2012 február - indul a babaprojekt :) (beszélgetés)
sziasztok!
Én a jöv.héten megkapom levélben az ovuteszteket, már alig várom, hogy elkezdhessem.
Elvileg holnaptól már nem lesz mensi, de az a helyzet, meg furcsa is, hogy nagyon kevés volt ebben a pár napban...
Lehet nem ártana azért megnézni, nincs e más a dologban:)
majd jelentekezem, talán egy-két ovu tesztes képpel-de az még kicsit talán arrébb van..
Addíg is vároma tapasztalatokat.
Igen minden ok:)
Na akkor hajrá majd azért rakhatnál fel képet a pozi ovu tesztröL:)
Sziasztok, csutortokon voltam 12 hetes uh-on, minden rendben van: CRL 59,80 NT 1,9 GA 12w4d.
A kisszive 164-et dobban percenkent. Alig tudtuk felebreszteni, olyan edes volt ahogy nyujtozkodott. . . Marc. 1-en megyek ismet, amugy most levettek a vert a kombinalt szuresre, 2 het mulva eredmeny lesz.
ismerős:))
Sajnos ahogy hallom az első időkben az édesség gondolatát is elfelejtik de majd szerintem a vágy később visszajöhet:)
Hát igen:))
Csak akkor semmi sem finom:(Minden fujj
Én hetekig csak zsömlén meg finom házi májasom szalonnán éltem csak azt tudtam megenni:)
Hát igen:)
Szerintem csak felfújják ezt a dolgot lehet genetika az egész:)
Én majd a 12.hétig szeretnék terhes vitamint szedni utána meg természetes vitaminokat enni azért akarok szedni vitamint majd mert én mindig rosszul voltam a terhesség alatt és nem tudtam semmi vitamint enni de ha lesz étvágy a természetes vitamin lesz a legjobb majd:)
Hát én majd csak Március körül fogom elkezdeni addig pihi mert 2 hónapja volt a műtétem ez volt a 4 ik missed abortuszom:(
Én femibiont szedtem most is azt fogok de elevittel kezdek majd egy kedved ismerős ajánlására:)Én a femibiontól nem voltam rosszul csak jót tudok mondani elevitet nem próbáltam még
Én is használtam ovu tesztet és a második hónapban sikerült a terhesség csak jót tudok róla mondani:))
De ha veszel netről rendelj mert ott olcsóbb 100.- / db a gyógyszertárban drogériákban akár 400-500.- is lehet:((
Sziasztok.
Nia üdv köztünk és neked is megy a drukkk:)
Ha megadod az adatokat felveszlek téged is a táblázatba:)A táblázatot megtalálod ahova irsz alatta a ment gomb alatt fórum babáinak táblázata néven:)
Reméljük,pénteken megyek hozzá....
Akkor azt hiszem elkezdjük a babaprojektet élesbe. Háha csoda történik! :)
Kitartást mindenkinek!