2012 márciusi babák! (beszélgetés)
Nekem is gyorsan nő, még az a szerencse:)A körmöm meg mindig is gyorsan nőtt.De a hajam ennyire nem.
Én is levágtam a hajam,de én imádom:)Elől hosszabb,hátul fel lett nyírva,bár ott most rövidebb egy kicsit,de jó nagyon:)Át is festettem,van egy nagyon jó,ammoniamentes festék,azzal festem és szupi,jó minőségü és az ára is elfogadható.Nekem most gyorsan nő a körmöm és a hajam is.Nektek?
Én is hasonlóra,tudjátok ami most volt divat elől hosszabb hátul rövid.Aztán amúgy a páromnak meg a hosszú haj jön be.úgyhogy ha megnéz egy hosszú hajút teljesen odavagyok...:(
Nina te milyenre vágattad?Én állig olyan hátul felszedett elöl kicsit hosszabbra:)
Lángocska azért ez nem semmi:))
Amúgy a több oldallal ezelőtti kérdésre, én magánorvoshoz járok, és szülésznőt is fogadtunk. A dokinő nem rendel kórházban, vagy SZTK-ban, így máshova nem lehet hozzá menni, de kórházban vezet szüléseket. Nagyon lelkiismeretes, szimpatikus. Így nem kell várakozni, időpontra megyek, nem érnek negatív inzultusok, az uh-on is nagyon kedves a szonográfus. Én így érzem jónak, biztonságban magunkat, fizetni kell, de erre áldozok. nem bízom a véletlenre, ki lesz ügyeletben.
Hihi ! Én is hajat vágattam augusztusban. Olyan kleopátra fazon. :D Na ez vicces. Mindenki így van vele ? Úgy látszik, a változást muszáj a frizuránkkal is kifejeznünk. Anyunak is tiszta rövid haja volt, amikor engem várt, egyébként meg mindig hosszú, hátközépig érő...
Hármunknál tuti a hormonok kevertek be. :)
Az a régi képem,sajnos rövid hajjal nem fényképezkedek:)
Nina most látom a tied így is hosszú:)
Te jó ég már 3-an tettük ugyanezt!Nekem most gyorsan is nő, de áá, így is sok idő még mire visszanő:(
Képzeljétek,nekem is nagyon hosszú hajam volt,de a terhesség elején(bár még nem tudtam,hogy az vagyok)levágattam,rövidre.De nagyon megbántam,és én is növesztem azóta,bár már kicsit jobb...Hihetetlen miket csinál velünk ez az anyaság:)
Hát én nem tudom mennyire normális, de az összes vélt vagy valós bajom megsokszorozódott:P
Én a filmek alatt is bőgök,pedig nem szoktam.Gyengém a ház a tónál.
Szerintem normális,hisz változunk.
Tuti jobb volt így,mint bepisilni.De ha nem volt a közelben valami üzlet,én inkább bekéretőztem volna vkihez. :))
Ti hogy álltok az érzékenységgel?
Ma megint sikerült jól kibőgnöm magamat, na meg gyakorlatilag nincs egy dolog sem amivel elégedett lennék.Ez noooormális?
nah ezért nem megyek én busszal...sehova
pl én egy étterembe vagy egy kávézóba mentem volna, de ügyeske voltál így is:D
Szia:))Ez aranyos, hát be azért ne pisilj, de amúgy ha beszélsz neki kicsit vagy megsimized,arrább megy:))
Sziasztok!
Még új vagyok itt, de ma tegnap történt velem egy kis baleset gondoltam megosztom, volt-e már veletek hasonló.
20 hetes terhes vagyok.
Épp busszal mentem a postára befizetni a csekket, amikor éreztem a hasamba, mintha rugdosna, a hugyhólyagomat elkezdte nyomni, nem tudom, de nagyon kellett pisilnem, pedig előtte voltam.
Elindultam, siettem haza amennyire tudtam, de sajnos már nagyon feszített, szinte fájt, úgy hogy meg kellett valahogy oldanom, meg már nem is nagyon tudtam visszatartani.
5 fok volt kint, leszálltam a buszról, nem találtam sehol wc-t, így befutottam egy panelház pincéjébe, és ott pisiltem.
Szerencsére nem láttak meg.
De nagyon kínos volt így is.
Szerintetek mit kellett volna csinálnom, bekéreszkedni valakihez? Vagy jobb bepisilni ilyenkor?
Volt már veletek hasonló?
sziasztok:)
Az elején nekem is feljött pár kiló 6-8 , de most ugyanannyi vagyok ,mint két hónappal ezelőtt.
Na szintén így voltam.Nekem nagyon hosszú nem volt a vállam alá ért valamennyivel, de most ha csak a vállamig érne már boldog lennék.Most ér a fülem alá kicsivel.
Még nekem sem mondták egyszer sem,de ha legközelebb megyek tuti megkérdezem!!
Jó reggelt!
Én is levágattam ,még a terhesség elején,akkor még nem tudtam,hogy baba van.Lehet,hogy én is a hormonok miatt?Hátközépig ért a hajam,levágattam tiszta csutira,már újra növesztem,de már alig várom hogy legalább vállig érő legyen.Így nem én vagyok!
Ja és jó reggelt:)
Tiszta depi vagyok a hajam miatt, tudom ez olyan butaság, mert megnő, de a hülye hormonok miatt jól levágattam, de úgy bánom.
Nekem nem szokott, de oda kell figyelni szerintem a kajára.Ha nagyon beeszek és olyat akkor már előfordult.
Jó reggelt!!! Nekem a 19. héten volt 280g a becsült súlya. Most már 23+4 hetesek vagyunk és nagyon érdekelne mennyit nyom a pinduri :D
Nekem délutánonként keményedik be a hasam, de viszont nem szokott fájni. Én is beveszek egy kis magnéziumot és minden ok utána :D
Nekem olyan problémám van...hiába figyelek oda mit eszek és mennyit eszek..akkor is fel jönnek rám a kilók. Nem tudok magammal mit kezdeni. Elkezdtem tornázgatni is és így is sok kilónál járok. Már vagy 11-12 Kg körül saccolok...
Jó reggelt!
Nekem is megkeményedik estére a hasam, olyan rossz érzés, ráadásul mintha egy picit feszülne is. Viszont reggelre elmúlik, és újra megint csak este keményedik meg.
Kérdezz majd azért rá, de a genetikain mérik csak illetve azzal a géppel tudják megbecsülni. De 4d-n is megmondják...
Jó éjt nektek is :)
További ajánlott fórumok: