2013 februári babák (beszélgetés)
Én is hordok szemüveget, de nekem nagyon gyenge, ez nálam sem lett volna ok. Viszont azt mondta a védőnő amikor kiadta a kiskönyvet első alkalommal, hogy talán pont a 6-os dioptria a vízválasztó. De akkor még pont benne vagy:-). Bár biztosan ezt is embere válogatja. A nővéremnek szemműtétje volt, szerintem őt császározni fogják ha oda kerül.
Én az elején neo folgammát szedtem, az egy kicsit fogott; aztán áttértem a Maltoferre, napi egyet. Ez nem fog. Sőt! Ma voltam vérvételen (remélem az utolsón) 36 hetesen, de még nem tudom az eredményt. Majd meglátjuk. Remélem nem ment le a vasam.
Nekem meg inkább a Maltofer fog.) Nem tudom, igazság szerint kettőt lenne az adagolásom, de szerintem annyira nem volt gáz a vasam..inkább csak egyet szedek be.
És ki szül nem császárral mondjuk február 11.körül?:) Bár még én se kiabálom el, minden eldőlhet a végén, persze ne legyen úgy.
Én neo folgamma 3x1,ruthascorbin 2x1,magneb6 3x1-2...
Maltofertől hasmenésem volt és ahelyett lett a folgamma:)+ a vénás szurik.
sok sikert holnapra! biztos minden oké lesz! :)
-6 illetve -6,5 dioptriásat. :-(
Köszi:-), reméljük minden rendben lesz. Milyen erős szemüveget hordasz?
Hát mindenkinek sok sikert kívánok a császárhoz, remélem mindenkinek rendben és úgy lesz minden, ahogy ő elképzelte! Én természetes szülésre vagyok kiírva, habár kicsit féltem a szemem, mert elég erős szemüvegem van, de a szemész szerint nincs akadálya a normál szülésnek.
Tényleg sokan vagyunk-leszünk császárosok. Pedig amikor én is csatlakoztam még nagyon sokan a természetes szülésben reménykedtünk:-(, hát ez van, a biztonság mindenekelőtt.
Igen ennek én is örülök. Kíváncsi vagyok Neked mit mond a doki. Aggódom de biztos minden ok lesz, csak a tudat. Na most a legfontosabb hogy számoljam a mozgást, ha gáz van azonnal telefon, de szerencsére mocorog szépen:-). Holnap államvizsgázom, már nagyon-nagyon szeretnék túllenni rajta. Holnap ilyenkor már remélem nagyon jó lesz nekem:-))).
bocsi, már biztos írtad, nem figyeltem :(
akkor nemsoká Te is babázol :))
jó sokan leszünk császárosok itt a fórumon.
már több mint 1 hete bent vagyok.Azt mondta az orvosom,hogy jó lenne még 1 hetet kibírni,de legkésöbb 2 hét múlva megcsászároz.
clover, ti hogy vagytok?
mikor kell befeküdnöd?
az jó hír, hogy utána teszik fel :)
ma este megyek a dokimhoz, én is megkérdezek mindent.
megértelek, hogy aggódsz, rossz lehet így. akkor tényleg az a biztos, ha már kint van.
miből vizsgázol holnap? hány vizsga van még hátra?
én az epidurált választanám.
igaz, volt már benne 4x részem, remélem nem árt ez a sok gerincbeszúrás.
én is már csak a vasat, meg néha-néha magnéziumot, mert ha nem veszem be, akkor éjszaka nagyon sokszor begörcsölök.
Én már nem szedek magnéziumot. A legelső vizsgálatnál, amikor mondták hogy kezdjem el szedni azt mondta a doki, hogy a 36 héttől abba kell hagyni. Hát én abbahagytam. Panini köszi a beírást a táblázatba:-)))!
Állítólag bekerül az altató a baba szervezetébe én is hallottam és ő is ezáltal kicsit kába lehet:-(, szegénykém. Ezért ajánlják az spinálist, az azonnal hat és a baba sem "kap" belőle.
