2012 február - indul a babaprojekt :) (beszélgetés)
Elmaradt mensi,számtalan pozi teszt.Még ma doki után is vettem egy digit úgy beidegelt 2-3 hetesnek írta.
Hüvi uh volt.
Várok a holnapi hcg re.
Én akkor a Kalocsai kórház egy mellék ágán voltam,de ingyen.Persze,azóta változhattak ott is a dolgok.Amúgy a Dunaújvárosi kórházba jártam,a nőgyógyászom,aki az osztályvezető is egyben,szólt,hogy náluk kórházon belül 9-12000 ft a teszt.Elmondta azt is,hogy Kalocsán viszont ingyenes.
Így mentem oda.
nekem azt mondta a dokim hogy ez már sehol sincs ingyen
mert a forgalmazási jogát megvette valami cég...
Sziasztok.Olvastam pár bejegyzést,azokra reagálnék.
Előre bocsájtom,nekem egy 18 hónapos fiam van.Lányok,nem tudom ki milyen alkat,én telt vagyok.Olvastam az elöbb,hogy volt az egyikötök uh-on és nem látszódott semmi.Én 2010.februárjában vettem észre,hogy nem jött meg a vérzésem.Mivel már régóta próbálkoztunk a párommal,eszembe nem jutott,hogy esetleg akkor teherbe estem.Nem is szóltam senkinek.Megvártam a márciust,semmi.Akkor elmondtam a páromnak,vettünk is tesztet,elsőre +.Örültünk,mint az állat.Hívtam a nőgyógyászom,márc.23-ra volt időpontom.Megvizsgált,közölte,hogy tényleg terhes vagyok,de mivel alhasban erős vagyok,a hasi uh nem mutatott szinte semmit,csak egy pici foltot.Másnap hüvelyi uh,ami tökéletesen mutatta,hogy ott bizony baba van!!!!!Akkor már 6-7 hetes lehettem,de csak éppen látszódott.Amit ebből ki akarok hozni,hogy nem szabad megijedni,ha elmaradt a vérzés,a nőgyógyász megvizsgál,hüvely uh,tuti a dolog!!!!!!
Ha esetleg van kérdésetek,nyugodtan írjatok,amint tudok válaszolok. Heléna
érdekes egy ötlet.
a tesztet megvette valami magáncég, ezért ugye nem ingyenes. a legolcsóbb (a kombinált) az 9000, de van 25 ezerért is.
én túl vagyok a kombinált teszten
semmi extra, csak egy egy kémcsöves vérvétel az egész, ami nem azt mondja meg, hogy IGEN, vagy NEM lesz az eredmény, hanem hogy 1:100 az esélye annak, hogy igen, vagy nem.
Ez egy olyan vizsgálat, ami nem tud tuti biztos egzakt választ adni.
Ami kell hozzá, az egy 12 hetes UH lelet, illetve egy befizetett csekk.
A 12 és 14 hét körül kell elvégezni. Az eredmény 2-3 hét lehet.
Sziasztok!
Én 25 éves első babát váró kismami vagyok. Februárban estem teherbe, most kb 10 hetes lehetek.
Esetleg megy közületek bárki kombinált tesztet csináltatni, vagy majd tervezitek ha aktuális lesz?
Én május elején megyek, de addigra már majdnem 14 hetes leszek. Persze a dokim szerint nem(szerinte az első uh mindenkit előrébb saccol, ezért ő levont belőle 1 hetet). De nekem pontos volt a ciklusom. szerintetek így is lehet pontos eredményt kapni vagy eleve rossz hírre számítsak majd?
Jaj tudom én,csak akkor is!
Kérdezem az orvos:Ha nem látszik mi lehet?
- korai még és azért nem látja
-vagy elhalt
-v méhen kívüli
Mondom neki,nem kellene véreznem vagy valami?
Nem feltétlen.Milyen válasz ez?
Milyen teszt?
Minden terhes tesztem pozitív,fel is raktam a galériába.
HCG-t néz most az orvos,holnap lesz eredmény.
nekem sem volt pecsételés, nyugi. és mi van ha tényleg 2-3 hétnél jársz?
ne idegeld Magad!!!
lehet hogy még nem mutatja a teszt
egy méhen kívüli terhességnek pedig komoly tünetei vannak (állítólag) szóval erre ne is gondolj... :)
Persze jó lenne nem idegeskedni,de nem olyan könnyű(
Ráadásul vizsgahetem van:(
Doki is 70km re van tőlem,holnap mehetek megint az HCG eredményért.
Ráadásul én nemtom miért ver az ég engem, forgalom kellős közepén leállt az autóm és sehova tovább:(
Nem voltam kellően ideges,hogy mi van a babómmal,még ez a szar kocsi is(BMW).
Úgy húzott haza a sógorom.
Ráadásul a hugom is terhes,és az meg azt mondja hát őneki már látszott uh mensi után egy héttel.Na ez is felidegelt.Pedig napra pontosan tudom szinte mikor volt pém.Ha azt nézem még csak 3hetes ha lehet.Szét b az ideg.
Éjjel felébredek úgy fájnak a cickóim,érzékeny.Semmi pecsételés nem volt,sem vérzés ahogy mások írni szokták.Hát én nem értem.
Holnapra kíváncsi vagyok
Ezért vettem Cler Bluet is,hogy valami számot lássak már 2-3 hetet írt.