Igen én is igy vagyok vele..sajna nekem sincsenek itt barátaim..senkit nem ismerek...az én párom is azt mondja kevesebbet fog dolgozni...de tudom hogy nem igy lesz hisz dolgozni muszály..na majd a baba lefoglal minket :) akkor aztán nem fogunk unatkozni :)
Minden reggel 5-kor megy és este 19-20-kor jön haza,de mindig azt mondja ha meg lesz Zazi akkor kevesebbet fog dolgozni.Sokszor én is egyedül érzem magam,itt még barátok sincsenek.
Tetszik a babócának az apuka hangja :) Az anyukáké már unalmas :) jo is az ha a párod is részt vesz ebben...az én párom sajna elég sokat dolgozik sokszor este későn ér haza de igyekszik.igaz néha elhanyagolva érzem magam de talán a hormonváltozás miatt van
Jajj de aranyos :) az én lányom is ezt csinálja :) és ugy meglepődik mikor megmozdul a hasam és érzi a babót nagyon tetszik neki :)) mindig mondja mennyit fog nekem segiteni :) nagyon édes :)És párod is simogatja?beszél hozzá? :)
Értem.Biztos minden rendben lesz majd.Én az elsőt Pesten szültem fogadott orvossal...eléggé el is rontotta...a másodikat Dunaújvárosban fogom szülni és most nem fogadtam dokit..mert biztos jobb lesz mint volt...vagyis nagyon remélem