Igen megkérdeztem mindent, szóval a katétert az érzéstelenítés után teszik fel, abból már nem lehet érezni semmit, kivenni meg első lábraállás közben, azt meg azért nem érezni, mert van ami akkor jobban fog fájni:-(. Kb. 6 órát kell feküdni, utána fel kell állni. Viszont ha mondjuk este van a műtét kb 6-kor, akkor már csak reggel kell felkellned az ágyból, hagynak pihenni. Hát azért egy hetet még maradhatna, de azért így idegesítő is mert olyan sok 1 hét, annyi minden történhet 1 hét alatt és azért fél az ember nehogy baj legyen. Nagyon kell figyelnem a baba mozgását, úgyhigy most számolom. Holnap vizsgázom, hát most kicsit ki vagyok...
Nekem ugyan még nem volt császárom,(én is elötte állok)de azt mondta az egyik szülésznő,hogy az altatás hatással van a babára is,ezért jobb az érzéstelenítés.
sziasztok! akinek volt mar csaszara ,leirna h kell viselkedni,mit kell csinalni elotte es utana.az is erdekelne mennyi ideig tart mig vege a mutetnek?kosoznom!mivel soha nem volt csaszarom,elozo szulesunk termeszetes uton ment,erzestelenites meg minden nelkul,igy konkretan nem tudom mi var ram.37+2 vagyok,sajnos faros a babam meg mindig,ha nem fordul meg februar 5ig,akkor februar 5.en programozott csaszarom lesz.mar csak azt kell eldontenem,altatas v gericbe valo erzestelenitessel akarom vilagra hoznia babamat.de mivel soha nem mutottek,nem altattak,es epiduralisom sem volt,kicsit idegenkedem a dolgoktol.de mivel latni szeretnem szuleetsekor a babamat igy szerintem epidural lesz amit valasztani fogok.Kinek mi a velemenye?
Nem szedek magnéziumot.
Csak Maltofert, de a napi 2-őt abból is sokallom, az anyagcserém lassul tőle nagyon.
néha omega 3-at is veszek be.
ti mit szedtek?
szuper :)
a magnéziumot szeditek még??
mensi szerint nekem is febr. 18 :)
meg tudtad kérdezni a császárnál felkelést, meg katéterezés dolgot?
jövőhét szerdán akkor pont betöltöd a 37 hetet, biztos nem lesz semmi gond, bár inkább maradjon még kicsit :)
Igen egyidősek vagyunk, én február 18-ra vagyok kiírva, a Bajcsyban szülök és Dr Sulyok Csaba az orvosom:-). Ha jól tudom ennyi adat kell. Szóval ez szép ez az időpont, de a jövő héten szerdán kell menni megint, ha romlik az áramlás értéke akkor maradunk és azonnal műtét... Kíváncsi vagyok mi lesz. Addig még egy nst-k lesz, mert a doki kettőt akar hetente biztos ami biztos alapon. Hát várom is meg nem is.
Sziasztok!Ma voltam előszőr nst-n és az új kórházban(a régi dokim után mentem).Full telt ház volt és annyira más minden!Más teljesen a rendszer,mint itthon,de kedvesek voltak.Ma vettek kenetet,jövő szerdán újra nst,uh.Nem volt alkalmam senkit megkérdezni,hogy mire lesz szükségem,négyszemközt a dokival sem tudtam beszélni.Kicsit olyan elveszett lettem.
szia! Légyszi írd át nekem a szülés időpontját febr 16-ra, köazi !!!
Csajok holnap 37.hét!.:)meg nst. Elkezdek málnalevél teázgatni, meg számolom vissza a napokat..
akkor mi kb pont egyidősek vagyunk, én is a 36. héten vagyok :)
most nézem, amikor ki akartam javítani a baba nevét a táblázatban, hogy nem is vagy benne?
gyorsan pótolom! :)
írsz egy kiírt időpontot, meg a többit, ami kell?
További ajánlott fórumok: