2013 márciusi babák (beszélgetés)
Fúúú,én most hirtelen nem tudom,hogy a fiammal mi volt,hogy volt,de utána fogok nézni ma vagy holnap!!
Nekem is 3 kiló 88 dekával született 37.-ik hétre!!!!
Már a 34.-ik héten Miskolcon azt mondták,hogy 3 kiló 70 deka..
Mert az orvos csak azt mondta,hogy látja,hogy terhes vagyok!
Nem mondta,hogy rendben van-e minden...
Mondjuk a védőnőnk is látta az uh-os papírt,és ő nem mondta,hogy vmi baj lenne....
Dehogy van baj. Nyugalom. Csak pont ezt mondtam, hogy a méretek, a hetek is változnak mindenkinél, az a lényeg, hogy az orvos azt mondja, hogy minden rendben. (:
Nincs gond, hidd el. (: Nyugi.
Akkor nálam baj van????
Mert most néztem meg a papíromat,hogy a múlt héten hétfőn voltam az UH-on,és a papír szerint 6+0-a hetes voltam és az van ráírva,hogy CRL(Azt hiszem ez az ülőmagasság)2,5 mm.....
Akkor az enyém nagyon le van maradva??????
Most nagyon beijesztettél!!!!!Parázok 1000-rel!!!
Mondjuk az én számításom szerint én ma 8+3 hetes vagyok...
Ne gondolj semmi rosszra!!!
Csak a szépre kell ilyenkor gondolni!!!:-))
Szia.
Örülök,hogy megtaláltál minket!!
Dokinak mondtam, milyen volt (átlátszó nyálkában élénkpiros cseppek) de mondta, hogy most már normál folyásom van, szóval nincs gond. Lehet, csak az idegesség miatt volt, vagy azért, mert emelgetem a lányom. Azóta semmi.
Nincs mensiidőm, szóval szerintem nem az, de hallottam már ilyenről...
A lányommal is volt kevés vérzés, csak a 12. héten, lehet, most azért, amiért akkor. Vele annyi volt, hogy elszakadt bent egy hajszálér, de nagy volt az ijedtség.
Nekem is valamikor augusztus 20-a után lesz esedékes a 12. hetes UH, de szerdán megtudom pontosan mikor is.
Most is 13-án voltam utoljára, és már néha én is idegeskedem.
Szívesen beírlak. (:
Megadod az adatokat? Első baba, március 24-re várod ugye?
Ha tudsz kórházat, orvost, esetleg nevet, ezek jöhetnek még.
Nagyon szurkolok, hogy minden rendben legyen! Nekem majd csak holnap este lesznek híreim.
Én egy picit pocakosabb hajlam vagyok, amúgy is néha úgy néztem ki, mint aki terhes, mert magas vagyok, nem túl testes és ha jól bekajáltam, akkor sikerült néha elég viccesen kinéznem. Bízom benne, hogy most is elnézik a pocakomat a kajának. És sajna valószínűleg a kajától is van. :)
Köszönöm! :)
Ha lehet, szeretnék bekerülni a táblázatba!
Azért vagyok veszélyeztetve, mert már volt egy vetélésem, és most is volt már probléma (véreztem).
A doki kezdettől nem enged dolgozni, és gyógyszert is kell szednem.
De semmi gond, most határozottan érzem, hogy sikerülni fog! :)
Nha erre nem tudok mit mondani.
Az SZTK-ba nem olyan jók a gépek? Én magánba járok.
Mondjuk fene sem tudja, szerintem a méretek sem igazán egyeznek, és az is normális.
Valaki itt -ne haragudjatok, nem emlékszem pontosan ki- szintén 6+4 hetesen volt UH-n, és neki 4,8 vagy 4,9 mm volt a babája, nekem ugyan ekkor 5,9 mm.
Más fórumban is láttam hasonlót, úgy hogy nyugalom, amíg a doki azt mondja minden rendben, addig minden rendben. (:
Ne aggódj, ezek az egy két napok normálisak. Sőt, van akiknél később fogan és hetek az eltérések.
Az én Minim is kisebb volt egy nappal mint mensi szerint.
Szia!
Igen én ott szültem mind a 2-öt. Telejesen rendbe van a szülészete. Igazából ki lehet bírni a gyerekágyat is. a csecsemősök bunkók, de azt a pár napot ki lehet bírni. A szülészet nagyon jól felszerelt. AMi kevés az a kádas vajudó, mert csak egy ilyen szoba van és ha többen szülünk az elsőé a lehetőség.
Amúgy olyan a szülőszoba mint egy apartman szoba. apának fotel. minden szekrényben van nem érzed, hogy korházban van. Állítható ágyak. Saját zuhany és wc. Ha minden oké a szülésnél utána két órát együtt lehet a család.... Ha valami még érdekel kérdez!!