2013 márciusi babák (beszélgetés)
Sziasztok, szép napot Mindenkinek!
24.hét <3
Nagyon rosszul aludtam, szinte alig, a fejem meg szét megy :S
de Lili olyan kis édi nagyon mozgékony, ficánkol össze vissza, kis édesem :)
Szép jó reggelt.
Más is küzd elviselhetetlen fájdalommal a dereka és csípője tájékán?
És rajtam kívül más is keményedik?!
Miskolcon 2 éve nekem is azt kellett meginni-mindjárt fel is ment a cukrom tőle!!!!!!
Még lehurrogtak,hogy náluk a zsemle téma már elavult dolog....
De jo neked :)
Nekem 75 gr szőlőcukrot meginni 2 dl keserű teával
Nekem az első gyereknél is vinni kellett mindent
am nagy gond lenne ha nem fekete teát vinnék??
Szia
Nálunk tea egy citrom levével, nagy pohár, kanál. A cukrot ott teszik bele.
Vacsorázni lehet, reggel már semmi.
Szia. :)
Nekem 2 dl vízben kellett feloldani előzős este a a cukros trutyit.
Nagyon kell kavargatni, mert pillanatok alatt megkeményedik!
Én 1 citromot facsartam bele. Este még vacsiztam, másnap reggel már semmit sem lehetett se inni, se enni. Levették a vért, fél óráig elmehettem pisilni, utána nem lehetett. Enni továbbra sem, viszont tiszta vizet kortyolgathattam.
Két óra múlva második vérvétel, és utána már mindent lehetett. :)
Sziasztok Csajok! 2 éve volt de teljesen elfelejtettem. Holnap megyünk terhelésesre. Mikor lehet enni utoljára? Mit kell vinni? A cukor megvan
ha jol emlékszem 2dl tea + citromlé kiskanál bögre? Jól emlékszem? Segitsetek :)
Gratula!!!!
De jóóóóóóóóóóó neked!!!!
Sziasztok!
Kislány-Kisfiú badykat ajánlok eladásra.R.ujjúak,szépek,nem szakadtak,nem foltosak.
100 ft/db.
További szép napot mindenkinek.
Csajok, mindenkinek köszönöm, aki gondolt rám...
MEGVAN A FORGALOM VIZSGÁM!!!!!
Mindenkinek szép napot!!! Puszika
Én a pocakra, és a mellemre az aloe verás masszázskrémet használom, az eléggé tömény és jó tápláló a bőrnek.
De azt olvastam, hogy aki hajlamos a csíkosodásra, az kenheti bármivel, úgyis csíkos lesz...
Eddig egy halvány csíkom van a mellemen, nem feltűnő. A pocakon még semmi, de amilyen tempóban nő, tuti lesz rajta. :)
nálunk egyszer volt kint a védőnő, előre megmondta, hogy mikor jön, én meg előre megmondtam neki, hogy éppen felújításokat csinálunk... Jött is, nálunk meg olyan felfordulás volt, szállt a por, mert pont akkor csiszolták a falakat, a bútorok egymás hegyén-hátán...stb :))
De nem szólt semmit. Megkérdezte hogy vagyok. :)
Most viszont én megyek hozzá hetente, mert vérnyomást mér, és figyeli a vizeletemet. A kezemben még mindig állandó a zsibbadás, és még nem jöttek rá miért...
Én nem használtam semmit a kisfiamnál és most sem használok. Egyébként is elég nagy darab vagyok, sokszor hízok és fogyok, úgy látszik a bőröm hozzá van edződve! :)
Van egy ismerősöm, Ő az olívaolajra esküszik! Neki állítólag nagyon bevált, esetleg érdemes kipróbálni, akinek szüksége van rá!