini a te parod izgul? Az enyémnek momdtam, hogy késik, meg azt is hogy teszteltem,de ő csak annyit mondott, hogy ne izguljak ezen. Pffff... Könnyű ezt momdani.
Amúgy nem szoktam vele erről sokat beszélni. Néha beszélünk a témaról, amikor latom, hogy fogékony ra. Kicsit jobban örülnék, ha ilyenkor jobban érezném a tamogatasat.