2013 februári babák (beszélgetés)
lányok ez a táblázat dolog hogy működik? én is jelentkeznék ha leeht!
Szia!
igen, hát nem jó sajno...fel kell húzódnia, mert igy ahogy a suly terhelodik ra verezhetek, koraszülés lehet..illetve csak csaszarral szulhetek akkor
ha a20. hetig nem megy feljebb valoszinu, hogy veszélyeztetett leszek...
nem szabad hajolni, guggolni, minden nagyon lassan
nem mehetek kismama tornara sem:((( pont ma akartam elkezdeni
Szia! mennyi idős terhes vagy pontosan?
a méret miatt vagyok kivancsi..nekem olyan furat mondtak
Lily!És az nagy gond, hogy lenn van nagyon a méhlepény? Miért a 20. hétig? és mire kell vigyáznod?
Gratulálok:)))puszi nektek
szeretném kérni a felvételemet a táblázatba :)február 25. baba lesz :)
Megjöttünk! :)
28 mm Mini, megfelel a korának és minden rendben van! :)
onnanoko! Köszönöm szépen, tündér vagy!!!! :)
az volt:) és látod ez is diétás:)
Ja.Engem egyáltalán nem érdekelnek a Szlovákok...
Meg lehet,hogy sértő amit írok,de nem is szeretem őket.
Szombatonként tele van a város velük,mert itt vásárolnak nálunk,de amikor a Magyarok kimennek,akkor köpködnek ránk...
Igen, tudom, értem! Csak arra gondoltam, hogy a szlovák helyzetet jobban ismerheted ( a közelség miatt).
Én nem Szlovákiában élek!!!Csak attól nem messze!!!!
A Szlovák határ 14 km-re van Ózdtól!!!!De Magyarországon belül.
Sziasztok!
Szeretnék én is csatlakozni, ha lehet a fórumhoz:)..én is indítottam egyet most a napokban, a 2. trimeszter utáni időszaktól kezdve...
ami a februárt illeti...menzez szerint 0203ra vagyok kirva de már kaptam ilyen dátumokat is, hogy 0201, 0125, 0128...szval kíváncsian várok:)
alapjába véve én jól vagyok, és a babauci is remekül:)
egy gond van amiért még a 20. hétig izgulhatok, hogy lenn van nagyon a méhlepény..a belső méhszájon:((((
na, kicsit olvasgatok rólatok:DDD
nekem sült pisztráng volt az ebéd utólagos névnapomra készítette a párom...hát isteni volt...most meg burkolom a barackot:)))
Más a helyzet, de távolról sem annyira, mint ahogy a média elhitette az emberekkel.Meg gondolom, nektek ott a szlovák példa. Nekünk azért lényegesen jobb! A gazdasági helyzetet leszámítva. Mi lazán használhatjuk a magyar nyelvet, a személyimben magyarul írja a nevemet, ékezetekkel, a gyerekeim magyar iskolába járnak, a középiskolát is végezhetik magyarul, sőt bizonyos szakok a felsőoktatásban is vannak magyar nyelven.A párom budapesti, sokat vagyok ott, meg ő is itt......És azon kívül, hogy nem becézgetek mindet agyon, és nem használok egy szóban csupa nyílt e hangot, más különbséget nem nagyon látok. Jócskán egy kakiban éldegélünk, azt hiszem! Ami nálunk nem járódott be, az a 12 órás ebéd, sem az iskolákban, sem a munkahelyeken. Én is tanügyes vagyok, a szakszolgálat munkatársa ( bölcsészetin végeztem pedagógiát), és a mi sulinkban is adunk ingyen ebédet a rászoruló gyerekeknek ( pályázati pénzekből), de sajnos fizetős konyhát nem engedélyeztek működtetni, pedig sok anyuka dolgozik és jól jönne ha nem éhesen várnák a gyerekek, amíg végre elkészül a kaja.Mert a munkahelyünkön dolgozva, nem tudunk délre vagy akár 13-ra ebédet varázsolni az asztalra. Annyit meg nem keresünk, hogy ezt éttermi kajával megoldjuk. De sajnos ezen nem tudunk változtatni!Pedig de jó is lenne!:)
Szia! A háziorvosom neve: Dr. Kaprinai Norbert, Lőcsei u. 4.
Szia onnanoko! Kérném szépen az elérhetőségét! :) A Lőcsey utca csak 3 megállóra van tőlem, úgyhogy az tök jó:) És amúgy is tetszett, mert ott voltam múltkor védőnőnél:))))
A Libriben vettem, ez is keményborítós, Terhesnaplóm a címe, az a 9 hónap :-) vannak benne tanácsok de a java része jegyzetelős, leírhatod az orvosod adatait benne stb... ja meg a terhes kiskönyvnek is van benne helye meg fotóknak!
Hú akkor nagyon messze lakunk egymástól...Én a Szlovákiai határ mellett Borsod megyében Ózdon lakok!!!
Elhiszem,hogy ott más a helyzet.
Itt a rászorulók ingyen is kapnak ebédet az iskolákban(mármint a gyerekek)
Őszintén megmondva én se szeretek mindennap főzögetni.Meg már a hócipőm televan hogy állandóan gondolkodni,hogy mit is főzzek,de olcsón
Megértelek! A házi az házi! Vajdaságban, Topolyán élek. Sajnos az itteni menük vagy drágák vagy ócskák, és nálunk még a sulikban sincs megoldva a gyerekek ebédeltetése, úgyhogy rá vagyok kényszerülve a napi főzésre. Néha anyu vagy a testvérem besegítenek. Egyébként szeretek főzni, csak nem napi szinten. :)
Mi hétköznap hordjuk az ebédet az egyik iskolából.Hétvégéken főzök.
Meg néha szoktam csak hétköznap(ha nem olyan,vagy kevés az ebéd).
Meg már raktam el délelőtt,míg aludt a család egy üveg kovi ubinak valót is..:-)
Én paradicsom,és uborka,ja meg görögdinnye mániás vagyok!!!!
Gyere bátran holnap!!:-)))
Nem tudom milyen messze laksz tőlem...
Nagyon imádom az olyan húslevest,ami tudom,hogy házi tyúkból van,és nem ki tudja min nevelt állat!!!
Megéhezik az ember a lelkesedésedtől! Nekem meg ma olyan nagyon nincs kedvem főzni, hogy csak na...és mivel a fiúk nincsenek itthon, lehet, hogy nem is fogok! Max. elugrom egy húslevesre :)))))))))))
Már alig várom a holnapi napot!!!
Nemrég beszéltem le az egyik ismerőssel a Facebock-on,hogy hoz be az egyik közeli faluból frissen levágott tyúkot.
És megakarom főzni fini húslevesnek!!!!!
A lagzinkon is a nagynéném hozott,és olyan finom volt a leves,a szine,mint az arany!!
Másodjára felfázást akartam írni.Bocsi
Szia Vaesz!
Az én háziorvosom a Lőcsei utcai rendelőben dolgozik. Ha esetleg ez nincs messze neked, abszolút tudom őt ajánlani. 35 év körüli fiatal doki, és neki is van két kisgyereke. Amióta Zuglóba költöztünk (kb. 6 éve), a családból mindenki hozzá jár, és nagyon elégedettek vagyunk vele. Azt különösen szeretem, hogy interneten is be lehet jelentkezni a rendelésére (bár lehet csak úgy simán is menni), és így sosem kell várakoznom. Ha érdekel bővebben, elküldöm priviben az elérhetőségét.
Igen egy kis megfázás,és/vagy megfázás bekavarhatja a leleteket
További ajánlott fórumok: