2012 február - indul a babaprojekt :) (beszélgetés)
Nekem Niki légyszi írd át a táblázatba a próbálkozás kezdete 03.01. A következő mensi: 03.28.
Nem tudom, hogy sikerült-e. Már volt ovum pont 15-én, s szerencsésen együtt is tudtunk lenni. Utána lévő két napban olyan rosszul voltam, hogy el sem tudom mondani. Sógornőm azt mondta biztosan attól, hogy most ágyazódik be a baba. Remélem igaza lesz :-))))
Sziasztok, jó pár napja nem jártam erre.. de hát hosszú hétvégevolt :)
Ma reggel voltam dokinál, szívhang még nem volt, de szabályos petezsák, szabályos szikhólyag az volt, ill mutatott egy kis fehér pöttyöcskét, ami a baba :)) Kb 5,5 hétnél tartok, uh 2 hét múlva megyek vissza. Ja és terhesvitaminról annyit, h én a Gravidát akartam elkezdeni, de gondoltam megvárom és megkérdezem. Jól tettem, mert azt mondta, "higgye el hölgyem, a Femibion a legjobb, ez az egyetlen ami nem növeli meg a baba súlyát/méretét.
Nem mindenkinek jön be, sokaknak okozott csalódást.
Mikor terhes voltam, már a 6-7. DPO-n erősebb volt a jósteszten a teszt csík a kontrollnál.
Mikor nem vártam babát a 13. DPO-n egyforma volt a két csík teljesen, másnapra megjött.
Megnyugtatatok lányok! 7. napnál tartok, viszont akkor várok még 2-3 napot, veszek ovu tesztet és hajrá :)))
Edyna, egy próbát megér a jósteszt, de azért nem élném bele magam teljesen (dehogynem :))
:)
Én tegnap csináltam ovu-tesztet (tegnapelőtt múlt el - 4 napra), de még meg se jelent a második csík, nemhogy erős lett volna!
Ma kihagyom a tesztet, majd holnap, vagy holnapután...
Hogy vagytok csajok? :)
Én most mintha mindkét oldalt kezdeném érezni az ovut, lehet a cickafark miatt?
Sziasztok!
Sajna nekem nem jött össze ez a hónap.
Niki átírnád április 13-ra a nem várt időpontját.
A barátnőm jót kacagott, amikor a blogomon olvasta, hogy milyennek betéteket bírok elviselni s milyenektöl vagyok Julian király :))
Eddig a tamponokat bírtam, ma valahogy tamponcsere utàn majd' megőrültem :(
Nem mindenkinek jön be az ovu teszt jóstesztként, de nekem annó már a 7-8. dpo-n erősebb volt a teszt csík a kontrollnál mikor babás voltam. :)
De legutóbb, meg nem voltam babás (február elején), és a 13. dpo-n egyforma volt a két csík, másnap megjött.
Jó reggelt!
Mivel van még pár ovutesztem, így reggel csináltam első pisiből. A 2. csík halványan ott van. 12.DPO. Ez jelent valamit?
Én októberi babát nem szerettem volna, a mérleg horoszkóp miatt.
Innentől kezdve mindegy... :)
Egyedül a januári babával békélnék meg nehezen, de nem horoszkóp miatt, úgy hogy nagyon örülnék a decemberinek. :)
Megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok "elvetemült":)))
Nálam a lényeg a nyári baba, de már kezdem feladni, mert annyit nem akarok várni :((( én örülnék skorpiónak, életre való kölök lenne:)))
A kostól és a bikától kíméljen meg a sors :) Ha most sikerülne, akkor elvileg nyilas lenne, amit meg kifejezetten szeretek :) csak utálják a meleget :(
Zabalnivaloak :)
mi atjottunk Dublinba Szent Patrik napozni, persze.rajta vagyunk az ugyon, hogy ir mano legyen a baba :)
olyan rossz egyebkent, mindenki kerdezgeti hogy mikor jon mar a baba....:/ de legalabb mar egy csomoan drukkolnak nekunk :)