2012 augusztusi babák! (beszélgetés)
Hat jol ki izgultam ertetek. Utolertelek titeket.
Tehat en 31 eves vagyok. 2. terhesseg de elso baba.
Petra jobban vagy?
Jaj de sajnalom hogy nem vettem eszre hogy osszevonodtunk. Az elejen nekem puffadt a hasam es enyhe hanyingerem volt.
Tegnap delutan ota olyan erzesem van mintha fajna a koldokom belulrol. Erez valaki ilyet?
Sziasztok, na voltam a tegnap nőgyógyásznál, 7 hetes terhes vagyok es a baba 6 hetes es 1 napos volt a tegnap. 3, 94 mm es 126-t ver a szivecskeje percenkent.
Ugy orulok . . . :)
Szia! Üdv köztünk;-)
Már egyszer összevonódott az indított fórumod velünk és izgultam pozi lesz-e a teszted, de akkor ezek szerint igen:-)) gratulálok!
Köszi lányok a bíztató szavakat.
Remélem, hétfőn már többet tudok. Addig pedig próbálok nem stresszelni ezen.
Nincs szabály hogy mekkorának kell lennie, fogantatás függő 1-2-3 nap is sokat számíthat. Nekem a kisfiam a 9. héten!! volt 10 mm-es szóval szerintem ne izgulj.
Én most kivárom a 8-9. hetet mert előtte csak izgulnék, hogy mi van és nem szereti annyira ám a baba ha piszkálják...
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni,ha megengeditek. Olvasgatom a fórumot már több napja,de csak az orvosi vizsgálat után akartam írni.
Én másfél hete teszteltem pozitívat,de akkor nagyon halvány volt,a doki ma látott egy 7mm petezsákot. Remélem ez jó érték,szerinte 5 hetes vagyok. Tünetem nincs,picit fáj a mellem,néha érzem a pici görcsöket,de ennyi. Sajnos pco-s vagyok,1,5 év után sikerült.
Szia! Nyugi en meg csak nem is emelygek...semmi tunetem nincs, kalkulator szerint 4 hetes vagyok, de csak egy halvany csikom van. Ahogy olvastam sok nonek semmi tunete sincs, szoval ne aggodj! :)
Drukkolok az uh-ra!:)
Sziasztok!
Remélem nemgond,ha én is csatlakozom?!
Eddig csak olvasgattalak titeket,de még nem mertem regisztrálni.
Sajna én sem vagyok már fiatal.36 éves vagyok.
Már 4 éve próbálkozunk a babával.
Túl egy vetélésen,úgy néz ki,hogy most összejött.
A kalkulátor szerint 6 hetes és 2 napos vagyok.
Ma voltam orvosnál és uh-ra január 2.-ára kaptam időpontot.Szerintetek az normális,hogy csak 2 hétig émelyegtem?
Köszi lányok!
lyukaszokni és isabelle üdv a fórumban és gratula a 2 csíkhoz!!
summernight vmi változás??? Tuti jól láttad azt a halvány második csikokcskát!!!
Sziasztok!
Megvolt tegnap az első vizsgálat és UH. A kistesó 6,6 mm és pulzál már a kicsi szíve. Minden ok, semmi jel nem utal arra, hogy vézés léphetne fel.
7 hetesnek titulált a doki (szerintem csak pénteken leszek az). Legközelebb 12. héten kell mennünk.
Köszönöm szépen :)
Petra: első baba lesz, szerintem ezért is nem merem még elhinni :D
Egyébként kalkulátor szerint augusztus 18án jön :)
Szia!
Üdv köztünk!
Hú lányok én már 3 hete hétfőn teszteltem az első pozitívat:-))) Mennyi idő eltelt!!!
Első baba lesz ugye Isabelle?
Sziasztok! Csatlakozhatok? :)
Én tegnap teszteltem pozitívat, halványan, de úgy néz ki mások szerint is ott van az a csík :)
jó lenne beszélni más friss leendő anyukákkal :)
Nem is tudom még elhinni, hogy tényleg ott van az a baba, semmi komolyabb tünetem sincs.