Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2012 áprilisában születendő babák fórum

2012 áprilisában születendő babák (beszélgetés)

❮❮ ... 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... ❯❯
16261. Kiszkisz (válaszként erre: 16255. - Zupa)
2012. szept. 28. 13:01
nálunk az alvás már egyre kevesebbszer van hason. azt vettem észre, h oldalt jobban és mélyebben tud este. viszont babakosiban pedig séti közben hanyatt szunyókál már:-) de nem is bánom, mert ha hidegebb lesz hason már lehet necces altatni a sok ruciban:-)
16260. Kiszkisz (válaszként erre: 16258. - Zupa)
2012. szept. 28. 12:59

igen, az első pár alkalom rohadt nehéz lesz, de aztán olyan szépen bele fogsz jönni, h alig várod már a következőt! amit meg az edzések után érzel az olyan leírhatatlanul eufórikus:- és kb. a lelked is két kilóval könnyebb lesz:-)

csinálj majd sok elipszist, az télleg majdnem minden kritkius pontot átmozgat:-)

16259. Kiszkisz
2012. szept. 28. 12:55
a pusziszkodásról jut eszembe, h. tegnap este olyan erősen húzott magához a csajszim -miközben csimpaszkodott az arcomba, számba - h. szabályosan fájt:-(:-) teljesen be volt pörögve:-P:-D a fél fülemre meg sztem lassan megsüketülök, mert ez a kis hang amit kiadnak, hasonlítható a vércséhez:-) a cicimbe szopi közben meg úgy belemart, h reggel csak lestem a tükörbe, mi az a két piros folt...kis erőszakos:-)))
16258. zupa (válaszként erre: 16249. - Ursula74)
2012. szept. 28. 12:53
igazad van, menj csak , kell a kikapcs. nekem erre most jó lesz az edzés :) nagyon várom, bár kemény lesz, sok éve nem mozogtam , bele kell majd rázódni :)
16257. zupa (válaszként erre: 16244. - Kiszkisz)
2012. szept. 28. 12:52
Rebeka is kacag arra, ha hirtelen odahajolok az arcához :)
16256. zupa (válaszként erre: 16240. - Racinger)
2012. szept. 28. 12:51
Réka .... Medi nagyon cukin alszik :))))))))))))))))
16255. zupa (válaszként erre: 16237. - Timcsyyyy)
2012. szept. 28. 12:51

na van még 5 percem :)

Breki is csinálja ezt, egy pillanatra beszippantja és cuppan mikor elengedi..mi is puszinak hívjuk :)

Rebeka úgy alszik, mint én és régebben a bátyja is agy..ahogy leteszed csak a fejét fordítja jobbra és balra, amúgy marad hason mozdulatlan, ha már elfordul oldalra majd hanyatt akkor már ébred :)de azért én is majd vékony hálózsákban altatom néha, mert van itthon..és a lábának kényelmesebb, de ahhoz kell takaró :)

16254. zupa
2012. szept. 28. 12:32
rohannom kell..folyt. köv. :)
16253. zupa (válaszként erre: 16236. - Racinger)
2012. szept. 28. 12:32
nyugi, nekem is mostanában kijut a jóból..Bekka is gyakrabban kel, nem sok rendszer van az éjszakában max. kb. , de többnyire mindig más :)..és nálunk is van néha virgoncság, de azt hamar legyűröm :)
16252. zupa (válaszként erre: 16235. - Zsóka85)
2012. szept. 28. 12:31
az igen!!! most dicsekszel vagy panaszkodsz? :))))))))) ügyes abba :)))
16251. ursula74 (válaszként erre: 16250. - Racinger)
2012. szept. 28. 10:27
Szokta etetni kanalassal, csak tegnap verte ki a hisztit. Mondjuk ma reggel a cici után a tápit apuka adta. Szerintem nem lesz gond. Igaz anyukámnak kiverte a balhét, mikor elmentünk Sőrfesztiválozni, de végül is Ő is "lenyomta", bár akkor hajnalban "bosszúból" felkelt enni!:)
16250. Racinger (válaszként erre: 16249. - Ursula74)
2012. szept. 28. 10:23
Persze, szerintem is, max lesz egy kis hiszti, aztán belenyugszik. Kanalas kaját nem bíznék rá, de szerintem cumiból előbb utóbb simán megeteti :D
16249. ursula74 (válaszként erre: 16239. - Racinger)
2012. szept. 28. 10:20

Réka, nagyon édi a fiúcska. Noncsika is éppen szunyókál.

Az ő alvási szokásai mesések. Napközben, mikor látom, hogy fáradt, felviszem az ágyikójába, cumi, alvó nyuszi arcához és pápá! Esetek 95 %-ban alszik 2 perc múlva. Ha nem akkor még éhes általában. Este ugyanez, ha még nem álmos egy kicsit szétszedi az ágyát, aztán alszik. 8-9 között alszik el és min. 7-ig. Közben néha felsír,de csak a cumiért. Mostanában gyakrabban, lehet a fogzás miatt.

Tegnap kétszer is kéredzkedett hozzám. A nagylányom fogta ölbe és Ő nyújtotta felém a kiskezét.

Viszont így a nagy szerelemben, egyre inkább csak velem akar csinálni mindent. Tegnap apuka akarta etetni és ordított, nálam szépen evett. Na erről le kell szoktatni! Nehogy már ki se tegyem a lábam a házból. Nagyival is fogom egy héten legalább egyszer hagyni, mert soha sehová nem fogunk tudni menni így nélküle.

Pedig épp hívott a barátnőm, hogy jövő hét vasárnapra vett színház jegyet. Apuka majd megoldja! Gondolom éhen nem fog halni a gyerek, ha éhes lesz előbb-utóbb úgyis eszik!?

16248. Racinger (válaszként erre: 16242. - Timcsyyyy)
2012. szept. 28. 10:19

Hát Medi már egy ideje rájött a nyitjára, hogyan kell egy ujját szopni :))) Most, hogy gondolkozom, nem is tudom mikor hagyta abba az öklözést...

Még alszik :D

Nappal ringatnám, jajjj, (ringatom is) Este meg egyszerűen képtelenség beetetni, mindegy, hogy cumi vagy cici, ha nem kell nem kell s kész....

Közben felkelt :D kb 3/4 órát aludt :P több mint semmi :D

16247. Kiszkisz (válaszként erre: 16237. - Timcsyyyy)
2012. szept. 28. 10:16
hihi, ez a cuppogás nálunk is megy. ráadásul próbáltam őt utánozni (lökött anya:-P:-) és még jobban csinálta:-):-D
16246. Kiszkisz (válaszként erre: 16236. - Racinger)
2012. szept. 28. 10:15
nyugi, nálunk is ez a helyzet. szépen kezdett beállni, h csak egyszer (max kétszer) kel fel kajcizni, de pár napja gyakrabban.
16245. Kiszkisz (válaszként erre: 16235. - Zsóka85)
2012. szept. 28. 10:13

zsóka, nagyon ügyes a lánykád, h így végig nyomja az éjszakát! mit adsz neki?:-P:-D

nálunk mostanában egyre többször felébred, ma pölö óránként keltem hozzá...olyan vok mint egy mosott sz@r:-S sztem a tegnapi rakott káposzta is betett neki, mert olyanokat pukizott mint egy felnőtt..:-)))

16244. Kiszkisz (válaszként erre: 16240. - Racinger)
2012. szept. 28. 10:10
kukucsot mink is jáccunk, de akkor mikor öltöztetés van, és az esti fürcsi utáni törülközés:-) már szinte várja! a másik amit nemrég kezdtünk el, az én is pisze te is pisze...nah olyankor nagyokat kacag:-)))
16243. Kiszkisz
2012. szept. 28. 10:07

sziasztok!

Réka, nagyon édes a pici fijjú, ahogy alszik!:-) Fanny is pont így szopizza az újját, biztos cumi helyett ez az ami megnyugtatja őket. én is örülök neki:-)

16242. Timcsyyyy (válaszként erre: 16239. - Racinger)
2012. szept. 28. 09:50
Jaj nagyon edi...Majd jelents h ugyan meddig aludt... Hat nalunk sincs cumi, de meg nem talata meg az ujjat xopizni. Xokta gyurkelni mindegyik ujjat, de meg nem xopizza...Habar ha segitene az elalvashoz neki en se bannam.. :) Napkozben megy a 10 perces ringatas, este pedig ahogy adom neki a tapot (csak este kap, nappal cici) bealxik amire megixxa..es akkor csak attexem a kisagyba..
16241. Timcsyyyy (válaszként erre: 16240. - Racinger)
2012. szept. 28. 09:47
Nalunk is ugyanezt csinalja a textil pelenkaval, vagy akarmivel ami a kezebe kerul(takaro,nagy maci). Nem tudom miert elvezik ezt ennyire..Mondjuk mi nem jatxottunk elotte kukucsot igy pelenkaval, de o ugylatxik akarna,es gondolta megmutassa nekunk h kell. :DD
16240. Racinger (válaszként erre: 16237. - Timcsyyyy)
2012. szept. 28. 09:44

Akkor ti is jól álltok :P

Mi már vagy 2 hete hálózsákozunk, de az sem javított a dolgon :( Gondoltam azért IS ébredezik mert kitakarózik, de nem oszt, nem szoroz a dolog. De így bár azért nem kell felkelni, mert kitakarózott. Egyfolytában keresztbe ébred mostanában, mert fogja meg a lábait s úgy himbálózik össze-vissza, aztán elakad, bemászik az ütköző alá s akkor jöna hiszti, hogy szedjük ki :)))

Szoktunk kukucsot játszani, de tegnap úgy döntött, hogy egyedül játszik, a közeli textilpelust a fejére vetette, aztán szuszogott nagyokat meg élvezkedett, mintha nem tudná leszedni. A végén csak én kellett, mert már majdnem jött a hiszti :))))) S ezt megcsinálta párszor...

