2013 júniusi babák (beszélgetés)
De jó,gratulálok Nektek!
Nagy élmény lehetett látni,nagyon jó lett a kép,olyan igazi kisbabás már,nagyon szép.
Mi hétfőn megyünk 4d-s ultrahangra,már várjuk nagyon,mi tudjuk,hogy kislány lesz.
Sziasztok,
Ma voltunk 4d-s ultrahangon, s végre kiderült hogy kislányunk lesz!!!:D
Gyönyörűen látszott a kis arca, a mindene rendben van! Egészséges, a mért értékek alapján már 761 gramm! 1 héttel korábbi időpontot kaptam a szülésre az átlag értékek táblázata alapján.
Nagyon nagyon boldog vagyok, hogy végre kiderült, s főképp, hogy láthattam. Nem könnyeztem amikor megtudtam, hogy babát várnuk, sem amikor először/ másodszor láthattam a kicsit ultrahangon (12/19hét). Most azonban eleredtek a könnyeim, mikor megláttam a 4d-s ultrahangon a lányunkat.
Ginfizz,
befrissíted a táblázatot? Újra vezetnek a kislányok! :)
sziasztok lanyok. Remelem mindenki jol van. En ritkan tudok jonni mert mire vegzek a meloval mar hulla vagyok.
Csajok mit szoltok ehhez a kocsihoz?
Szia Bonna Maman,
Otthon jogazom. vettek kimondottan kismama joga dvd-t es reggel felkeles utan kimondottan jol esik. nekem javitott a legzesemen sokat. Szerencsere. ha nem alszom ejszaka es nembirok felkelni idoben akkor munka kozben, ebedidoben szoktam setalni es figyelek a legzesre. melyeket lelegzem az orromon keresztul es a szamon ki. Hihetetlen mennyire jol esik. Foleg hogy egesznap ulok egy zart irodaban. :(
Sziasztok!
ma elkezdtem AKTIL-Duo-t szedni, mert már második hete náthás vagyok köhögök.Remélem a babának nem árt. Végig olvastam a fórumokat a neten utánna mertem bevenni az első szemet. Az emésztésem is megállt, bálnának érzem magam.
Avike Neked bármit! Majd küldöm fénypostával :)
Amúgy egyszerű, nagyszerű és isteni.. és nem vészesen hizlaló ;)
Hát csajok én nagyon sokat bűnözök!
Rengetek zöldséget ettem előtte,meg tk-s dolgokat!Most az elejétől kezdve nem tudok zöldséget enni,mindentől fáj a gyomrom hányingerem van,és legjobban a péksütik esnek,de nem ami tk-s!
Így hiába gondoltam azt,hogy majd én odafigyelek,csak arra tudok,hogy ne egyek ezekből sokat!Sajnos ez van!
Jó reggelt lányok!
Szerintem egyáltalán nem bűn néha elcsábulni :) Persze, ha nem ezen él a kismama. De mikor kényeztessük magunkat, ha nem várandósan?!
Sose voltam édesszájú, de mostanában meglátok egy isteni fekete erdei meggytorta képét, vagy valamilyen csokiban tocsogó/piros gyümölcsös csodát, vagy rágondolok egy forrón rotyogó vanília pudingra... háááát, nagyot nyelek és összefut a számba a nyál :)
Amivel eddig bűnöztem 2-3 alkalommal az utóbbi pár hétben az az almás pite, óriási pöttyös túrórudi, és a vaníliás tej (madártej).
Azt hiszem, a hétvégére csinálok is egy túrós, pirosribizkés tortát, nagyon vékony piskóta réteggel :) Szép napot!
Hihi... Ma hazafele 6 után kicsivel megálltam egy kajáldánál ( 5 perces kitérő), hogy vanília pudingos, vanília gombócos, friss, forró gofrit ehessek. :) Azt hiszem ez lett a vacsorám, mert azóta is csak szomjas vagyok.
Eddig a hétig +3,5 kg-nál tartok, így engedélyeztem a bűnözést. Többnyire azért igyekszem normális kajákat enni, de ennek a gofrinak a gondolata egész nap a fejembe vackolta magát...:D
Sziasztok!
Hát nem mondom,hogy időnként nem jön rám egy nagy ehetnék,olyankor képes vagyok2 nagy tányér tésztát bevágni,.....de nem napont,hanem mondjuk havonta 1x.Attól meg nem leszek plusz X kiló.De tényleg megpróbálok egészségesen enni,most már sokat mozgok,sétálok.
Vilo!Köszönöm a nyugtató szavaid! :) Én 60 kilóról indultam,és 169 cm magas vagyok.Most ma reggel itthon is mértem magam,71,4 kg vagyok,tény,hogy most 2 hét alatt 3 kg jött fel,eddig meg kb 1-1,5 szokott,de most kezdtem el vizesedni,most volt a vizsgaidőszakom,.....és ez most először fordult elő.De biztos megint lelassul majd.És azt hiszem,én is kiiktatom a fehér kenyeret.Ugyanis van olyan nap,mikor az 5 étkezésből 2x is szendvicset ettem,imádom szalámisan,sajttal,meg gulyáskrémmel,.....de akkor most el is megyek más kenyeret venni magamnak! :)
Szép napot lányok! :)
Hùha, köszi az infót.
Gerinc alsó része az a deréktàj??
Szia,
Te otthon jógázol vagy jóga stùdióban? Ha utóbbi megkérdezhetem, hogy hova? Légzés javítás rám is férne, nagyon szuszogós lettem...
Lányok, jár valaki kismama masszázsra? Ma éreztem elôször, hogy mindegy hova, csak leülhessek, mert fáj a derekam, hùzódik a hasam és még ezer nyûg gyötör. Biztosan nem ártana egy kellemes test átmasszírozás.
Avike, mik az IR alapjai?
Nekem is jó lenne erre figyelni, mert már +8 /9 kilónál járok. Hozzáteszem én sem eszem nyakló nélkül, ha rághatnékom támad, akkor gyümõlcs vagy répa és mégis ugrálnak a kilók felfelé. Ez van, nincs mit tenni...