2012 február - indul a babaprojekt :) (beszélgetés)
A Norculot 27 napra meghozta a mensim :)
Niki, kérlek ápr. 9-re írd át a nem vártat :)
Nekem a dokim azt mondja,legideálisabb időpont tesztelésre a mens elmaradása után 8 nappal.De van aki már előtte is tesztel.
Szerintem egy 10es már biztos mutat valamit:)
Hmmm... Kipróbálom ezt a teakeveréket, aztán meglátjuk.
Köszi mindenkinek csajok!
Nagyon hiszek a füvek erejében:)Nekem két nap alatt csodát műveltek!!!
Beszerzem az írásod alapján mi nekem hiányzik:)
Erről még annyit, hogy barátnőmék 7 éve próbálkoznak a babával! 2x voltak inszemen, átfújták a petevezetékét... semmi. 3 éve mondom neki ezt a tea-kapsula kombót, mire januárban mondtam neki, hogy én el fogom ezt kezdeni, és csináljuk együtt. Elkezdte inni januárban, febr. megjött neki. itta tovább, mert érzett vmi pozitív hatást a menzeszére. És most március 10-én tesztelt egy pozitívat!!!!! Én olyan, de olyan boldog vagyok!! Le is zsúrtam, hogy tessék,és 3 évig kellett nekem győzködni!!!
Úgyhogy csajok hajrá!!!! Én köv hónaptól kezdem, nekem áprilisba fog megfoganni a babám, vagy májusban!!!!! Mert igenis úgy lesz!!!! :D
Sziasztok!
Remélem ez a hónap a miénk lesz:)
Tegnap voltam UH-n.Pénteken megrepedt a cysta,"gyönyörűen tisztul,szerdai 50mm helyett tegnap már csak 12mm volt,intenzíven mensizek most a fene bánja,de legalább eltünik.
Remélem ez a hónap már tuti lesz.
Jövőhónapban költözködök,májusban vizsgázok,lakást újítok,júniusban visszaköltözök meg elballagtatom a kissebbik fiam 8.ból.Júliusban pedig a hugom esküvőjére megyek váhááááááááá izgalmas hónapok:)
Fogamzás teakeverék"
- barátcserje (kihagyható, ha tabletta formában szedjük)
- citromfű (jóízű)
- kamillavirág (gyulladáscsökkentő)
- körömvirág (gyulladáscsökkentő) egyenlő arányban elkeverve
- kiegészíthető ánizzsal, orbáncfűvel (mindkettő jótékony hatással van a női szervekre)
- cickafarkfű (1. )
- palástfű (2. )
Elkészítés: Mérj ki minden teafűből azonos mennyiséget, mondjuk 30 teáskanálnyit egy mély tálba. A cickafarkfű és a palástfű kivételével keverd jó alaposan össze a teafüveket. Oszd két részre. Az egyik részt a cickafarkkal (ezt kell a ciklus első felében inni), a másikat a palástfűvel (ciklus második felében) keverd össze. Reggelente forrázz le 3dl vízzel 2-3 teáskanálnyi keveréket. 8-10 percig hagyd állni, majd esetleg kevés mézzel ízesítve fogyaszd. Jó tudni, hogy a cukor és a citrom befolyásolják a gyógynövények hatását, így lehetőség szerint érdemes ízesítés nélkül inni.
Alkalmazás: reggelente 1-1 csészével kell inni a ciklus első felében (tehát a menstruáció első napjától kb. 2 hétig), a cickafarkasat, a peteérés után igyuk a palástfüveset.
sziasztok!
Nekem továbbra is elég kevéske időm van. Plusz eléggé ramaty állapotban vagyok. Már csak egy hét és kiderül sikerül-e a baba.
Tündi sajnálom hogy megjött.
Szorítok hogy a következő hónap a tiéd legyen. :))
Fel a fejjel!!
Amúgy tényleg menj el dokihoz.
Viszont legközelebb inkább várd meg a menszid napját és csak utána tesztelj.
Az talán nem akkora törés hogy megjött mint az hogy elment a baba. :((
Sajnálom :(
Ez most szemétség volt, akármi is legyen a a felelőse!
Most kéne jól megverni a szomszédot! Csak úgy!
A 24 nap nagyon kevés, ki kell tolni, mert ebből továbbra is baj lehet!!!
Fel a fejjel!
:XXXXX
:((((
Menj el dokihoz!
:(((
Sajnálom:(((
Nincs erre valami orvosság/homeopátiás szer, hogy kitolja a ciklusodat, növelve az esélyeket?
(Nem lehet , hogy ilyenkor marad a baba? Van aki végig menstruálja a várandósságát...)
A jó hír viszont, hogy az ebben a hónapban fogant csöppséget a Jézuska fogja hozni! Elég jó kari ajándék lesz! :))
Ettől féltem egyébként...
Szóval múltkor olvasgattam, és több helyen írták, ha nagyon rövidre kitolódik a ciklus, b*sszus nekem 24 napos!, szóval hiába tapad meg a baba, még nem erősen ágyazódik be eddigre, és a méh ezeken a napokon "dolgozik", és ez okozhat leválást.
Csak tudnám mitől rövidült meg ennyire, tuti az ikrek kavartak be, mert előtte 28-30 napos volt... :(
De. :(((
De nem is érdekel már a dolog, olyan mérges vagyok. :(