2012 február - indul a babaprojekt :) (beszélgetés)
ja és kihagytam :D hogy utána persze eszembe jut, hogy mással is van ez így, de ez olyan szívás :(
Na de megy a drukk mindenkinek! Jövő héten február :P
Nekem azt mondta 2 doki is, hogy nem kell várni ha abbahagyod a tabit, egyből lehet próbálkozni, semmi baja nem lesz a babának, sőt az egyik doki szerint nagyobb is az esélye a teherbeesésnek az első 1-2 tabimentes hónapban. Persze csak ha van a peteérésed ami nekem ugye nincs :'D
Néha annyira kiakadok amúgy, hogy miért pont velem történik ez hogy 3 hónap alatt még egy csepp vért sem tudtam produkálni, nemhogy peteérést...:(
Nem tudom....
Akkor szerintetek nyugodtan vágjunk bele a lecsóba?:)
Hát nem tudom....a doki azt javasolta,hogy azért egy teljes ciklust várjunk meg mielőtt próbálkoznánk. De mivel még nem jött meg azóta,így nem volt még teljes ciklus.:S
Szerinted/szerintetek nyugodtan lehetne?
Folsavból mennyit érdemes szedni naponta?
Mitől féltek, hogy nem próbálkoztok?
Nekem doki mondta, hogy próbálkozzunk nyugodtan, mert bármikor lehet hirtelen peteérésem :D de hülyén hangzik...szóval rajta vagyunk az "orbitális orgazmus" témán :D :D :D
Hát mihamarabb menjetek szerintem dokihoz ő majd megmondja miért nem jött meg még. Valószínű nem indult be a peteérés még.
Nekem meg lassan de biztosan megjött. Na akkor marad az eredeti terv, februári babásodás.
Annak ellenére próbálkoztok?
Én nem tudom,hogy merjünk-e. Nekem sem jön meg mióta abbahagytam a fogigátlót,ezért nem merünk még "élesbe" próbálkozni.....
Még mindig semmi, február 12én jár le a 3 hónap, jövő héten hazautazunk pár napra, ha visszajöttem akkor elmegyek dokihoz.
Picit fájdogál a hasam, de nem jön meg mégsem. Igazából azért izgulok, mert fáj...mitől fáj ha nem jön meg? :(
Egyébként dolgozunk az ügyön így is, hááátha :) a remény hal meg utoljára...
Szia!
Kösz jól vagyok.
Megnézem mi a helyzet odalenn, eddig 2 negatív teszt, ma kellett volna megjönnie, olyan érzésem is van hogy megjön, de a t-n végén amit betettem csak egy barna valami volt....de szerintem az mensi előjel-mert már vasárnap óta puffadok, meg olyan érzésem van, mintha folynék...furcsa érzés.Olyan mensi előtti...:(((((
Ja,most olvasok visszafelé,látom már leírtad:)
Mit javasolsz,mit szedjek még?
Hát elkezdtem egyelőre még csak C-citamint szedni.
De sajnos még mindig nem jött meg....
Februárbruárban kell majd mennem a dokihoz,kíváncsi leszek mit mond,ha addig sem jön meg.
Nálatok miujság? Te milyen vitaminokat szedsz?
Sziasztok!
Na megint olvashattam, mert olyan régen nem jártam itt.
Szorítok mindenkinek!!!
Nálunk kicsit csúszik a dolog mert február 3-án szájsebészetre kell mennem, lesz egy kisebb műtétem, de amint rendben van minden indul a program. Egyébként február 7-én kell megjönnie. Szerintem csak utána lesz már babócázás.
Sziasztok Lányok!
Babus, én sem tudnám, hogy mit csináljak, teszteljek vagy sem. Mert hát az eredményt csak a jó isten tudja :S De azért nagyon szorítok!!!
Hát megvagyok köszi:)Munka keresés van de sehol semmi:(
Várom már a tavaszt:)
hát jó neked! :)
Mostanság mizu veled?
Persze megértelek
nekem mindig pozi volt már a esemény után 12 nappal:)
Hú még pár nap addig hogy birod?:)
Én nem bírnám ki:DD