2012. január: indul a lombik (beszélgetés)
Nagyon várom ám az eredményt!!!! :)
Vajon egy , vagy kettő babuci lapul odabenn??? :)
Nagyon köszönöm.....ezek közül csak a hosszú várólista keserített el....:(
Hosszú menet lesz...de ami nem öl meg erősebbé tesz alapközhelyt alkalmazva túléljük......:)
Szia,üdv köztünk!
Én ugyan nem a Bp.-i Kaáliba járok,de mindenhol van várólista,sajnos nagyon sokan vagyunk.Én Szegedre járok,ott ha időpontot kérsz,akkor kb 3hónap mulva van a konzultáció,és újabb 3 hónap mulva lehet kezdeni a stimut.Szerintem ez máshol is kb.így van.
Ha ez írták a papírra,akkor egyértelműen csak a lombik segíthet.Nem mindenkinek kell fog.gátlót szedni,én még egyszer sem szedtem.
Én a punkciótol nem szoktam dolgozni,így ez 3hét szabit jelent,de van aki pár nap múlva dolgozik,ez a munkától függ.A stimu.idején 2naponta kell menni vv-re és UH-ra,ha meg tudod oldani,hogy délután dolgozz,akkor ott nem kell szabit kivenned.Azzal,hogy mennyit hízol,ne foglalkozz,a siker érdekében nem számít,de ez egyéntől függ.Ki többet,ki kevesebbet.(én spec.20kg-ot,4éve kapom a hormonokat)A férjeddel éreztesd,hogy nagyon szereted,és hogy ő nem hibás semmiben.:-)
Szia.az első kérdésre nem tudom a választ.de biztosan van olyan aki tud neked válaszolni.
Azert kell fogamzásgátló gázolt szedni igy a saját hormon rendszeres le állítsák.hogy ne zavarjon be a kezelésbe.nekem 5 hét szurizas volt.ugy állítottak le a hormon rendszerem.
Én kb 2-3 kg híztam.de nem jellemző a hibás.szoval ha egészséges vagy nem hiszem hogy fogsz hizni.en lusta voltam mozogni de ha pl sporolsz és éjszakára nem tömöd meg a pocid.a hizastol nem kell tartanod.deha amugy is olyan fajta vagy akkor lehet feljön egy ket kiló.de ha oda figyelsz akkor nem fog.
A szurizas alatt nem kell szabira menned.a punkcio és a beültetés után azert ajánlott.de ha nem megerőltető a munkád akkor nem fontos.de azert emelni nem szabad.azert a beültetés után jó otthon lenni egy hétig.:)))
Szerintem lelkileg biztosan tudsz segíteni neki.amugy pedig szerintem az első is biztosan fog nektek sikerülni.azert valami vitaminokat szedjen a ferjed.mert sokat segít a pozitív végeredményben.minden segítség jol jon ilyenkor a szervezetnek.(multi maca a forevertol.es vitaminok.)nagyon jó ilyenkor ezeket pluszba szedni.
Remelem tudtam segíteni.
Sziasztok!
Új vagyok még itt de ahogy elnézem a helyzetünk...maradok egy darabig!Olvasgatlak benneteket,ha van kedvetek olvassátok el a mi történetünket!
Közel 3 éve próbálkoztunk,mikor arra gondoltunk ez így nem normális menjünk kivizsgálásra!
Megjöttek az eredmények...nekem minden rendben a férjemnél találtak genetikai hibát!Papírjára azt írták...férfi meddőség Icsi javasolt!
Azóta nem voltunk konzultáción,mert ez tegnap volt és a férjem nagyon megfeküdt a dolgon!Szóval akkor sztetek egyből lombik lesz???Inszem sztem nem lehet legalábbis az andrológus lombikot javasolt a férjemnek!
És itt jönnek a kérdéseim!Ha megtisztelne valaki és válaszolna hálás lennék nagyon!
- ha bejelentkezünk a Bp.-i Káliba mennyi idő múlva kezdjük a programot?Van várólista?
-Miert kell fogamzásgátlót szedni az első hónapban?
-Kell hosszabb szabadságot kivennem vagy dolgozhatok mellette?
-Mennyit fogok hízni a hormonkezelésektől?
-Lelkileg a férjemet át tudom segíteni???Nektek hogy sikerült???Nagyon szeretjük egymást :)
Ne haragudjatok lehet evidensek voltak a kérdéseim ...de ha tudtok válaszoljatok nekem lécci!!!Gratulálok a kismamáknak!!!!!
Nyugi ne aggódj minden rendben van lesz!!!
A terhesség első trimeszterében mérhető progeszteronértékek jellemzően a 10-44 nanogramm/milliliter.
Azok a plusz bogyók biztos segítenek.
Nem véletlen ekkora határérték csak szép lassan emelkedjen :)