2014-ben Babát tervezők (beszélgetés)
:)
Én is elmennék a helyedben. Picit megnyugszol, és látják, hogy jó helyre ágyazódott-e be... stb ...
A röpködés még várat magára, de igenis boldog vagyok!! :)
Jaj, Lányok, hát tessék már röpködős boldognak lenni :DDD
Mióta is vártok az albérlőkre??? Akkor meg?
Jó, jó, megértem, lehet aggódni is, de azért ne parázzátok szét magatokat :D
Mindketten tökéletes, hiperszuper Anyák lesztek, csupa nagy betűvel, már rég készen álltok a feladatra és a babákkal is minden rendben lesz :)
Nyugi, a sok aggódás árt!
Kiíratok Nektek a dokival relaxációt receptre, ha nem viselkedtek :DDDD
Megnyugodtam. :) Holnap én is elmegyek.
Nem tudom de szerintem engem nem hivott volna a doki uh-ra ha nem lehetne látni. :)
Tudom, én is. Ez az első nap, hogy tudom, hogy lehet, hogy van odabent valaki. Percenként változik a hangulatom. Hol boldog vagyok, hol szétaggódom magam. Egyáltalán ha holnap elmegyek UHra, fognak látni valamit, vagy még most felesleges?
Én be vagyok pánikolva. Remélem ez majd idővel elmúlik.
Köszönöm Lányok! :)
Szerintem én is elmegyek holnap dokihoz. :) Nem bírnám ki még 1 hétig. Tudnom kell, hogy velem van-e tényleg.
Nagyon furcsa a gondolat amúgy. Hiába várja az ember annyira hónapról hónapra, mikor az a 2 csík ott van, csak hitetlenkedsz.
gratulálok, jó erős csík :))))
Biztos megtalálják, ne aggódj :D Holnap mész? Na, de jó, akkor legalább a holnapi napban is van mit várni!
Majd gyere és mesélj, milyen a kisfiad/kislányod :)
Halvány??? HALVÁNY??? Hát kívánom, hogy mindenkinek legyen ilyen halvány tesztje :DDDD
Én is halkan gratulálok, nem tudom, mennyire vagy babonás :D
Nem lesz semmi baj!! Megérdemeljük ezeket a kis csodákat! :)
5 hetes vagyok most a naptár szerint de a holnapi ultrahangon majd kiderül az igazság. :) Nagyon izgulok hogy rendben legyen minden. Szívhang még vsz nem lesz de én örülnék annak is ha megtalálnánk a kis albérlőmet.
Igen, ez is benne van. :)
Az inkább azért van, mert az ovu előtti időszak hosszab, mert valakinek hosszabb a ciklusa és\vagy a baba jól érzi magát bent. :)
Akkor ezért vannak 2 hetes túlhordások is. :)
Az nem baj. Az ovulációt megelőző időszak, ez kb 2 hét is már a terhességbe számolódik bele. Így jön ki 40 hétre egy várandósság.
Nem számolhatom, mert előtte műtétem volt. :) Műtét utáni héten voltunk együtt először. :) Az meg, a telefonom szerint 2hete és 5napja volt.
Ezért annyira hihetetlen nekem. Másfél év semmi és egy műtét után csak úgy? Elhihetem?
Nyugodtan szálmolhatod azt 4 + valamennyinek is. :)
Jujj, ez nagyon izgalmas. :) De csak nagyon halkan örülök.
Nálatok mindent rendben talált a doki? Mennyi idős lehetsz?
Szedd nyugodtan minden nap meg magne b6-ot is.
Nekem semmi vérzésszerű nem volt még, csak folyamatosan görcsöl a hasam. Olyan kis szolidan. Jövő hét szerdára jelentkeztem be a dokihoz. Úgyis kontrollra is akkor mentem volna. Remélem addig nem lesz semmi baj. Szerinted a Gravidát szedjem tovább 2 naponta?
Csütörtökön lett először pozitív a tesztem, görcsöltem, szombat este volt egy kis vérzésem. Azt mondta tegnap a doki hogy azért mert a szervezet emlékszik arra hogy menstruálni kellene és hogy ez majd lehet a 8. héten is. Azóta a görcsök is elmúltak. Szedek napi 1000 mg magnéziumot. Segített.
köszi. :) Én max 3 hetes terhes lehetek. Ha jövő héten megyek dokihoz az jó? Na azért reggel még csinálok egy tesztet.
Az enyém sokkal halványabb volt de most már jó erős lett. :D A tied meg nem is halvány. Nem kell hogy egyforma legyen a két csík.
Azt mondjátok? Jajj, úgy félek! Még a műtét utáni kontrollom sem volt meg. És ráadásul napok óta görcsölök, mintha menstruálnék. Azt mitől?
Lányok...életem első nem határozottan negatív tesztje. :)
Ez szerintem is határozottan két csík! :)
:D Ez tényleg nem halvány! :)
Olyan szép napot neked, mint a reggeled volt! :)
Ez nem is halvány...:) Halk Gratula! :)
További ajánlott fórumok: