2012. január: indul a lombik (beszélgetés)
Csak benéztem sokat pihenek...:)
De micsoda öröm végre!!!! Napzuhany, Nyufika szorítok Nektek!!!! Minden rendben lesz!!! De jóóóóóóóóóóóóó megérkeztek az első pocaklakók!!! :))) Reméljük minél többen követünk benneteket!
Hurrá-hurrá-hurrá!
Lehet, hogy ez valakinek alacsony :) de mi ennek is nagyon örülünk!
Sok pihi, nyugi, pozitív gondolatok és BOLDOGSÁG!!!
Köszi....
10. napon vagyok és 5 napos blaszo babyket kaptam vissza.
Köszönöm lányok:)))
Én is remélem minden rendben lesz....
Napzuhany szorítok érted is ,hogy minden rendben legyen.
Szavből gratulálok neked!
Reméljük végre elindult a pozitív hullám!! :D
Ez szuper hír!!!:))
Gratulálok!!!
Csak elindul végre a pozitív hullám!:))
jaj de jó, még egy reménysugár!:)Látjátok, azért vannak sikerek is!!:)
Én is telcsiztem, 8 emrikénk lett, ebből valószínű fagyóra is marad, úgyhogy hétfőn akció.:)
Sziasztok Lányok!!
Jó híreket kaptam:))))
Emelkedett a hcg 77, 5. . . . ez mindenképpen bizakodásra ad okot. Azt mondta az Évike 100 nak jobban örűltek volna, de ez mindenkinél más és más.
Progreszteron szintem kicsit alacsony, délben is lesz plusz 2 utro. Szerdán ujabb hcg kontroll. .
Tehát bízakodunk és még csendesen örülünk:)))))
Ez lehet a beágyzódás jele!
Azért vigyázz Magadra és pihenj sokat, ha már megkapaszkodott a babócád, akkor majd tarthatsz nagytakarítást is...
Néhány napig érezni fogod...
DE hétfőn már úgyis fontosabb dolgod lesz :))))))))
Húúú, az nagyon klassz HCG szint!
Nekem anno a 211-re azt mondta a doki bácsim, hogy "nagyon terhes vagyok" :))))))
Nagoyn szorítok és írj a fejleményekről minden nap!
Inni iszok sokat....hát fehérjét eszem, de nem mániákusan......
Amúgy ne aggódj, biztosan enyhülni fog a fájdalom hétfőig!
Nekem is úgy volt, hogy az egyik nap nem fájt vészesen, a másik nap pedig igencsak....de aztán sokkal jobb lett...úgyhogy ne aggódj...lényeg, hogy te is igyál, igyál, nekem az segített!!!
Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen....és csak egy kis vigasz........mármint nézd a vigasz oldalát az én történetemben....csak röviden!
Annó én is véreztem kismanókámmal 10 héten keresztül...egy hematóma (nem tudom hogy kell pontosan írni) miatt volt a vérzés, de rá 9 hónapra egy életerős kis elevenség jött a világra!!
Úgyhogy tartsd be az utasítást...fekvés, fekvés, fekvés!!!!!!!!!!!!!!!
Hát ma van a transzfer utáni 3. napom!
ma már lényegesen többet voltm fenn! Azaz nem ágyban feküdtem...hanem néha idecsüccsentem....pakolásztam is ma egy kicsit, mert a lakás kezdett űberbrutálul kinézni, úgyhogy volt egy órás tedd ide, tedd oda pakolgatásom, járkálgatok, mert már egyszerűen nem tudok feküdni....nem fáj a fekvés miatt semmi, úgyhogy nem azért, hanem úgy alapból...minden más csalogat, kivéve az ágyikó! Na mondjuk manókám is itt sertepertél körülöttem!!! :)
Amúgy fáj-e valamim? Érzek-e valamit??
Feszítget a pocakom, néha mintha mensi szerű görcsöket éreznék.....és ma volt egy jelentős történésem!!
Úgy belenyilalt a méhembe, hogy rendesen nekigörnyedtem....még meg is ilyedtem hirtelen, hogy talán sokat voltam talpon ma????
ez egy jó ideig így volt...kb 15 percig....azóta csak feszengés!!!!
Nem tudom....
És te hogy vagy????
3 napos transzfer:
1 nappal a transzfer utan. . . a pre-embrio novekszik es fejlodik
2ntu. . . a pre-embrio blasztocitava alakul at
3ntu. . . a blasztocita kiszabadul a burkabol
4ntu. . . a blasztocita a nyalkahartyahoz cuppan
5ntu. . . a beagyazodas elkezdodik, a blasztocita elkezdi beasni magat a nyalkahartyaba
6ntu. . . folytatodik a beagyazodas
7ntu. . . a blasztocita teljesen beagyazodott es kulon van mar placenta sejtje es embrio sejtje
8ntu. . . a placenta sejtjei elkezdik a veraramba kuldeni a hcg-t
9ntu. . . meg tobb hcg valasztodik ki az embrio fejlodesevel
10ntu. . . meg tobb hcg valasztodik ki az embrio fejlodesevel
11ntu. . . a hcg szint mar eleg magas ahhoz, hogy a vizeletbol megallapithato legyen a terhesseg
5 napos (blaszto) transzfer
1ntu. . . ezen a napon szabadul ki a blasztocita burkabol
2ntu. . . a blasztocita hozza cuppan a nyalkahartyahoz
3ntu. . . a beagyazodas megkezdodik a blaszto elkezdi beasni magat
4ntu. . . a beagyazodas folytatodik, a blaszto egyre melyebbre assa magat
5ntu. . . befejezodik a beagyazodasi szakasz kulon sejtjei vannak a placentanak es aembrionak
6ntu. . . a placenta sejtek megkezdik a hcg kivalasztast a veraramba
7ntu. . . meg tobb hcg termelodik az embrio fejlodesevel
8ntu. . . . hcg termelodes folytatodik
9ntu. . . a hcg szint mar eleg magas, ahhoz, hogy a vezeletbol megallapithato legyen a terhesseg