2013 májusi babák (beszélgetés)
Szurkolunk nektek! ;) Szép szülésed legyen!
...és jó babázást a hétvégére..:D, ha addig nem tudsz fellépni.
Sziasztok lányok :) Egy időre elköszönök,mivel a Kiscsajom még mindig pocaklakó,azért ma reggel be kell feküdnöm a klinikára.Nem tudom,mikor lesz szülés vagy megindítják..???? Mire újra jelentkezem,nekem is lesz babám :))))
Vigyázzatok magatokra és a babákra :))
Puszi nektek :)))
szívesen :)
én sem tudok mindent, de ezért olyan jó ez a fórum, sok jó tippet olvasni másoktól...:D
inkább a 2-es méret jön be nekem a köldök miatt, h lefogja szépen...
3-6 kg közt jók a 2-esek
én vagy 8 csomaggal vettem mindenfélét... 1-es és 2-es méretből... összesen vagy 410 db pelus volt itthon kezdéskor...
:D szerintem vagy 2 hónapi adag lehet ez
Hát az a baj hogy ez még rosszabb íz szempontjából sajna...és a szaga :O a doki mondta is h csoda hogy megeszi xD viszont tényleg megszüntette a problémát.
Milumil Pregomin...de nekünk is csak 2 hónapos korig adják majd mert azt mondta nincs oka hogy ilyet egyen, mivel ez gyógytápszer.
Sziasztok!
Május 16-án megszületett kislányom, Liliána. 3750 grammal és 56 cm-rel jött a világra. Természetes szülés volt. Szerencsésnek érzem magam, mert a betegfelvétel, az orvosi vizsgálat, a beöntés és a szülés nem egészen 3,5 óra volt. Pozitív élmény maradt számomra a szülés. Nagyon jó orvosom és szülésznőm volt. Varrás annyira már nem tetszett, többet is sziszegtem alatta, mint szülés alatt.
Kórházból időben haza jöhettünk szerencsére.
Kórházban töltött napokat inkább nem kommentálom, csak felhúznám magam a történteken...
Tejem van, viszont szoptatni sajna nem tudom, így fejem és cumizunk. Sajnos eljutottunk arra a szintre, hogy nem mindig elég a tej, így tápszerezünk is valamennyit. Nincs valami használható ötletetek arra, hogyan tudnám a tejem mennyiségét növelni?
Amúgy a baba jó, csak akkor sír, amikor már tényleg baja van. Éjjel egyszer kelünk, utána hajnalban vagy reggel kell csak etetnem...
Sziasztok csajok :))
Peeeeersze,egyben vagyok még :DDDDD
Köszike,hogy gondoltatok rám,de az én Kiscsajszim olyan ragaszkodó típus,nem tudunk megválni egymástól :DD
Szóval a történet azért nem annyira egyszerű...beküldött a doki a klinikára ma reggelre,mert ugye tegnap lejárt a pici tartózkodási engedélye.Bementem reggel 7-re,felpakolva,minden cuccal,mert szó volt arról,hogy maradnom kell.Szóval fél 2-ig dekkoltam ott,volt közben ambulancia,ctg,uh..meg fájásaim rendesen,mérte is a gép szépen.Dehát kérem szépen...hely meg ágy...na az nincs.Teltház van,bocsi,szóval menjek szépen haza..azok után ,hogy reggel óta ide-oda dobáltak,várattak,flegmáztak..ja,hogy fájásaim vannak??? Legfeljebb akkor menjek vissza éjszaka vagy hajnalban,de akkor sem lesz hely,max, a szülőágyon.Holnap reggel 8-kor ctg újra,és ha nem lesz baba még ekkor sem,akkor csütörtök reggel befektetnek,addigra lesz ágy is..no komment..az idegtől felment a vérnyomásom,sosem volt ilyen magas,fájásaim meg néha vannak,néha nincsenek,nem rendszeres,de totál kivagyok ezen a car rendszeren:(( Eddig nem volt semmi gáz,de ami a klinika ambulancián van,az kritikán aluli.Ez van...de valahogy majdcsak meglesz a picike,már nagyon várom,csak jönne mááár :)))
Látom,babázik ezerrel mindenki,olyan jó már nektek :))
Próbálok mindent visszaolvasni,látom,tele vagytok hasznos tanácsokkal :))
én is kb ebből tudtam hogy nem éhes már... de volt hogy csak bealudt és én néztem félre mert utána még éhes volt
szóval mikor hogy sikerült.... :DDD
uhhh... értem... :/
na nem baj az, inkább legyen bent kicsit tovább, de egészséges és szép kicsi legyen. :))
lehet még jobban érzi ő magát odabent :)
Sziasztok lányok!
Nagyon kisebesedett a mellbimbóm,és nagyon fáj már sírva szoptatok.de nem akarom feladni mert annyira boldog vagyok hogy sikerűlt.mit tegyek van valami csodaszer ami gyorsan hat? akármi.a mellbimbó védőtől félek mert azt írták hogy utána nehezen szokik vissza a baba.