2013 februári babák (beszélgetés)
Közben megnyitottam a klubot.
[link]
Nina, kyra. Két oké:)
Persze tudom, hogy fog menni ez egy darabig csak érdeklődöm, hogy mi a ti és a többiek véleménye.
Várom még a többiek válaszát is.
Anyukád hogy hogy nem örül majd neki?
Nálunk anyósom volt az, aki mindig azt mondta, hogy egy gyerek nem gyerek ebben a világban.
Jó ötlet a klub, de szerintem legalább egy ideig még működjön ez a fórum (is), hadd tudjanak csatlakozni az újak. Még jónéhány leendő februári babás csak ezután fog tesztelni. Aztán ha összeállt a csapat, akkor "átvonulhatnánk" a klubba. :)
Szerintem mehet a klub:)
A táblázat is mehet:)
Annyira beálltam ám arra, hogy nem lesz több gyermekem. Visszamentem dolgozni, a ház is úgy lett berendezve...Bár ezek miatt annyira nem izgulok, mert mindent megtudunk oldani. Nálunk a férjem zárkózott el a "kicsitől", bár meggyőzni nem volt nehéz. Az anyukám biztosan nem fog örülni, pedig az ő támogatása fontos lenne nekem.
Csajok:)
Lenne két kérdésem.
1. Maradjon továbbra is a fórum igy nyitottan vagy csináljunk egy zárt klubot, amit csak mi tagok olvashatunk.
2. Irok Hoxának és kérek babatáblázatot, hogy tudjuk ki mikorra várja a babát és minden mást:)
Válaszaitokat várom:)
Az én számításaim szerint 5-6.De majd kiderül csütörtökön az orvosnál.:)
És te??
Szia:)
Mi is pont igy voltunk, hogy egyke marad Noel. De az élet hozott számomra egy váratlan helyzetet és nem volt kérdés a kistesó dolog. Férjem még a kezdetek kezdetén mondta, hogy legalább két gyermekünk legyen. Szóval nálunk is csak az én döntésemre várt a bébi.
A nővérem most várja az elsőt, és már betöltötte a 37-et. Nem vagy még elkésve! Miért ne lenne minden rendben? :)
Köszi, köszi...Anno egyszer egy jósnő is azt mondta, hogy két gyermekem lesz...A férjem jól el lett volna így is, de én valahogyan nem tudtam kiverni a fejemből a második babust. Ez olyan sorsszerű. Bevagyok tojva rendesen, már befogom tölteni a 37-et mire megszületik.
Gratula! Ezek szerint a kistesó csak az első adandó alkalomra várt! :)
hányadik hétnél tartasz ha megkérdezhetem??:)
amugy tettem én is fel mégegy képet:))
ez már a mai:))
Szia!
Nagy nagy Gratula:))
Sziasztok!Hát én is közétek állnék.A hétvégén teszteltem másodszorra Clearblue-val pozitívat. Jövőhéten pénteken megyek dokihoz. Van egy 4 éves kisfiunk és úgy volt, hogy egyke marad. Hát egyszer csak gondoltunk egy nagyot, hogy kéne egy kistesó is-nem védekeztünk, mondván, ha Isten is úgy akarja-összejön.Összejött, elsőre.
Sziasztok!
Ki hogy van?
Hozzám reggel beköszönt a "róka koma".Azóta jól vagyok,bár émelygek még egy kicsit:/
Szép reggelt:)
Éjszaka éreztem a húzódást ismét a combtövemben. De olyan érdekes, csak a bal oldalt érzem. Remélem jó helyen kapaszkodik a bébi.
Orsy ne csüggedj, tényleg jönni fog a bébi, amikor érzi, hogy itt az idő. Tudom ezt nehéz elfogadni, de egészségesek vagytok és nem kell aggódni.
Nagyon sajnálom... :( Hallottam én is a Clostyról, hogy furcsa dolgokat produkál. Na de mitől lehetett akkor halvány pozitív az a teszted...? Jó lett volna együtt pocakosodni. De nagyon szorítok neked, hogy minél hamarabb beköltözzön a kistesó! :)
Szia!
nagyon sok szerencsét kivánok a továbbiakban és kitartást!!!!
Ahogy párom mindig mondta nekem is:
Ha Isten is ugy akarja jönni fog!!
szorítok nagyon
Sziasztok! Elköszönni jöttem. :( Negatív lett a tesztem, 35. napon vagyok, így biztossá vált, hogy nem februárban fogok szülni. Gyanítom, hogy a Clostybellgyt kavart be...:( Szedtem május közepén 5 napig, és ilyen még sosem volt, hogy kimaradjon a mensim, és ne várjak babát. Mindenkinek boldog babavárást kívánok!
Én még külföldön vagyok, mert a férjem itt dolgozik. Kijöttünk Noellel meglátogatni apát. És szerencsénkre a látogatás alatt sikerült a kistesó:) Pedig féltem, hogy lekéssük.
Jövő kedden megyünk haza és remélem csütörtökön bejutok a dokimhoz.
Tényleg termékeny volt a 20-a környéke:)))
kyra: a soraidat olvasva mosolyogtam:) Május 20 és Maja, ha lány. Nálunk is Maja lesz, ha lány és 20-ai fogantatás:)))))
Én is gratulálok mindenkinek :) Mikor mentek orvoshoz? Én pénteken,remélem minden rendben lesz mindenkinél :)
aha:))
szurkolok hogy mindenkinek rendben legyen minden!!!:)
de amugy igen olvastam amit irtál...kiképeztem magam amikor nekikeztünk
hát igazából tök mindegy mikor foganta a lényeg hogy megmaradjon és egészséges legyen...:)
A spermiumok 2 napig még képesek eléldegélni,lehet hogy nekünk is 14.-én fogant a baba,de 13-án voltunk együtt...
Termékeny nap volt ez a 20-a, úgy tűnik! :))
További ajánlott fórumok: