2013 februári babák (beszélgetés)
Köszi:)
Neked is gratula.
Mikortól van rosszullét?:) Jó lenne azért megúszni, de ha jönnie kell, akkor elfogadom, mert valóban megéri:)
Gratulálok! Az előbb olvastalak :)
Ne aggódj, minden rendben lesz!
"Mi" egy kicsit idősebbek vagyunk, szombaton leszünk, ha minden igaz 8 hetesek :)
Rosszullét is van bőven, de Érte megéri! :)
Sziasztok!
Még másfél hét az első uh-ig, de azért gondoltam benézek ide. Naplócskát már elkezdtem írni, de azért próbálom még nem beleélni magamat túlságosan-nem szeretek csalódni. De természetesen pozitívan állok hozzá!!!!!Tudom, hogy valaki ott van bennt..! És alig várom hogy lássam. Nekem az első babám:)
Sziasztok!
Úgy látszik ez az alvás dolog sem ritka, én is úgy éreztem éjjel,hogy 5 percenként keltem fel, annyit forgolódtam hogy izomlázam lett :)
Kinek hanyadik babája?
Norkys!
Én is csütörtökön leszek 5 hetes! :)
Érdekes ez a nem alvás...hmmm
Mára virradóan jól aludtam, de tegnap éjjel 1-5-ig néztem a plafont. Előző terhességemnél meg állandóan aludtam volna. Most meg nappal sem érzem magam fáradtnak. Igaz többször ledőlök a díványra, mert érzem, hogy kicsit meg kell pihenni, de ennyi.
Szia!
Igen, nálam is így van az alvással. Tegnap szinte egész éjjel rémálmaim voltak: Ma nem, de nagyon sokszor felébredtem, forgolódtam.
Sziasztok!!
Csütörtökön lesz 5 hetes...:) Remélem velünk marad!!
Nálam a cici fáj egy kicsit és puffadok is de még nem vészes, ami vészes viszont, hogy minden második éjjel nemtudok aludi :(:( !!! Van még vki. így az alvással??
Biborcsillag: Biztos hogy, minden rendben van és ugyis lesz...írd majd meg mi volt a dokinál!!:)
Sziasztok!
Szupi, hogy egyre többen vagyunk! :)
Nekem még mindig tart a puffadás, de olyan mértékben, hogy anyósomék a hétvégén nekem szegezték a kérdést, terhes vagyok-e :)
Remélem mindenki jól van! :)
Szép napot csajok:)
Üdvözlök minden új tagot és gratulálok a pozi tesztekhez:)
Jelentem én még jól vagyok:) Csak el ne kiabáljam:D
Itt ömlik az eső, pedig mára egy nagy sétát terveztem Noellel, de így maradunk a négy fal között:(
Jó reggelt mindenkinek!
Örülök, hogy egyre többen vagyunk! :)
Sajnos szombaton engem is utolért az émelygés, sőt kétszer róka koma is... :( Számításaim szerint tegnap töltöttem a 6 hetet. A fiammal csak a 8. hét táján kezdődtek a rosszullétek. Én femibiont szedek, abban van elég folsav is.
sziasztok!! csatlakoznék énis! :) tegnap előtt teszteltem 2tőt halvány pozik lettek, tegnap megint egyet délután azis halvány pozi lett, ma reggel meg egy digitális is pozitív lett!! :) Remélem ez tuti baba, kedden mennék erősítésre!! :)
Olvasgattam visszafele is, remélem mindenki jól van é babásodik :)