2013 márciusi babák (beszélgetés)
Én eddig egy UH-n voltam, jövőhét pénteken megyek a következőre.
Engem majd csak az után küldözgetnek, de már az első UH-n is volt szívhang és minden rendben volt. (:
Köszönöm! :)
Igen, első baba.
Jól vagyok, csak nagyon kell vigyáznom magamra, mert veszélyeztetve vagyok.
De megteszek mindent. :)
Szia!
Üdv a fórumon!!!Minden jót kívánok! Első baba? Hogy vagy?
Szia tsiribiri! :)
Mi nagyjából egy idős terhesek vagyunk, ha jól emlékszem! :)
Hát, nekem nincs pocakom. Csak a mellem nőtt meg egy kicsit (az mondjuk nem baj).
Én ma megyek ultrahangra, de ez már nem az első, mert múlt héten volt egy kis probléma, és be kellett menni.
Remélem most csupa jót fog mondani.
Az előző (sikertelen) terhességemnél mindig szomorúan jöttem ki a dokitól. Jó lenne már valami pozitív élmény.
Sziasztok! Csak most vettem észre, hogy van ilyen fórum! De jó!! :)
Én március 24-re várom a kisbabámat.
Persze ez még változhat, de egyelőre ez az időpont.
Minden kismamának gratulálok!
Nem olvastam még végig a hozzászólásokat, de látom, hogy rossz hírek is érkeztek. Őszintén sajnálom! :(
Amúgy nektek már valóban növöget a pocakotok? Én örülnék, ha ez a része még váratna magára, hogy még egy darabig megőrizhessem az inkognitómat :).
Ti már mennyi vizsgálaton voltatok, én meg még csak holnap megyek az első uh-ra. De gondolom utána majd nekem is begyorsulnak az események. Csak minden rendben legyen és jó helyen legyen a baba!
Sziasztok lányok!
Most olvasom a rossz híreket,jaj ez olyan szomorú!Nagyon sajnálom!
Ma voltam dokinál,láttam a "fekete zsákomat" aki már 22 mm és láttam a ks szívdobogását is!Jövö héten ekg meg labor már nekem is!
Szia!
Mint mondott a doki,miért véreztél?Mensi- szerű volt esetleg , most lenne a itt az ideje a mensinek, ha nem lenne baba?
REmélem egyébként mindenki jól van szűnik a hányinger, nő a poci.
Beszéltem dokimmal 08.01 13:00 És nekem kérte, hogy legyen meg a labor is, hogy hétfőn mehetek is vérvételre.
Jaj alig várom...
Nekem is ez a "gondom", hogy már rettegek a következő UH-tól, nehogy valami gond legyen.
Bár úgy érzem minden rendben.
Shycc, gratulálok. (: Örülök, hogy jó híreket kaptál.
Harmadika után nekem is beindul a vérvételes időszak, amitől egyenesen rettegek. :S
Még életemben nem csináltam ennyi helyesírási bakit, mint az előző megjegyzésemben...
Bocsi, csajok :S
Sziasztok! Voltam is tegnap, de Vikke híre annyira letört, hogy nem mertem örömködni, mikor más szomorú...
Voltam dokinál, a vérzés csak fél óra volt akkor, el is múlt, másnapra nyoma sem volt. A pici paca jó nagy étkezdével (doki mondta így, olyan vola az UH-n, mint egy nagy gömb) szóval ott mutata magát, és dobogott a szíve. Doki szerint semmi gond, fél hónap múlva vérvétel, egy hónap múlva UH megint. Nekem szerencsém volt, sajnálom nagyon, hogy másnak nem, és kevesebben lettünk a csoportban megint :(
Jó reggelt!
Nagyom sajnálom a rossz híreket :-(, az élet nagyom igazságtalan.Remélem amilyen hamar lehet, jönnek a következő babák. Csak nem szabad elkeseredni.Én ,aki nem akartam teherbe esni, véletlenül sikerült........,jaj, nagyon sajnálom
Sziasztok!
Vikke!
Nagyon sajnálom. Sok-sok erőt.
shycc!
Hogy vagy? Elmúlt? Voltál dokinál?
Hát csajók most nagyon bevagyok ilyedve. Remélem minden oké lesz a köv uh-n. Ráadásul tegnap elmúlt 12kor az émelygés és farkaséhség öntött el. Ettől is beszartam, hogy mi van ha azért múlt el, mert gáz van???
De ma reggel itt van émelygős barátom szóval remélem minden oké!
Ti hogy vagytok ma?
A tünetek nekem is megvannak, még mindig reggelre és estére fokozódnak csak.
Viszont a szédelgésem már múlóban, aminek kifejezetten örülök.
A hányás, hányinger, gyomorfájdalom viszont...
Én is izgulok a következő dokilátogatás miatt, olyan messze van még a jövőhét péntek.
Szia, még csak most olvastam. :(
Nagyon nagyon sajnálom.
Rengeteg erőt kívánok Neked.
Megpróbállak telefonról törölni, mert tegnap az egyik kutyánk ráborította a laptopra a vizet. Úgy hogy K.O. :/
Jaj én nagyon rosszul..:-((Ma azt hittem kihányom a belemet is...:-((((
A reggeli úgy ahogy volt kijött!
Most is öklendezek keményen...
Sajnos mióta világ a világ mindig is így volt. Ahova kellene oda nem, ahova nem oda meg megy:(
Ez soha nem fog változni.
De bizzunk abba, hogy több már nem lesz!
Igen emlékszem! Akkor is elszomorodtam, amikor valaki elment! De most már tényleg ne menjen el senki!!
Tudom nem ezen múlik.Mindenkinek nagyon szorítok!
Még mindig vannak émelygéseim, ami jó, mert ez az 1 biztató jel lehet:)
Ti, hogy vagytok?
Sajnálom:-(((((, tudom mit érzel most, de ezt Neked kell magadban elrendezned, el kell engedd a kis Angyalkátokat,és hidd el könnyebb lesz!
Kitartást,és minden jót kívánok Neked!
Puszi