2013 májusi babák (beszélgetés)
Tegnap elkeseredtem egy kicsit, mert voltam nst-n, a szülésznőm kérte, hogy vizsgáltassam meg a méhszájat, hogy mivel szoktam görcsölgetni, hogy most hogy is állunk. 2000-es az érték. Én meg azt hittem, hogy lassan megyek szülni. :)
Egész nap olyan hányinger volt rajtam, meg még most is, hogy nem bírok enni. Pedig ezekben a napokban annyi erőt éreztem magamban, hogy szinte szárnyaltam. Most meg ez a mélyzuhanás... borzalom. Van vmi fronthatás ma???
Nekem a derekam nem fáj, csak a keresztcsontom,de az rettenetesen!
A mellbimbóm pedig szörnyű érzékeny...
Sziasztok!
Köhögésre Ti mit innátok?
Stodal szirupot kihágytam, de valami jó kellene, mert nagyon fulladok éjjelente... :(
Emcike!
Nagyon szép a babád, gratulálok és sok boldogságot kívánok nektek. Ha időd engedi, majd írd le, mi hogy történt.
Vigyázz magatokra!
Szia
Ez azért megnyugtató...hogy máshol is van ilyen es nincs is semki baj.
Ennész:beszéltem azt mondta minden ok ezek jó adatok...majd meglatom következőre mi lesz.de nincs semmi akadálya annak h fejlődjön szóval kicsit megnyugodtam
Aki mar szult attól kérdezném:ha beilleszkedett a baba feje akkor mennyi idő még a szülés? Illetve ez a derékfajas es onnan lefelé sugárzó fájdalom jelent vmit?
Sikerült beszélned az orvossal??
Én először arra gondoltam, hogy nem épp egy pontos géppel dolgozhatnak. A múltkori UH-t is ezzel készítették? Szép különbségeket tudnak produkálni a különböző UH gépek.
Gratulálok! Annyira cukiii *.*
Eperke: nem tudom h is van ez de megprobalok nem idegeskedni.azt mondták nincs sok hatra...eléggé lent van a feje is es be is illeszkedett már. :) a szív dologról azt mondta semmi komoly de konkrétat sem :S bízom benne h minden ok.
Gyöngyi:látod mondtam:)
Van valakinek a dereka alján fájdalom vagy feszítés? Amúgy az én melleim is szoktak fájni a mellbimbóim pedig viszketnek pont úgy mint az elején :P
Akkor te is kaptál ilyen megjegyzéseket...
Hát igen.... A héten tőlem is megkérdezte, hogy terhes vagyok-e :)
A 37. héten csak látszik már valami. Nem?
Erre a dokim közülte vele, hogy terhes ám, nem is kicsit :) És nevetett a doki :)
Szia Klau!
Egy ismerősöm épp ugyanezt mondta el nekem, amit most te leírtál.
Addig méricskáltek neki, amíg jó eredményt nem kaptak, a gyerek meg tök jó súllyal született meg, még véletlen sem volt kicsi.
Szerintem ezek elmérnek valamit, de nagyon :)
A szívmegnagyobbodásről mondott még valamit? Lehet, hogy ez rendeződik a születése után és csak minimális az eltérés, ami semmi gondot nem okoz, csak ha nem mondják, akkor megijed az ember.
Kérdezz rá, hogy ne idegeskedj emiatt is.
Lehet szedni tovább is a megnéziumot, ártani nem árt, csak a jóslófájásokat fogja elnyomni :)
Batárném szülés előtti napig szedte :)
Ahogy abbahagyta, másnap jött a gyerek, 2 óra alatt meg is lett :)))
Emcike!!
Gratulálok a gyönyörű kisfiatokhoz nagyon szép baba :) Jaj nagyon irigyellek hogy már a karjaidban tarthatod.Jó egészséget és sok örömöt kívánok!
Juj, de gyönyörű szép baba!!! Gratulálok!!!!! :)
Könnyen ment a szülés? Ha lesz időd elmeséled, hogyan zajlott?
Akkor most ő 38. hétre született meg? Volt előjel?
Írj le mindent, ha lesz majd időd.
Sok puszi Nektek!!!!
Hahó! Örömmel tudatom,hogy megérkezett április 8-án Kornél baba!:) 49cm és 3160g
336.héten derült ki,hogy el van számolva a terhesség 2héttel,valamint két héttel hamarabb is jött. Egy csoda...:D
Remélem sorba érkeznek a gyönyörű babák!Kitartás,bármikor érkezhet a várva várt pillanat!:)
Teszek fel képet is!:)
Szia! Nekem annyira nagyon nem fáj. Ha hozzáérek, akkor érzékeny, nem egy kellemes élmény, de nem mondanám, hogy fájdalmas.
Nekem most az alvással van problémám. Ha fekszem, átcsúszik a gyerek arra az oldalra, és annyira feszít, hogy nem tudok pihenni.