2013 májusi babák (beszélgetés)
:) kis sunyik:P
Hát én nem tudom mi van de azt már most látom hogy egy percig sem lesz nyugton xD
A doki is mondta h nagyon erős és már előrébb jár. ... remélem nem megy a beszéd rovására majd
Nem vagytok lemaradva!
Az én kislányom mindent időben, vagy inkább valamivel előbb csinál. Egyik nap feküdtem mellette és láttam, hogy próbálná a lábát előre tenni, de nem tud egyensúlyozni még! :)
:D Az igen! :))
Szerintem Édi amint tud szökni fog... :D Nagyon húzza fel magát a kiságy szélére! Ez a csaj amint megtanul lábra állni, első dolga az lesz, hogy kimászik az ágyból! :DDD
Édi is 4-5 perc után megunja a hason fekvést és nagy harcot vív és vissza gurul a hátára... :D
De hasra önmagától még nem fordult.
Kíváncsi vagyok én is mikor tudja majd önmagától, neked is próbálkozik oldalára fordulni, ha talál valami kapaszkodót?
Üdv köztünk :)))
Csajok,Majám utálja a hason fekvést..ezért úgy döntött,inkább a hátára fordul.Küzdött és nyögött,én meg tágra vált szemmel lestem..éééééésss megfordult a hátára :DDD Elgondolkodtam,hogy holnap lesz 3 hós..akkor gyakorlatilag fél évesen járni fog,ha ilyen tempóban halad? :DDD
Szia! :)
Mikor született és mennyivel? Milyen volt a szülés?
Sziasztok!
Új fórumozó vagyok, és nekem is májusban született a kislányom, Rebeka, úgyhogy gondoltam, benézek ide. Jó olvasgatni a soraitokat:)
További jó babázást mindenkinek:)
Ma mondjuk volt egy kis pecsételős-maszatolós dolog, de nem indult el a menses. Habár 7.-én kellene majd. De most bármit kinézek a szervezetemből, mert össze-vissza jött meg a szülés óta, hol 12 napra, hol 18 napra, hol meg rá vagy 30 napra vagy hogy... szóval hihetetlen...
Kíváncsi vagyok nagyon. Mondjuk valahol jó lenne megint 9 hónapra letudni a mensi kérdését! :DDD
Klaudia: Hát én nem tudom, de valami förtelmes szag... :D Tényleg valami erjedéses szag, mintha pálinka szag is bele keveredne, mondasz valamit! :D Mondjuk nekem nem volt időm elemezgetni, mert gyorsan szellőztetnem kellett meg a ventilátort bekapcsolni, mert majdnem kidobtam a taccsot... :D
Jaaaj ne is mondd.Vagy pálinka szag vagy én nem tudom de durva xD
mi amúgy egy evésre eszünk gyümölcsöt tápszer helyett.
Kittyna: ha esetleg megpárolod az almat akkor sem?mert nekem simán nem ette de így igen :)
Amúgy érdekes de én is furán vagyok pedig nem hinném h lenne vmi. Folyamatosan hányingerem van es érzékeny vagyok a szagokra. De nálunk nem lehet. Védekezünk.
Hát a fáradtság és a hasi kellemetlenség az meg van, de ez az nem tudom eldönteni jelent-e már valamit vagy sem, pedig ez gyakran előfordul velem az utóbbi időben főleg... :D
Mondjuk az utóbbi 3 napban nagyon kívánom a hagymás-tejfölös rántottát paradicsommal, pedig kb 3 éve nem ettem, mert nem kérte a gyomrom.
Lehet jel, nem tudom... Mondjuk tavaly ilyenkor az alkohol mentes sör koktélokat ittam 2-3 üveggel 1 nap. :D Pedig azelőtt olyat nem ittam gyakran, nem tudom, nem merek még nagyon bármire is gondolni. :D
Hát kanalazni kellett rendesen nagyon izlett neki anyatejjel higítottam és bejött. a barackra nekünk is fintorgott de mikor már pépesbe adtam neki akkor izlett. de az alma valahogy nem nagyon nyeri el tetszését nem is erőltetem max majd keverve. banánt még nem mertem majd pár hét múlva szerintem de aztán kitudja. kis beles :D
Na a kakit ne is mond..pffuuu nagyon durva neem szopi közbe nyomott oda egyett..még menekülni se tudtam. én már elfelejtettem hogy mennyire durvát tud nyomni :D De az se rossz amikor a 3 éves fiam rohan kia bilivel hogy nézd anya mekkora :O mint az alkarom egy csöpp gyerekből. uh lehet készülni
Köszi. :) Hát meglátjuk, ha sikerül akkor sikerül, de ha nem akkor várunk 2-3 évet. :)
Mert ha most baba lesz, akkor nem vágunk bele a műtétbe, hanem csak utána, de akkor több babát nem vállalunk. Viszont ha még várat magára, akkor kivárjuk tisztességgel a 2-3 évet, hogy Édi óvodába menjen. Majd kiderül, mi lesz hogy lesz... :)
1 hét múlva úgy is kiderül... :P
Édi javában eszegeti a barack és banán-alma pépet. :) Igaz a barack nem tetszik neki annyira, de a banán-almára cuppog. :DDD
De viszont még büdösebb lett a kakija, majdnem kifordultam magamból a mai nap, amikor cseréltem neki...
Még 2 hét van nekünk is a 4 hónap betöltéséig, viszont a 3-as pelus kezd kicsi lenni, hál istennek alig van belőle pár darab... a 4-esek jók már, pedig az 8 kg fölötti babákra van elvileg. Van combja a kisasszonynak. :DD
Sziasztok! Elkezdtük 3,5 hónaposan a hozzátáplálást. Bár a védőnő csak 4 hónapos kortól ajánlotta, de kipróbáltuk és bejött. Vettünk bio almapürét a dm-ben és nagyon cuppogta Lóri befele. :) Először csak 6 kanállal kapott, majd már egy fél üveggel. Most úgy csináljuk, hogy minden nap tízóraira ezt kapja és annyi tápszert, amennyit még igényel, majd hamarosan a tápszert ebből az étkezésből el is hagyjuk.
Pelenkáknál nekem a Pampers és a Libero is bejött, mindkettő kibírja az éjszakát. Este 7-8-kor van pelenkázás, és reggel 5-6 körül veszem ki neki, amikor kakil. Kaki folyt már ki mindkettőből, főleg amikor nem vettem észre rögtön és a lábát emelgette a feje fölé, de a pisit eddig benn tartották.
Éda: irigyellek a vállalkozókedvedért. :) Bár a kislányod egy angyal, ha este lefekszik és reggel felkel. Nálunk még mindig kelni kell éjszaka is és Lóri imád hajnalkor kelni, általában felkel fél 6-kor és vele akkor játszani kell.
Ti egyébként betartjátok még a 3 óránkénti nappali evést? Lóri még most is igényli, hogy 2,5-3 óránként együnk nappal.