2013 februári babák (beszélgetés)
Mivel hideg vanén ezeket készítem elő,és ha megszületik a férjem majd behozza
-Body,
-Harisnya,
-Nadrág,
-Én egy vékonyabb,és vastagabb pulóvert teszek be,mert nem tudni milyen hideg lesz,
-Sapka,kesztyű,cipőcske,
-Bundazsák,
-Meg ha nagyon hideg lesz akkor takaró is kell.
az nekem is furcsa volt.
na meg így utólag már világos, hogy a keresztkérdésekre miért nem válaszolt sosem.
33 hetesen szult egy 2700grammos babat...de elv 31 hetes volt megcsak:D egyikunk se merte megkerdezni hogy most mi van, de utolag kiderult hogy mindenkinek furcsa volt...arrol nem eszelve, hogy megtalaltuk az igazi szemelyt es kiderult hogy mar januarban meszulte azt a babat :D
Termeszetesen en irtam neki, valaszt nem kaptam...
Ismerem Mummy, szeretem ezt a klippet...
HOgy van a babád?
Bár nem hiszem, h a februári fórum a legmegfelelőbb neked a csevelyre, hisz mi nem nagyon tudunk tapasztalatokat megosztani Veled...
sziasztok!
boldog új évet minden kismaminak :)
ezt most nem mondjátok komolyan.... ez legyen az ilyen embereknek a legnagyobb öröme.
Sziasztok!
Elég régen voltam már erre... jó pár hónapja szerintem...
Érdeklődni szeretnék hogy ki vezeti a táblázatot?
Strawberry23 egyébként kamu személy mint kiderült...én vigyáznék a helyetekbe!Más képeit használta fel...és nem csak itt máshol is...
előbb leírtam,hogy a vérnyomásom miatt-az ugyanis extra magas.Sajna:-((
Meg hatalmas a baba bennem..A fiammal az utolsó 3-4 hétben volt ilyen hatalmas a hasam,és már akkor kérdezték,hogy ikrek lesznek-e......
És pedig csak akkor 33-34.-ik héten voltam.Most meg tegnap kezdtem el a 31.-ik hetet....
A fiam a 37.-ik héten született meg 2,5 éve 3,88-al
Én nagyon félek attól,hogy januári babám lesz,holott márc.4.-ére vagyok kiírva.
Mondjuk gondoltam már a legelején,hogy hamarabb lesz meg,mert a fiam is a 37.-ik hétre született meg...
Most meg magasabb a vérnyomásom,mint az első terhességemnél,és sokkal nagyobb a baba is.
Sziasztok! :-)
Boldog új évet kívánok mindenkinek:-)
Ugyan én január 8-ra vártam a babámat, aki még decemberben kibújt, de szeretnék hozzátok tartozni, ha nem gond!:-)
Van már babaátok, aki kibújt?:-) Nekem van egy ismerősöm, február 16.-ra várta a kisfiát, és tegnap délután megszült:-) Korababákkal ellentétben jó súlyban van, és "szívdöglesztő pasi" :-D
Érdekes, hogy nekem mindig baj volt a gyomrommal, de most teljesen rendben van, úgy látszik jó hatással van a szervezetemre a várandóság:)
Valóban megnyugtató,- főleg ha gond van -, ha sűrűbben vannak vizsgálatok, az első két terhességemnél én is szinte hetente jártam a 7. és 4. hónaptól.
Szorítok nagyon, de biztosan minden rendben van, szerencsére nincs már sok hátra:)