2012. június 18-tól fogyjunk együtt! Ki tart velem? (beszélgetés)
nekem is azt kellene... :S pedig tudom, hogy nem lenne szabad naponta mérnem :s
remélem péntekre visszaáll a régi rend :D
Rájöttem, hogy nagyon szeretem a suhit és néha be is fogom iktatni az étkezésembe :D
Sziasztok!
Most kicsit én is el vagyok kenődve.. 60 körüli eredményt mérek 1-2 napja.. én, mint aki az ellen kampányol, hogy ne mérjétek magatokat minden nap ráállok a mérlegre reggelente :S nem szabad.... tényleg el kell raknom a mérleget magam elől :D
Bár a rucik alapján nem olyan rossz a helyzet.. biztos nem vagyok 60 kiló :D
Nagyon-nagyon helyes :D
Mindenki annyi éves, amennyinek érzi magát :D
A bicajozás nekem kikapcsolódás és a szabadságot jelenti, hogy nem kell bkv-nom :D
Én is próbáltam barátnővel futni :D hát.. az nem megy :D én közben zenét hallgatok, gondolkozok, elmélkedek.
Ha kitartó vagy, biztos sikered lesz :D ha más nem, hát év végére.. az is jó..
Tudom,hogy folytatnom kell,csak olyan sok van még előttem és nem látom a végét.
Kétszer már volt nagyobb fogyásom.Először 21kgot,másodszor 27kgot sikerült leadni,de megtartani egyszer sem tudtam.Most úgy érzem nagyobb az elhatározásom,meg hát nem is fiatalodom már és érzem,hogy nehezebben mennek lefelé a kilók,meg csinos is szeretnék lenni,úgyhogy muszáj csinálnom!!
13,7 wow... ez azért nem semmi. Gratula.
Jó, hogy te is ilyen kitartó vagy :D
Én tegnap olyan fini sushit ettem :D tudnék minden nap ilyeneket enni :D még kis desszert is volt :D de megérdemeltem :D
Szia Kata! Látom már csak te tartod a frontot:) Ügyes vagy nagyon futásilag is és látod elindultak lefelé azok a fránya kilók is. Nálam nem lesz meg hetedikére a -15kg csak 13,7, de egyáltalán nem vagyok elkeseredve majd meglesz 2 hét múlva.
Tegnap beiktattam egy gyümölcsnapot,nagyon jól bírtam, viszont nem mutatott mára kevesebbet a mérleg. Én is kezdek egyre többet mozogni, én inkább erősítő gyakorlatokat végzek, és már kezdem élvezni, még a végén én is rászokok a sportra.
Sziasztok!
Tegnap megvolt a 2. 11km-em a szigeten :D annyira jó.. most még párszor szerintem ezt a 11 km-et produkálom, aztán ráállok még fél vagy 1 körre :D az már majdnem félmaraton :D most az lenne a cél. Ha jól tudom szeptemberben van egy félmaraton.. tesóm barátja mindig hív, hogy menjek, mert ő már lefutotta, de mindig csak legyintek.. Hátha most :D
Dehogy maradsz igy...
Fel ne add!!!! Már elindultál az úton és jól haladsz.. Most ez van.. de jobb lesz..
Kitartás :D
Na... csajok kicsit pozitivabb hozzáállást kérek..
Én 58,7-et mérlegeltem :D már nem hatvan :D
Sziasztok!Mérlegeltem,de minek?Egész héten volt plusz 1kg,most ugyan nincs,de kevesebb se vagyok.
A 2 fiam születése után jött ez a nagy hízás.Lehet,hogy így maradok?Most eléggé letörtem..
Az jó.. én ma igen keveset :S mindjárt be is pótolom:D
Valamit néha mintha látnék is magamon, hogy van változás.. formailag, ha kilóban nem is olyan gyors :D
Ma strandon voltam a barátnőmmel.. a hullámmedencében ugráltam.. elég fáradtan jöttünk hazafelé, de most hívott az uncsitesóm, hogy ma mehetnénk még egy kis zumbára este :D nosza :DDD
Nem vagy semmi!Én,ha feleannyit mozognék,mint te szaladnának le a kilóim.
Most sajna nem megy lefelé a súlyom,de nem megy az ivás.Ma megerőszakoltam magam és ittam.:)
Sziasztok!
Megvolt a mai mozgásom :D
1 szigetkör (csak ennyire volt időm..), 20 km tekerés..
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- Fogyjunk együtt mozgással és helyes táplálkozással!
- Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!!
- Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül
- Komolyan, teljes erőbedobással, június 2-től.....fogyjunk együtt!
- Június 19-től fogyjunk együtt, egymás segítségével, motivációjával!