2013 márciusi babák (beszélgetés)
Tudom milyen érzés... :)
De már biztos látni fogja, nekem 6+4 hetesen szívhang is volt.
Bébinyuszi, dejó! :)
Várunk nagyon a hírekkel! Hányra mész?
Betty, már elküldtek vérvételre? Nekem majd csak a következő UH. után kell mennem, de hogy merre azt még nem tudom.
Gondolom védőnő, vérvétel... :)
Sziszi, nekem is széles a csípőm, és ugye tegnap be is voltam pánikolva, hogy nincs hasam. Hát így, hogy csökkent a pocim körmérete egy hét alatt -4 cm-t, a mai képen azért látszik egy már mini valami. :)
Nekem véget ért teljesen a jólét. Ma megint már kétszer hánytam, fáj a gyomrom és minden visszajön. :S
Fáj a csípőd sziszianyu? Vagy széles?
Én még nem mondom meg a melóhelyen,csak a közvetlen főnököm tudja.
Ráér még,meg jövő héttől 3 hét szabin leszek. Majd ha jövök akkor gondolom látványos lesz a változás.Nekem az első terhesség kb a 18. héttől látszott, a második meg nagyon hamar, de már nem emlékszem , hogy mikor.Azt mondják az okosok, hogy mivel, ilyen sok idő tellt el , olyan, mintha előszőr lennék terhes.
Éhes vagyok, de továbbra sincs étvágyam.Nagyon hülye érzés.
Remélem, hogy mindenkinek rendben lesz a dolog , aki barnázik. Nem lesz semmi baj.
Sziasztok!
jaj Én olyan szarul vagyok :-( Tegnap 4x kapott el az émelygés, de nagyon keményen ma meg dolgozi kell :-( Benussal a 10. héttől jobb lett nagyon bizakodom,...
Nem tudom rajtam nagyon hamar látszik a baba. Beninél már a 9 héttől kismama cuccot hordtam. most már nem bírom felvenni a gatyáimat csak kigombolva :-( Én örülök neki meg doki is mondta, hogy a többedik gyerek hamar látszodhat... Ilyen alkat vagyok. (60 kg, de a csípőm nagyon megy szét).
A baj csak az hogy agusztus végén akarnám megmondai a munkahelyemen, de lehet nem húzom ki addi. Látványos nagyon.
De ForróCsoki!!!!
Kolos az első Nekem csak a 15-16 héttől látszodott. Ez nem jelent semmit.... A tűneteid meg vannak tehát no gond. :-) Alig várom az 1-ét Én is akkor megyek legközelebb!!!!
Barnázás nekem a kolival volt kb 2.5 3 hétig.Annyira , hogy a tisztasági betéten is látszott... De ez nem jelent semmit... Tök egészséges lett.
Sziasztok!
Remélem mindenki jól van! Nekem egyre kisebb a hasam...A cicim meg egyre nagyobb.Étvágyam nincs még mindig.
Sajnos én csak 2 hét múlva megyek a dokimhoz előszőr, de lehet hogyha most pénteken megyek vérvételre(képzeljétek nem a laborba kell menni, hanem a nőgyogyira????)lehet hogy kikunyizok egy ultrahangot.Nézzék már meg , hogy jó helyen van-e az embrió.
A hétvégén 5 Dr. Hause-t végg vasaltam.Nem kicsit fáradtam el.
Nha, ma reggel már érzem a gyomrom, nem is kicsit...
De még mindig nem annyira vészes mint az elmúlt időben.
Lehet, hogy a hűvösebb idő is közre játszik, mert a melegben szédelegtem nagyon.
Hogy vagytok egyébként? :)
Én már tűkön ülök megint, nagyon várom a második UH-t. :) De még olyan távolinak tűnik 3.-a.
Viszont jobban belegondolva repülnek a hetek. Mintha csak most teszteltem volna pozit és azóta már eltelt egy hónap is...
Drukkolok Értetek!!!
Pihenj sokat, amennyit csak tudsz, és bízz!!!
Hááát, nem merem beleélni magam a "jó életbe", de legyen igazad. :)
Annyi hét után, annyira élveztem ezt a mai napot. Kimozdultam itthonról, ettem, ittam kedvemre. Kész luxus... :)
Dagi?????Néztem a fotódat!Bár én lennék akkora,mint te!!!!!!!!!Én százszor nagyobb vagyok,le se merem írni a súlyomat!!!!
Csak annyit írok példaként,hogy a fiamnál 115 kilósan estem teherbe....
Kívánom, hogy minden rendben legyen!
Pihenj sokat, várunk a hírekkel!
Drukkolok értetek!
Csajok, hihetetlen, el sem hiszem hogy ezt én írom, de JÓL vagyok. :D
Ma annyira jól, hogy egésznap vigyorgok, pörgök, nem émelygek. (Reggel ébredéskor volt egy kicsi, meg este hányás, de...)
Még étvágyam is van.
Sziasztok! Rég voltam...
Már nagyon várom a pénteket, kicsit aggódom is, mert az eleje ugye még olyan, hogy van baba, de nem mozog, nem tudom, hányadán állunk.
Reggel megint hányinger, fogmosás közben majdnem róka, de hason aludni tudok :S Igaz, félig oldalt, vagy hogy...
Már többen kérdezték, hogy mi van, mert kövér vagyok. Nagyon együttérző és intelligens enberekkel vagyok körülvéve ám. Simán lekövérezik az embert, mikor ők sem anorexek.
Nem baj, úgysem ugrasztják ki a nyulat a bokoról, most megvárom a 12. hetet, addig kövérezzenek csak.
Akkor nagy lesz az öröm ha megtudják,hogy tesójuk lesz:-)))
Nekem a fiammal nem volt ilyen szurkálás...Csak már a vége felé fájt a csípőm...
sziasztok lányok!
Nekem is szurkált valami a jobb oldalon tegnap este.Gondolom nő a méhem, meg nyúlnak az izmok.Érdekes a bal oldalon alig-alig.Én nagy hason alvó vagyok,csak így tudok elaludni.A kisebbik lányom 2 napja megjegyezte, hogy pocakom van...48-49 kiló vagyok.A lányok még nem tudják, hogy tesójuk lesz.
Köszi szépen az ő nevében is:-))))
Én nagyon megijedtem!!!Meg félek most is....:-(((((
Hát igen,nem tudok még szinte 5 percig se feküdni,mert szinte 20 másodpercre se lehet magára hagyni...Olyan örökmozgó,mint az apja..
Akkor az már jó ha nagyobbnak érzed a méhedet!!!
Ne izgulj!!!!Pár hónap múlva meg azért csodálkozol majd,hogy mekkora hasad,és már nem tudsz mozogni tőle,főleg már majd aludni:-)))))
Én se tudok már kábé 4 hete hason feküdni:-)
Hason aludni az 5. hét óta nem tudok.
De nekem nem dudorodik állva, hanyatt fekve semmi.
Ha simogatom, megtapintom a méhem, érezhetően nagyobb, de nem látszik. :S