16239. Racinger
2012. szept. 28. 09:40
Feltettem egy képet, így alszik most :D
16238. Racinger
2012. szept. 28. 09:38

Hát beszarás... amig ide irkáltam, Medi elaludt az ágyában :))))))) Persze gondolom hiába örülök, ez egyszeri alkalom. Mondjuk nekem elég lenne ha csak este csinálná ezt! Átöltöztettem, peluscsere volt. Enni nem kapott mert nem kért. Tegnap sem tudtam egyszer sem normálisan megszoptatni. Gondoltam kéri majd. Szóval visszatettem a kiságyba, játékokat meg rajzfilmet kapott. Persze kezdett rinyálni, de nem ordított vagy ilyesmi, s egyszerűen nem vettem figyelembe, gondoltam elég volt éjjel :P Aztán elkezdte erőteljesen szopni az ujját, következő kép meg az, hogy bealudt...

Akkor betakartam s kivettem alóla a rágókát mert zavarta. Kiváncsi vagyok meddig. Azt sem bánnám ha szopná az ujját ha ez segít neki elaludni!

16237. Timcsyyyy
2012. szept. 28. 09:37

Sziasztok! :) Mar reg voltam,de olvaslak benneteket folyamatosan.

Hat nalunk is valtozo az ejxakai alvas.. neha ebred hajnal 2 ora mutan minden oraban, de valamelyik nap pl en aludt fel 9tol reggel 5ig, aztan cici, es meghuzta 7 ig... Nem tudom mitol fugg...Mar vettem neki halozsakot,mert allandoan rugdalozik almaban, es lerugja a takarot.. :) Amikor ataludt az ejxakat,akkor is kontra iranyban ebredt fel a kisagyban, xoval rendesen mocorog ejxaka. nektek nyugodtan alxik ejxaka vagy mocorog?

Amugy semmi ujdonsag a fogak teren.

A legujabb h allandoan cuppog, behuzza a felso ajkat es ugy... nagyon edi. en ezt tudom be puxinak.. :D meh ha nem is biztos h az, hanem csak vakargatja vele az inyet.. :DDD

16236. Racinger (válaszként erre: 16235. - Zsóka85)
2012. szept. 28. 09:18

Jóreggelt, már egy ideje leskelődöm, hogy senki sehol :)))

Zsóka, irigyllek ám... nekünk egyre sz%rabbak az éjszakáink.... 3:33-kor ébredt Medi, aztán majdnem 5-ig belealudtunk a dolgokba, majd felébredt újra, s fél hétig kukorékolt, aztán pedig 9-kor már rugdosta az ágyát. Nemtudom már mit csináljak, ez borzasztó, 5. hónap küszöbén még mindig nem állt be, az alvási program. Nem bánnám ha 7-kor kelne pl, ha átaludná, s nem lenne megszakítás. Mi is másképp kelnénk.

Többiek, hogy álltok ezzel? Én már kiakadok pffffffffff

S nem beszélve arról, hogy feszt durranok, nem is eszik rendesen, tegnap csak almalevet kapott, nem is próbálkoztam a barackkal, mert akkor még ennyit sem szopott volna. Amúgy a súlya nőtt 7 dekát 4 nap alatt, szóval nincs gond de azért meg fogom mérni minden fürcsinél. A másik dolog az, hogy elkezdtem neki vizet adogatni, és a franc fog teákat főzögetni ezentúl :)))) Nem mondom a kis pofiját itélve, hogy ízlik neki, de ezt iszogatja!

16235. zsóka85
2012. szept. 28. 08:43
Jó reggelt Csajok!Hát még sehol senki?:D Nem szeretek esőre ébredni,de legalább mostmár elállt:) Hihetetlen,mekkorákat alszik a lányom,tegnap este 9-kor már aludt,és most reggel negyed 9-kor finoman ébresztgetnem kellett,mert már 11 órája nem evett...Lehet,este korábban kellene letenni aludni...És ez megy már pár napja.
16234. zsóka85
2012. szept. 27. 16:53

Köszi Zupa!:)

Kiszkisz,én se fogom fullra rakni a fagyasztót!Pár dolgot teszek csak el.Egész jó kis mirelit cuccokat lehet venni.Meg én szoktam adni Annának bébikajákat is,kecskemétit,univert vagy hamaneket,azok tök jók szerintem.Szinte minden nap magunknak is főzök,és nem mindig van kedvem pepecselni:)

16233. zupa (válaszként erre: 16206. - Lili.molnar)
2012. szept. 27. 16:29

édesem, de cukker..mint egy lassított felvétel...ízlelgeti..szuszog..nagyon cuki :)))))

és pont úgy nevette el magát, ahogy Rebus szokta..ugyanazt a hangot adta ki :)))

16232. zupa (válaszként erre: 16223. - Kiszkisz)
2012. szept. 27. 16:26
jaja...ez így bevált..amúgy már néha ahogy mondod..a lába is odakészül a szájába :) már huzigatja :)
❮❮ ... 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook