2013 februári babák (beszélgetés)
Szia.! :)
Szívesen segítek! Hol lehet kitölteni azt a kérdőívet?:)
tényleg nagyon nagy Lilynek a hasa! hasonlítsátok össze az enyémmel! :DDDD
komolyan olyan a pocakja, mintha 4-es ikrek lennének a pocaklakók.... pedig csak egy baba :)
az enyém nem túl kicsi?
Azta mekkora a hasad!!!!Akkor mi lesz a 9 hónap végére??:-)))
Ikreid lesznek?
Én néha még ülve is izzadok...Most is megy a ventilátor,mert megfulladnánk itt bent a lakásban...
Én már most sem tudok sokat aludni...2 napja alig alszok...
Mondjuk amikor még nem voltam terhes ez atelihold akkor is bekavart..
most vagyok 13+5 és kb. 1,5 hete múlt el. az első 12 hetemet gyakorlatilag végighánytam :/
Te mennyi idős vagy? :)
bármilyen gyümi, amit szeretek?! ;)
akkor már jobban jár, ha egy egész gyümölcssalátával készül! :DDDDD
A reggeli kelést nem érzik a babák, ha nagyobb lesz a pocitok a vége felé ők fognak ébresztgetni éjszaka...abból lehet tudni hogy kb hogy fognak felkelni éjszaka amikor megszületnek. A fiam pontosan hajnali 1-2 között mocorgott a pocimba és úgy is ébredt enni utána...
A meleg mindenkinek betesz, mindegy hogy kismama vagy sem...igyatok sok vizet, meg egyetek gyümit és ha tudtok pihizzetek, mert akkor kevesebbet izzadtok, ez saját tapasztalat, ha mocorgok egyből folyik rólam a víz amit nagyon utálok....
nekem is feszít a pocim...vannak ilyen kalkulátorok amik úgy mutatják a pocit, hogy csak a 12. hét körül kezd el igazán nőni, ez mondjuk alkatfüggő is...de mindig azért fáj...a növögetés...ha rossz akkor egy magnézium hamm...
Én most lecseréltem a magneb6ot egy por változatra amit vízben lehet feloldani, mert egy idő után már a bogyóktól vagyok rosszul...
Berry: Ne csodálkozz, hogy nem kívánod, én sem...kérd meg hogy vegyen dinnyét hűtse le és kockázza fel egy kis dobozba, hidd el az le fog csúszni .) Vagy bármilyen gyümit amit szeretsz, ha szabad akkor megspékelheti egy kis fagyival is:)))
jaaaaj, én tegnap nem tudtam megenni a pizzát, amit a férjem hozott be nekem a kórházba :S
olyan kellemetlenül érzetem magam miatta, és hamarabb haza is ment, mint szokott... remélem, hogy nem miattam!
egyszerűen nem kívántam. :(
kicsit mások az adataink..de gondolom ez géptől is függ meg hogy mikor csinálták pontosan a vizsgálatot
menzeszed mikor voltÍ? ..már bocsánat:)
csak mert látom te is 0203 ra vagy kiírva?!
igen nagyon nagy a hasam...és ma pl baromira feszít, fáj...szerintem ez a k...va meleg:(((((
Hűha! Neked mekkora pocid van! Bakker! Nekem még nem nagyon van, csak a háj..... :-)
a vádlim nekem is állandóan görcsöl hiába szedem a magnéziumot :-(
Az ülőmagasság 74 mm, a baba hossza 13 cm
a szive 140/min. a súlyát nem írták :-( vagy csak nem találom.
Szerencsére nekem is elmúlt a hányingeres időszak. Esetleg még az jön elő, hogy nincs étvágyam, de amúgy nincs bajom.
Kitartás azoknak akiket még kinoz a hányinger. :)