2013 márciusi babák (beszélgetés)
én is 5kilót híztam! :) viszont úgy érzem, nem eszem sokat. Nem is tudnék, mert nagyon hamar telítődök, és feszül a pocakom.
Ja igen, amikor átfordulok a másik oldalra, akkor is nyilal.
Úristen!!!
Én nem bírnék annyi kenyeret megenni.
A rozsos,vagy a teljes kiörlésűből csak 2 db-ot eszek.Azok 500-600 grammosak.Így 1 szeletnek felel meg ha kilósból ennék.
plusz 5 kiló!
A fiukkal kb 20-at hiztam,most nem szeretnék max 15-öt:D majd meglátjuk...elég sokat eszem,de a védönöknél volt egy kismama aki velem egy idös terhes,és ö esténként 6-7! szelet kenyeret is megeszik!
A nyilalást én is érzem,ha tüsszögök,vagy megfordulok éjszaka.
Köszi,én is bizom benne!:D
olvasgattam ezzel kapcsolatos fórumokat,ott azt monják,hogyha gond van,akkor elöbb telefonálnak.Nekem a doki semmi ilyesmit nem mondott,de végül is már 12 nap eltelt!
milyen sok fiú lesz márciusban!! :)
Én még nem tudom a nemét, de fiút érzek! de legközelebb csak 25.-én megyek ultrahangra, remélem akkor megmutatja magát. :)
én holnap töltöm be a 17.hetet, és már határozottan van pocakom! Azt veszem észre, hogy egyre nagyobb... :)
Nektek is húzódik még nevetéskor, tüsszögéskor a has alja, medencetájékon? Nekem elég gyakori, mindennapos. Elég egy rossz mozdulat, és belémnyilal. normális ez?
A hízással ki hogyan áll?
Gratulálok,de jó Neked!
nekem még csak 12 nap telt el,jövö hét csütörtökön hivhatom csak a dokit,hogy van e már eredmény.hihetetlen lassan megy ilyenkor az idö!
És csajok el sem hiszem, de FÉLIDŐSEK lettünk ma! :)))
Még ugyan ennyi van jó esetben hátra és Noel baba megérkezik! :)
Hihetetlen mennyire telik az idő...
Nekem ezek lettek és azt mondták nagyon jó eredmény.
AFP : 35 ug/l Norm: 8-80 ug/l
1,2 MoM Norm: 0,027-2,7 MoM
Gratulálok! :)
Pontosítottam.
Ezek lettek az én eredményeim, de rá is van írva a papírra hogy vannak korrigáló tényezők, tehát más korban más súlynál pl nem lennének jó eredmények.
AFP: 29,72 IU/ml MoM: 1,08
HCG: 45,46 U/ml MoM: 2,31
uE3 7,62 nmol/l MoM: 1,29
És így lett a 18as triszóma kockázatom <1:10000
És ugyan ennyi a velőcsőzáródási rendellenesség.
megjött a terhes nacim:) jó csak a bandázs részt tódatni fogom,mert kicsi... én nemtudom hogy az a csaj hogy fért el benne 9 hónapig. mi 17.hétben vagyunk és hát még jó de passzos.. igy tódatok bele!2-3 napja is sokat nőttünk ám:) hasamon anyira látszik hogy megint nőtt!húúú
:))))
Sziasztok! Màr règ nem voltam ismèt! Meglett a magzatvíz vìzsgàlat eredmènye. Hàl istennek minden rendben, ès most màr tudjuk,hogy kisfiú! De azt az 5 hetet nem.kívànom.senkinek. kèsz rèmàlom
Forrocsoki ha megkèrhetlek, pontositanàd az adataimat? Màrcius 11-re. És Marcellnek fogjàk hívni .
Nàlunk majd a 24. Hèten veszik. Le a cukorterhelèshez a. vèrt, ès itt a cukros lött a divat!