2012. január: indul a lombik (beszélgetős fórum)
szia szuper akkor Antagonista rövid protokoll lesz,így kb 14 nap,és pocidban lesznek a babáid:) boldogság!
elvileg igen. ha minden jólmegy.
Akkor rövid protokollod lesz?
Szia4
igen megvan minden vizsgálatunk már :)
De jó, hogy Neked sikerült! Te vagy az egyik + példám!!
Előző hozzászólásban irta,hogy megvan minden vizsgálata:-DD
Nekem 0,2 az AHM.2 sejtünk lett,2 kaptam vissza,És terhes lettem.Más kérdés,hogy rossz helyen tapadt meg,de megtapadt.
Hányadik ciklusnapon leszel holnap?
Szia de fura,hogy minden kivizsgálás nélkül neked ugrasztanak egy lombikot! vagy volt kivizsgálás? vérvételek,uh mell ultrahang,AIDS szűrés,méh üreg vizsgálat? mert ezek nélkül aligha lehet kezdeni egy lombikot!szorítok,hogy úgy legyen ahogyan szeretnéd!
vicceltem csak,jobban érzem magam a bőrömben mint 20 évesen:)
minden vizsgálatom megvan. azt értékelte a Szűcs doktor úr - magában... - és azt követően mondta, hogy köv. ciklusban, ha az uh is azt mutatja, kezdődhet a lombik. Holnap kell mennem uh-ra és ha ott minden ok, akkor már aznap ki kell váltanom a gyógyszereket meg az injekciót.
De akkor még nem voltál vizsgálatokon sem??vagy más mindened megvan?
Szűcs doki nagyon jó én is hozzá járok Koncz tanárur kedves türelmes de rengetteg betege van,Zeke doktor ő neki is rengeteg betege van és elég fancsali hunora...néha be tud szólni.de nagyon jó orvos...Arra készülj fel,hogy a lelkedet nem fogják ápolni sajnos kicsit futószalagós a dolog de nagyon jó orvosok ha kérdezel válaszolnak ,elmondják ha nem kérdezel nem mondanak:)))
Davider! Köszönöm szépen!! Elég érdekes mert az összesen egy konzin voltam Szűcs dokinál, és azt mondta hogy akkor indul a lombik. Ekkor kérdeztem: "és akkor Ön végzi:" Válasz: ha szeretném igen, de választhatok mást is. Hát majd holnap kiderül
Van egy forum ami a BMC be jároknak :)
hát igen remélem. Megmondom őszintén még nem talákoztam azzal a fórummal...
A BMC-be járunk.
na azért az öregasszony erős túlzás:-DD
Akkor már jó helyen vagytok!
Úgy tudom van egy ilyen fórum, ahol alacson AMH-sok vannak.
És hova jártok egyébként?
De jóó! annyira örülök a boldogságodnak!Nagyon megérdemlitek a sok küzdelem után ezt a kis csodát! kívánok boldog babavárást!
Nem bizony:) öregasszony vagyok már:) október 13-án lesz a fiam 14.éves.
Sziasztok!
Én még nem írtam ebbe a fórumba, de szeretnék csatlakozni hozzátok. Most készülünk az első lombikra és holnap kell mennem uh-ra és a receptekért. Bízom benne, hogy sikerül mert már másfél éve próbálkozunk. És bár csak 25 éves vagyok az AMH értékem 1,3 lett... :( Van valaki akinek hasonló lett az eredménye és babás lett?
Napzuhany nagyon örülök nektek:)
Jaj de jó,nagyon örülök a jó híreknek.Mi majdnem fej-fej mellett haladunk.Én ma léptem a 14.hétbe.
Mekkora a baba méretei?
Nagyon örülök! Várjuk a további jó híreket. :)
További ajánlott fórumok: