2012 márciusi babák! (beszélgetés)
Mi 56-os, 62-es és pár 68-ast is vettünk...de leginkább 56-ost.
Sziasztok!
Ez szuper, örülök, hogy sikerült elintézni.
Elvileg mi is kapunk légzésfigyelőt.
Már egy csomó ruhát vásároltunk (kb. 70 db), most már le kellene állni, mert lassan nem fog beférni a szekrénybe. :)
Sziasztok!!!
Ez a mosógép vásárlás egy rémálom volt!Most értünk haza!!!
Konkrétan 2,5fél óra hosszát vártunk mert nem működött a számítógépes rendszer!!!
Na de a lényeg minden el van intézve hétfőn hozzák ki!!!
Hulla vagyok és éhen halok!!!!
Majd később még benézek!
Ja légzés figyelőt mi innen veszünk majd!
[link]
mi is vettünk volna ha nem kapnánk.Szerintem jo dolog.
A legtöbb kisbabás barátnőm ajánlja a légzésfigyelőt,mert sokan kelnek éjszaka mert nem hallják,hogy szuszog a pici és egész éjjel nem tudnak nyugton pihenni...hát a 3 órás etetések között azért szeretnék picit.. :)
azt hiszem tesomég is ezt a márkát veszik nekünk.azt mondják nagyon jo.
Tudom azt írtam,hogy majd januárban veszünk kocsit,de a vaterán annyira jót láttam és nagyon jó árban,hogy megvettük,és ma jött meg.Nekem nagyon tetszik,majd holnap teszek fel róla képet.Egyébként használt,de nagyon jó állapotban van,mert egy másik kocsit használtak. :)))
Sziasztok, pihiztem mert nincs jó napom, az agyam is feszít,pedig nem magas a vérnyomásom!Nem is értem.Talán a front.
Én is hízok mint a disznó kilókban, amúgy meg semmi változás csak a hasam nőtt,nő és a csípőmre is ment egy kicsi.Mégis lassan 7 kg-nál tartok.
Szerintem nem sok, de azt mondják,hogy az a lényeg,hogy jól érezd magad.
Igazából én szeretnék Angelcare-t. De csak légzésfigyelőt.
Hány hetes vagy?De mivel a sor vagyok végén,gondolom előttem jársz,úgyhogy szerintem nem sok.
Én nem.Anno volt,védőnőtől kaptam és annyira megszoktam,hogy ha sétáltunk,akkor is szinte percenként megálltam és behajoltam a kocsiba,hogy lélegzik e.Tiszta para voltam.Még új elemekkel is párszor falsul beriasztott!
Ti menyit hiztatok eddig.Én öszesen 6 kg az sok?menyit lehet öszesen?
Mi a tesoméktol kapunk légzés figyelöt.azt hiszem valami jo márkájut beszéltek.Igy azt nem kell venni.
Erre inkább nem szeretnék gondolni. Sosem voltam féltékeny, most nem értem, mi van velem... A hormonok számlájára írom... Attól, h. 2 ember munka során találkozik, beszélgetnek, az még nem jelent megcsalást... Na jó ! Bosszant egy kicsit a dolog, de ezt a férjemmel nem fogom éreztetni. Inkább megpróbálom elfelejteni.
Egy kérdés! Légzésfigyelőt vesztek? Milyet?
Annak idején gyakoroltak eleget,de VELED van a TE férjed,biztos nem véletlenül.Pozitívan!!!!!
Mellesleg a csajnak azt üzenném,hogy szomorú,hogy neked ezeket a dolgokat könyvből kell megtanulni :) Nekünk érzésből is megy :) Pukkadjon meg!
Szerintem ne is foglalkozz vele...nem éri meg idegesítened magad rajta.
Nem arról volt szó hogy pozitív leszel?????
Az nem katasztrófa ! Lehet rajta segíteni hajfestékkel..., jobb mint a korai ráncosodás.
Most egy percre beugrott a férjem hangszert cserélni, és hazahozott egy könyvet, amit a volt szerelme adott neki kölcsön (Pál Ferenc-Intimitás, függőség, párkapcsolat). De ez a könyv nekünk is megvan ! Tök jó... Jó hogy nem a Káma Szutrát adta neki, h. aztán majd "gyakoroljanak".... :(
na most elköszönök kicsit!
apa úton van még felöltözöm és megyünk is!!!
majd jövök!!!:))
na a múlt héten a fodrász felvilágosított hogy van ám sok ősz hajszálam nekem is!
anyukám is 30évesen már őszült festenie kellett a haját mivel nagyon hasonlítok rá minden téren még van kb.4évem.....
Engem nem fog eredetiben megismerni,sajnos családi örökség,hogy korán őszülünk :S
További ajánlott fórumok: