Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2012. január: indul a lombik fórum

2012. január: indul a lombik (beszélgetés)

1744. bbogus
2012. márc. 2. 21:37
Bcicus,2 sejtecskéről valami hír?
1743. Cipike75
2012. márc. 2. 20:58
Jó éjt lányok!!
1742. Mayke (válaszként erre: 1741. - Nikica1983)
2012. márc. 2. 20:56
Neked is!!! :)
2012. márc. 2. 20:56
Jó éjt ,Csajszik!
1740. szandianya (válaszként erre: 1739. - Cipike75)
2012. márc. 2. 20:46

Na hát gondolhatod, hoyg én sem....munka, na meg egy kis rosszcsont mellett nem ezen agyalok én sem egész nap....csak ha leülök ide a gép elé!!!!

Úgyhogy mára be is fejeztem, megyek tespedni, tévézni, aztán mesélni, majd tentizni.....holnap megyek vizsgázni.....Úgyhogy kipihentnek kell lennem!!

Jó éjt neked, és mindenkinek aki erre jár!!! :)

1739. Cipike75 (válaszként erre: 1738. - Szandianya)
2012. márc. 2. 20:22
Ez természetes!!! Én is izgulok , hogy csütörtökön minden rendben legyen....de nem ezen gondolkodom egész nap. Azért jó lesz túllenni a csütörtökön.
1738. szandianya (válaszként erre: 1736. - Cipike75)
2012. márc. 2. 20:16

Hát akkor csak bizakodni tudok, hogy engem kerüljön el....szertném ha ez a terhességem a lehető legsimábban menne, minden akadály nélkül!!!

Talán emiatt is vagyok nagyon izgatott, kíváncsi a hétfői UH-ra!!!

1737. Cipike75
2012. márc. 2. 20:16
DE nyilván nem minden sok tüszősnél fordul elő ilyesmi. Igazából 1-2 %-ot írnak csak a statisztikák.Aztán lehet olyan is, akinek kevesebb tüszőszámnál is előjön.....
1736. Cipike75 (válaszként erre: 1734. - Szandianya)
2012. márc. 2. 20:12
Gondoltam rád, sokszor, hogy talán téged elkerül, hiszen jóval több tüsződ volt, mint nekem.A dokik szerint ez az első trimeszterben bármikor fellobbanhat.Sőt, nálam is még bármikor vissza térhet. Ezt a prof is mondta, mielőtt eljöttem a kórházból.Sajna nem olyan, mint a bárányhimlő, hogy egyszer túl vagyok rajta, és többet már nem lesz ilyen.....Még lehet.....de nagyon reménykedem, hogy már megszokta a szervezetem a sok hormont, és már elkerül. Lehet, hogy nálad egyáltalán nem fog előjönni ilyesmi. Pár nap alatt elég rossz állapotba lehet kerülni, ezért nagyon fontos a sok folyadék, mert az érpályából kerül be a víz a hasüregbe, és azt a vizet pótolni kell, mert nagy lesz a trombózis veszélye. A fehérje meg azért kell, mert megköti az érpályán belül a vizet, és kevesebb áramlik ki a hasüregbe.Vagy nem engedi kiáramolni.Ezért kaptam fehérje infúziót több napon keresztül.
2012. márc. 2. 20:03
Gondoltam erre rákérdezek hétfőn a dokitól, de kíváncsiságból, hátha te is tudod, megkérdezem tőled!
1734. szandianya (válaszként erre: 1733. - Cipike75)
2012. márc. 2. 20:02

Cipike!

lenne egy kérdésem....szerinted ha nekem eddig nem voltak olyan hiperstimus "következményeim" mint neked, akkor már elvileg nem is lehet???

Tudod nekem is sok....jobbanmondva rengeteg tüszőt szívtak le.....vagy még lehet akár én is számíthatok olyasmire, mint amin te keresztülmentél???

1733. Cipike75 (válaszként erre: 1732. - Cipike75)
2012. márc. 2. 19:36
:)Vagyis a kajának ennyi jelentősége van:))))Bocsi:)
1732. Cipike75 (válaszként erre: 1727. - Nikica1983)
2012. márc. 2. 19:35
A kaja az tök mindegy, annak nincsen jelentősége....Eleve meg kéne inni naponta 2-3 l folyadékot,az nem árt. de mivel sok tüsződ van,ezért a fehérje fogyasztás nagyon fontos lesz a leszívás után, és a beülti után is. Javaslom, hogy vegyél body boltban 100% aminót, az a napi fehérje szükséglet 45 %-át biztosítja, a mellé még egyél sok tejterméket, túrót, tojást,húsféléket, mert a hiperstimu a leszívás után is jelentkezhet a tüszőrepi hatására.
2012. márc. 2. 19:33
Nagyon szépen köszönöm!!! :)Biztosan lesz még kérdésem :)
1730. szandianya (válaszként erre: 1729. - Nikica1983)
2012. márc. 2. 19:26

Ugyan nincs mit....és bármi kérdésed van....tedd csak fel bátran!!!

Nagyon sok sikert kívánok neked is, drukkolok, hogy sikerüljön!!! ;)

1729. Nikica1983 (válaszként erre: 1728. - Szandianya)
2012. márc. 2. 19:09

Hát,ma bizti nincs szex,mert egyedül vok :)

Dehát akkor nincs szex és kész.

Igen , a folyadékot mondták a többiek is,hogy jó sokat igyak.Köszi,szandianya :)

1728. szandianya (válaszként erre: 1727. - Nikica1983)
2012. márc. 2. 19:03

Hát szex az nuku most!!! Ha azt akarjátok, hoyg tökéletes katonák legyenek, akkor ne szexeljetek már holnap sem!!!! Vasárnap meg aztán pláne!!! Sőt bevallom én már ma sem tenném!!!!

Max 5 de minimum 3 napos megtartóztatás kell!!!!

Hgy mit egyél???

Én pl kérdeztem a dokim, hogy akkor most egyek több fehérjét??? Vagy mit??? Mire a válasza az volt, hogy nem kell ebbe belehülyülni....és nem is tettem így!!! Ugyanúgy ettem, mint eddig.....amire nagyon odafigyeltem az a megfelelő folyadékfogyasztás!!!! Az nagyon fontos!!!

2012. márc. 2. 18:14

Köszi a válaszokat lányok.És még olyat hadd kérdezzek,hogy kaja téren vigyázzak valamire?Úgy értem,tudok segíteni a piciknek valamivel,ha odafigyelek?Ezt jó hülyén fogalmaztam meg.

No szex?A párom ki fog akadni.Holnap megszexeltünk volna,meg vasárnap...de akkor inkább ne?

1726. szandianya (válaszként erre: 1723. - Nikica1983)
2012. márc. 2. 18:01

Szia!

Én 5 naposakat kaptam vissza....aznap még végig feküdtem, másnap délután már fel-feláltam ezért-azért, harmadik nap pedig már lényegesen többet voltam talpon, de semmi emelgetés, semmi pakolászás.....azaz pl aznap kicsit összepakoltam a gyerek szobájába, mert már nem bírtam magammal, annyira fájt a derekam a sok fekvéstől!!!

Szerintem ez egyénfüggő......

De mindenképp pihenj annyit amennyit csak bírsz!!!!!

És nagyon sok sikert kívánok neked!!! :)))

Nekem ez a "fajta" pihenés is meghozta a várvavárt eredményt!! :)

1725. Cipike75 (válaszként erre: 1723. - Nikica1983)
2012. márc. 2. 17:48
Nagyon szép eredmény!!!!:) A leszívás után biztosan fájni fog picit a pocid, elég sok is a tüsződ, 1-2 napot pihenhetsz nyugodtan!Szex no, 3 nappal a leszívás előtt:)))Beülti után az első héten fokozottan vigyázz magadra! Ha 2-3 naposakat kapsz vissza, akkor mindenképpen, mert ők kicsit később kezdik el a beágyazódást. Ha 5 naposak lesznek, akkor 5 napot mindenképpen.Fekvés, félig ülő helyzet.De oda ülhetsz a gép elé:))) Annyi mozgás kell:)
1724. Mayke (válaszként erre: 1723. - Nikica1983)
2012. márc. 2. 17:38

Szia! Még egyszer gratula a sok tüszőcskéhez!! :)

Leszívás után is pihenést ajánlanak, de transzfer után nekem 3 nap szigorú fekvést mondott a doktorbácsi utána szép lassan visszaállni a rendes kerékvágásba. :)

Ami biztos, h ülőfürdő az szigorúan TILOS!

Visszakapni, szerintem 5. nap fogod visszakapni mert elég sok tüsződ lesz. (ha szombaton csinálják nálatok) :) de különben 3-5 napig bármikor a biológus majd megmondja. :)

2012. márc. 2. 17:25

Csajok!Ma voltam a dokinál.9-9 tüsző,18-asok többségében.Hétfőn leszívás.Tanácsok???

Meg beülti után meddig feküdjek?Az azt jelenti,h a gép elé sem ülhetek? :(

Minden tanács jól jön.Semmit sem tudok.

Izgulok :)

Jah!Kb.vajon mikor kapom vissza a kicsikéimet?

1722. bbogus
2012. márc. 2. 16:57
Bcicus,nem tudom,ilyen esetbe jár-e utiköltség,mert elméletileg a legközelebbihez adható.De én Pécsen látom,van a csajoknál a pultnál tömb,szóval szerintem ők is adnak.Punkciónál tuti adnak.
1721. bbogus (válaszként erre: 1717. - Clover7)
2012. márc. 2. 16:55
12.nap visszamegyek Uh-ra,megnézzük,van-e peteérésem.Akkor talán tudok beszélni orvossal is,úgy,hogy lesz rám ideje.Utána minden kiderül.Van pár dolog,amin még agyalok,mit is kellene tennem.Nekem az anti TPO szintem rossz,de nem tudjk,mit kellene vele tenni.Most endokrinológust kersek,a harmadikat,hátha megmondja a tutit.
1720. Avike1 (válaszként erre: 1703. - Napzuhany)
2012. márc. 2. 16:30
Szia drága!Nagyon köszönöm a jelet,és a bíztatást!Jól esik mindíg ha érzi az ember a törődést:)Most olvaslak,hogy nem nő megfelelően?Nem értem ezt olyan szép a HCG eredményed!Annyira örömmel olvastam a sikeredet!Bízom nagyon,hogy csak ilyeszteget az a babó,és minden ok vele!Minden jót kívánok!Puszik.
1719. Avike1
2012. márc. 2. 16:27
Ma voltunk kontrollon,9.nap.13 sejt10-16,5mm kapok még gonal-f,cetrotide,luveris,és végül vasárnap este ovitrelle,és kedden lesz a punktio.Nagyon várom,ami tünetem van,az nem zavar,mert tudom,hogy a leendő babáimért fáj,feszít!Boga dr,nagyon jó fej,és nagyon bízom a szaktudásában!Minden jót kívánok csajókák!
1718. Avike1
2012. márc. 2. 16:23
Sziasztok Kitartás csajok akinek problémás az élete!Szerintem is sokat számít,sőt nagyon sokat a pozitív hozzáállás!Természetes úton is úgy jön össze a baba,ha mindkét fél akarja,illetve vannak esetek,amikor nem,de nekünk lombikosoknak duplán kell akarni a sikert különben tényleg semmi nem fog jól működni.Igen mindannyian voltunk csalódottak már,de soha-soha nem szabad feladni!Hiszem,hogy mindennek meg van a miértje!puszik és szép hétvégét mindenkinek!
1717. clover7 (válaszként erre: 1714. - Bbogus)
2012. márc. 2. 15:14

ma már én is dolgozom,és a fojtatásra gondolok.Most valahogy könnyebben túl tettem magam,mint az előzőkön.Nyilván megedződtem,vagy csak a jó idő teszi?

Te mikor is kezdesz?Szedsz előtte valamit?

1716. heni
2012. márc. 2. 15:09
mayke meglátjuk, de már ne sokat várat magára, kiderül...
1715. Bcicus (válaszként erre: 1705. - Clover7)
2012. márc. 2. 15:05
És ez mindenkinek jár. Én Bp-ről Pécsre járok kocsival pl.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook