2012. évi közigazgatási alapvizsga tesztkérdéseket vadászom, ki tud segíteni egy bukott nagyinak? (tudásbázis)
Szia!
Köszönöm,sikerült letölteni és valóban a szóköz volt a gond.
Azóta túlestem a vizsgán is!
Szép estét!
A meglepően nagy érdeklődésre való tekintettel regeltem egy rendes tárhelyre és itt állandóan letölthető lesz:
ha van szóköz a linkben ne felejtsétek el kivenni.
Sajnos akárhogy próbálom, nem sikerül letölteni.
"A fájl érvényessége lejárt"
Kérlek próbáld meg feltölteni valamely másik fájl megosztóra. Köszönöm!
Üdv' mindenkinek!
A link jó, megjavult a fileposta. Jópáran kértétek, hogy email-ben szóljak, ha jó a link, vagy küldjem is el.
Ne haragudjatok, de erre nekem sem időm, sem másom ennyi embernek emilezgetni. Mindenki aki ide talált és tudott üzenetet írni, meg tudja maga is nézni, hogy jó-e már a link és maga is le tudja letölteni.
A link már jó, 4 napig még le lehet tölteni.
Sok cseresznét mindenkinek a vizsgához!
Sziasztok!
Aki vizsgázott, annak segítség volt a tesztsor?
Köszi!
Sziaztok!
Azoktól kérnék segítséget, akik szeptemberben vagy októberben voltak konzultáción. Novemberben vizsgázunk, és nem sikerült konzultációra jelentkeznünk. Ha tud valaki prezentációs anyagot, vagy bármilyen konzultációs anyagot kérem segítsen! Köszi-köszi: zekanyj@gmail.com
No problemo :)
szívesen!
Megneztem, ez is jo, meg az altta levo toldacuccotos is.
a Hoxa minden cimbe beletesz egy szokozt, hogy miert azt nem tudom, mert ha pl. a Valasz erre linkre bok valaki, akkor meg mar nincs benne szokoz.
Sziasztok!
Jövő héten megyek én is alapvizsgázni és nagyon megköszönném, ha az én e-mail címemre is tudna valaki tesztkérdéseket küldeni.
sebestyen.nora1988@citromail.hu
Sziaztok!
Megpróbáltam a temmp linkjét, de azt "mondja", hogy lejárt......nem lehet újra rakni, vagy meghosszabbítani? Persze, lehet, hogy szőke vok?
Üdv:Gömbi
További ajánlott fórumok:
- Közigazgatási alapvizsga 2011
- Közigazgatási alapvizsga 2021
- Szociális munka vs. Közigazgatásszervező?
- Mit jelent, ha valaki ellen gyorshajtásért ( 70 helyett 99 km/h ) közigazgatási eljárás indul? Mik lehetnek a következmények?
- Szeretnék egy közigazgatási alapvizsgát letenni, ennek feltétele kell, hogy legyen az, hogy közszolgálati jogviszonyom legyen?
- A 2012. évi közigazgatási alapvizsga kérdéseit leírnátok?